Truputuką ne į pokalbio temą
Norečiau parodyti Jums savo paskutinį darbelį - vazą
undefined , labai jau grazi vaza , man ji primena moliugeli.
Ir dar, radau ta juodaji sarasa, jis skelbimu lentos gale
http://www.supermama...?...2398&st=432
QUOTE(rooma @ 2007 01 31, 19:37)
Uzjauciu tave, Katinyti. Man atrodo tokio atveju reiketu tokioms mamytems sudaryti juodaji sarasa, na, kad kiti zinotu apie tokias, juk po to, kaip rasai"Ant sios moters kabliuko papuole dar keli zmones."
Tiesa, kazkur skaiciau apie toki juodaji sarasa, bet dabar ieskojau ir neradau.
Tiesa, kazkur skaiciau apie toki juodaji sarasa, bet dabar ieskojau ir neradau.
na tikiuosi,kad čia renkasi tik doros ir sąžiningos mamytės... aišku būna ir tokių kaip, kad Katinyčiui pasitaikė... na bet ką darysi.... jei jai nuo to bus geriau tegu turi, tačiau abejoju ar tiesiog nebijosiu to žodžio PAVOGTAS daiktas gali būti mielas širdžiai o jei jau tokių žmogėnų prisiveisia, tai jų nesustabdys joks juodasis sąrašas... negi jai sunku tiesiog susikurti naują vardą? todėl negadinkime sau nervų dėl tokių žmonių.... Rubberneck>>>> labai gražus darbelis tiesą sakant irman į moliūgą panašu
QUOTE(Rubberneck @ 2007 01 31, 19:51)
kaip orginalu ir grazhu
Prasom papasakot kaip nusivelt kilimuka bo neatidaro prie nuoruodos
Ir kur perkat vilna? kur gauti pigesnes- kilimukui?
[quote=Sraigutė,2007 01 31, 11:17]
Manau, turėjo minty šabloną. Aš visiems šablonams, ką bevelčiau, naudoju šiltnaminę plėvelę
noriu , kad ne šleiva rankinė gautųsi, užtat ir klausiu, ar su minkštu šablonu gerai gausis...
Manau, turėjo minty šabloną. Aš visiems šablonams, ką bevelčiau, naudoju šiltnaminę plėvelę
noriu , kad ne šleiva rankinė gautųsi, užtat ir klausiu, ar su minkštu šablonu gerai gausis...
[quote=MELDA,2007 01 31, 22:51]
[/quote]
Ar rankinė bus tiesi, priklausys ne nuo šablono, o nuo to, kaip stipriai ją suvelsi, išglostysi.
[/quote]
Ar rankinė bus tiesi, priklausys ne nuo šablono, o nuo to, kaip stipriai ją suvelsi, išglostysi.
QUOTE(solele @ 2007 01 31, 22:38)
Prasom papasakot kaip nusivelt kilimuka bo neatidaro prie nuoruodos
Paskaityk cia, manau gausi visus tau rupimus klausimus
http://veltinis.eforum.lt/
Matot, dar ir taip būna su tais užsakovais, ech, tikiuosi, "neužšoksim" ant tokių....
Labai gražus vazonėlis, šiltas toks atrodo
Na, tai man niekas nenori nedažyto karšinio parduoti kokį kilą???Ech, gaila.....
Na, nenoriu geros, spalvotos vilnos gadinti
Čia jau toks bandymas bus...na, ką nors sumąstysiu.
Labai gražus vazonėlis, šiltas toks atrodo
Na, tai man niekas nenori nedažyto karšinio parduoti kokį kilą???Ech, gaila.....
Na, nenoriu geros, spalvotos vilnos gadinti
Čia jau toks bandymas bus...na, ką nors sumąstysiu.
QUOTE(Rubberneck @ 2007 01 31, 19:51)
žavu, originalu .
Ačiū mergikės, kurios gyrėt mano nevykusį šalį ir įkvėpėt naujam darbeliui . Šiandien visgi susiėmiau ir pasiryžau nuvelti kumštines pirštines, be jokių dekorų, visiškai paprastutes . Ir kažkas gavosi panašaus į pirštines . Nežymiai viena mažėlesnė, bet nieko. antrosios bus labiau vykę .
Sraigutė aš padariusi darbelį įkeliu nuotraukytę, jei užsakovei patinka, tuomet rašu sąskaitytės Nr, perveda pinigėlius, o aš juos pajautusi sąskaitoje, išsiunčiu darbelį. Visada prašau, kai gauna darbelį, kad parašytų, man ramiau ir tikrai žinau, kad darbelis jau pas šeimininkę . Sėkmės .
P.S. pirštinyčių foto bus kai išdžius ir truputuką pagrąžinsiu .
QUOTE(DOSETH @ 2007 01 31, 23:02)
o kokį tu šabloną rankinei naudoji?
Sveikos,
Gal kas galite įmesti Saullutės tel. nr man į až???Ačiū
Gal kas galite įmesti Saullutės tel. nr man į až???Ačiū