Nauja tema..nauji galvosūkiai
sveikos
ar kam nors skyrė tamoxifen? kaip rezultatai? ar nebuvo kokių šalutinių poveikių?
ar kam nors skyrė tamoxifen? kaip rezultatai? ar nebuvo kokių šalutinių poveikių?
QUOTE(garnelis @ 2007 01 31, 11:57)
mano vyrui skyre tamoxifen. Jokiu pokyciu po 3-u menesiu gerimo, jokiu salutiniu pokyciu taip pat nebuvo.
mano vyras gėrė kažkokius panašiu pavadinimu. O jie ne dėl kraujotakos gerinimo?
QUOTE(garnelis @ 2007 01 31, 10:57)
mano vyrui skyre tamoxifen. Jokiu pokyciu po 3-u menesiu gerimo, jokiu salutiniu pokyciu taip pat nebuvo.
garnelis, o kam Jums skyrė tamoxifeną? ta prasme, su kokia problema? pas mus per mažas spermiukų skaičius, visi kiti rodikliai geri, dar testosteronas kažkur per viduriuką normos (tai kažkodėl ir nepatiko).
QUOTE(rugiagėlė @ 2007 01 31, 11:20)
mano vyras gėrė kažkokius panašiu pavadinimu. O jie ne dėl kraujotakos gerinimo?
čia antiestrogenas.
QUOTE(garnelis @ 2007 01 31, 13:24)
ne, jie del spermos gerinimo vyrams:) Jie antiestrogenai, slopina moteriskus hormnu ir taip tipo turetu pagereti sperma vyrams .
o moterims juos skiria kai buna pasalintos krutys, ar kiausides kokios berods, po chemoterapiju, kad vel gi nuslopintu moteriskus hormonus.
o moterims juos skiria kai buna pasalintos krutys, ar kiausides kokios berods, po chemoterapiju, kad vel gi nuslopintu moteriskus hormonus.
Vadinasi ne šituos. Žilaitienė jam buvo paskyrusi kažkokius iš T raidės berods dėl kraujotakos gerinimo aplamai visame organizme ir aiškino, kad turės teigiamą poveikį spermiukų judrumui.
Migluže kaip ir sakei..paselis geras sian svarsciau ar beeiti dabar pas Sruogi..kad susimoket uz jau man zinomus rezultatu pasakymus? ai bet nueisim..nenubiednesim nuo dar vienos konsultacijos gal.. vyras kaip uzhsidege..tai kala dabar spemana kapitaliai kasdiena..nu ir dar tas tablechikes nuo rukymo kur vadinu antioksidantus
euromergele, nu bet kaip faina... o kaip ilgai jisai spemana geria šiaip?
pamenu, kad rezultatai jo nerealiai nerealūs
pamenu, kad rezultatai jo nerealiai nerealūs
tiksliai nepamenu nuo kada...nuo rugpjucio men gal bet zinoma su pertraukom, ir zinoma nevisada po 6 tabletes per diena
QUOTE(blndz @ 2007 01 31, 17:30)
Sveikos merginos.Gal galetumet pakomentuot spermos tyrima?
agliutinacija 20 proc.
A- 37PROC
B-31 proc
Kiekis- 114 mln/ml
visame ejakulete 570
ph-9? daugokai?
aciu:)
Tyrimas darytas eugenijos klinikoj,K sako, kad normalus tas tyrimas, bet prisiklausiau visko apie ta agliutinacija ir neramu.
agliutinacija 20 proc.
A- 37PROC
B-31 proc
Kiekis- 114 mln/ml
visame ejakulete 570
ph-9? daugokai?
aciu:)
Tyrimas darytas eugenijos klinikoj,K sako, kad normalus tas tyrimas, bet prisiklausiau visko apie ta agliutinacija ir neramu.