Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 31, 13:01)
Ačiū labai. Tik va nežinau, kaip čia su tuo pinigėlių pervedimu...Ar tai nįra pavojimga duoti savo sąskaitos nr?Siuntinėja man čia į e-paštą visokius gąsdinančius laiškus apie elektroninius vagis....... g.gif  g.gif
Papildyta:

Ačiū, rooma, bet aš ne užsakovėmis abejoju, o elektroniniams vagiams baimę turiu... o gal tik abejonę kolkas, tfu tfu,kad neprisišnekėt doh.gif

Tai tu viešai neskelbk savo sąskaitos numerio, tik klientams. Nenusimanau aš bankuose, bet kažkaip gal nieko blogo sąskaitos numerį pasakyti. Juk be slaptažodžių ir pan. Žinos tik kur pervesti pinigus. Kaip pvz Raudonasis Kryžius savo sąskaitą skelbia. Arba kai reikia pagalbos kokiam žmogui irgi skelbia smile.gif
Atsakyti
larina, pasiskaiciau, kaip paprasciausia aptikrinti, ar esi alergiskas vilnai - paimti biski vilnos, ja gerai isskalauti vandeny, o tada patrinti i rieso vidine puse, na kur venos eina, jei alergija - turetu tuoj ir pasireiksti
Atsakyti
Alergija vilnai g.gif doctor.gif Iš praktikos žinau, kad viskas ne taip būna kaip parašyta knygose. Kaip jau kažkas patarinėjo, reikėtų vilną surinkti ir iš namų. Namuose "pralėkti" su drėgnu skudurėliu, nepamiršti tokių vietų kur kiekvieną dieną nevalom (pvz.: ant spintų). Jei yra galimybė pavalyti net sienas.
Paieškoti ar nėra namie pelėsių.
Ant kokios pagalvės guli vaikiukas?
Jei yra gyvunėlių, gal kas galėtų laikinai priglausti.
Nepažiūrėjau koks vaikiuko amžius, bet gal atsirado maiste naujas produktas.
Kilimus - ant sniego išdaužyti. Galima net laikinai netiiesti.
Nebesismulkinsiu, bet mintis tokia - visus galimus alergenus lauk iš namų. Jei viskas susitvarkys po vieną daiktelį susigrąžinsit ir stebėsit vaiko savijautą.
Gal į AŽ reikėjo. Na, bet tiek to...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 31 sausio 2007 - 13:42
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 31, 13:01)
Ačiū labai. Tik va nežinau, kaip čia su tuo pinigėlių pervedimu...Ar tai nįra pavojimga duoti savo sąskaitos nr?Siuntinėja man čia į e-paštą visokius gąsdinančius laiškus apie elektroninius vagis....... g.gif  g.gif
Papildyta:

Ačiū, rooma, bet aš ne užsakovėmis abejoju, o elektroniniams vagiams baimę turiu... o gal tik abejonę kolkas, tfu tfu,kad neprisišnekėt doh.gif

na zinodamas Tavo saskaitos nr- zmogus gali tik pervesti Tau pinigus ir nieko daugiau. negalima kreditines korteles numerio ir ypac kartu su galiojimo data zmonems duoti- va cia tai gali neberasti pinigeliu.
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 01 31, 15:53)
na zinodamas Tavo saskaitos nr- zmogus gali tik pervesti Tau pinigus ir nieko daugiau. negalima kreditines korteles numerio ir ypac kartu su galiojimo data zmonems duoti- va cia tai gali neberasti pinigeliu.

Ačiū, merginos, už konsultacijas mirksiukas.gif O Jūs pirma pinigėlių sualaukiat, o paskui siunčiat darbelį, ar kaip?? g.gif
Na, nenoriu, kita vertus, parodyti, jog visiškai žmogumin nepasitikiu, tačiau atsargumas gėdos nedaro... ax.gif
Atsakyti
na as tavo vietoje nussiusciau foto jeigu tinka tada pervedami pinigeliai ir po to issiunciamas darbelis.... ax.gif

*Diva* fainai pasikeitei thumbup.gif pavasariu kvepia, oi kaip noriu braskiu....
Atsakyti
sveikutės.... va na jau kiek laiko žiūriu į elfo batukus ir negaliu kaip noriu tokius pasidaryti.... biggrin.gif tik, kad nežinau kaip tuos užrietimus išraityti... lotuliukas.gif gal galite kas nors biški apšviesti? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės,
ar jums būna, kad visą sugadintą šlapią vilną norisi trenkti į sieną? schmoll.gif Man būtent taip šiandien ''sekėsi''-ką bevėliau ar betaisiau, vis kažkoks kaltūnas gavosi. O iš vis, ar išmetate sugadintą gniužulą ,ar dar kokį stebuklą pavyksta sukurti? verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
Siunciu visad kai gaunu pinigelius, pasitikejimas pasitikejimu, bet zmoniu visokiu yra. Man viena moteris aiskino kad ji verta mano pasitikejimo ir rasydavo laiskuose , negi manot paimciau ir nesumokeciau, bet deja nesumokejo , o papuosalus gavo.Ant sios moters kabliuko papuole dar keli zmones. Kaip rusai sako "doveriai no proveriai".
O is koltuno as dar stengiuosi visad koki stebukla, kuri kur nors pritaikysiu isspaust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 01 31, 19:47)
sveikutės.... va na jau kiek laiko žiūriu į elfo batukus ir negaliu kaip noriu tokius pasidaryti....  biggrin.gif  tik, kad nežinau kaip tuos užrietimus išraityti...  lotuliukas.gif  gal galite kas nors biški apšviesti?  rolleyes.gif

Daryk atitinkamos formos lekalą.
Bet kokias formas išgausi formuodama rankomis, kol veltinukas dar šlapias. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 01 31, 18:40)
Daryk atitinkamos formos lekalą.
Bet kokias formas išgausi formuodama rankomis, kol veltinukas dar šlapias.  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 01 31, 19:33)
Siunciu visad kai gaunu pinigelius, pasitikejimas pasitikejimu, bet zmoniu visokiu yra. Man viena moteris aiskino kad ji verta mano pasitikejimo ir rasydavo laiskuose , negi manot paimciau ir nesumokeciau, bet deja nesumokejo , o papuosalus gavo.  Kaip rusai sako "doveriai no proveriai".
O is koltuno as dar stengiuosi visad koki stebukla, kuri kur nors pritaikysiu isspaust  biggrin.gif

Uzjauciu tave, Katinyti. Man atrodo tokio atveju reiketu tokioms mamytems sudaryti juodaji sarasa, na, kad kiti zinotu apie tokias, juk po to, kaip rasai"Ant sios moters kabliuko papuole dar keli zmones."
Tiesa, kazkur skaiciau apie toki juodaji sarasa, bet dabar ieskojau ir neradau.
Atsakyti