saliuky, sunaudojau apie 150g vilnos, bet labai tiksliai nežinau, nes rankinuko vidų iš lygios alyvinės dėjau. Klaidą padariau, nes viršutinį sluoksnį neapsižiūrėjus vienoj pusėj suklojau vertikaliai, o kitoj - horizontaliai Apdailas ir sagą bandžiau pribaksnoti, bet matau, kad reikės ir plonu valiuku prisiūti dar, nes nesilaikys, man regis. Bet tai pirmą kart dariau, pasimokiau jau.
Ievuschka, čia užsegimas:
Dar reiktų tą žalią virvelę sukabinti, kad kilputė būtų.
QUOTE(krivai @ 2007 02 08, 20:36)
Paprasti karoliai, bet kad jūs žinotumėt, kieno jie padaryti ir su kokia meile bei azartu...
šaunuolis brolis, kad man ką vyras savo rankom taip padirbtų, ech.
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 09, 10:21)
ir ka pirkai ?
Nieko nepirkau, veltiniuke, tik apsidairiau, kas gero ir išlėkiau, nebuvo laiko pirkt, rinktis, nes daug darbo turėjau. O šiandien įsigijau vilnos ABC pard. ir spėju, kad sekmadienį mėginsiu čiupinėt . Ne ne meluoju, jau dabar čiupinėju ant stalo pasidėjus. Jau toks džiugesys, kad neklauskit, kaip maža mergaitė.
QUOTE(Agnužė @ 2007 02 09, 13:59)
Mano šalikėlis į kompaniją gavo rankinę:
Spalvos tik nelabai atitinka, kaip realiai atrodo, vėliau iš tokios vilnos:
Spalvos tik nelabai atitinka, kaip realiai atrodo, vėliau iš tokios vilnos:
Labai graži rankinė , ai ai ai. Šiaip violetinė man nelabai , bet čia gražuuu.
IEVUSCHKA, jau tas krepšiukas . Pavasariu kvepia, Velykom. Nors net margučių nereiktų dėt, baltų kiaušinukų arba putpelės pridėjus tai atrodytų.
Beje kam skirtas tas krepšelis?
IEVUSCHKA, jau tas krepšiukas . Pavasariu kvepia, Velykom. Nors net margučių nereiktų dėt, baltų kiaušinukų arba putpelės pridėjus tai atrodytų.
Beje kam skirtas tas krepšelis?
[/quote]
Tai margučiams ir skirtas, turbūt???
Rubberneck- tu darbštuolė-komjaunuolė Nepatingėjai.O ką žadi su jom daryti,jei ne paslaptis? Aš norėjau su adatėle veltiems aviniukams garbanėles "pritaisyt", bet jos tokios ilgos,atrodytų kaip jakas ilgaplaukis O karpyt neišeina, ten visa struktūra
[/quote]
Na, uz komjaunuole dekui
Parodysiu butinai kur jas ivelsiu. Tik siek tiek veliau
[/quote]
Na, uz komjaunuole dekui
Parodysiu butinai kur jas ivelsiu. Tik siek tiek veliau
tikiuosi nepyksite, tačiau priartėjome prie 50psl ribos, todėl ta proga atidariau naują tema
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 09, 16:00)
tikiuosi nepyksite, tačiau priartėjome prie 50psl ribos, todėl ta proga atidariau naują tema
bet šitą temą vistiek reikia pabigti,kitaip jinai ir vilksis
na gerai...bandysim kaip nors užbaigti... norėjau paklausti tų kurios bando vilnelę dažyti pačios... kiek mačiau internete dažymo instrukcijose, kad prieš dažydami vilną jie
iš siaurų ir pailgų vilnelės "šniūrų" susuka kamuoliuką ir mirko valandą vandenyje.... taigi norėjau paklausti kaip jus susukate į tuos kamuoliukus karšinį kuris yra tiesiog tokiais kaip sluoksniais pasiskirstęs per visą plotį... na suvėliau aš tą savo klausima, tai...
iš siaurų ir pailgų vilnelės "šniūrų" susuka kamuoliuką ir mirko valandą vandenyje.... taigi norėjau paklausti kaip jus susukate į tuos kamuoliukus karšinį kuris yra tiesiog tokiais kaip sluoksniais pasiskirstęs per visą plotį... na suvėliau aš tą savo klausima, tai...
Deja, bonbonkea, į tavo klausimą atsakyti negaliu, bet noriu pabaigti temą . Įdedu nuotraukytę savo vienų iš paskutiniųjų auskariukų:
kokie gražūs šaunuolė turi daug superinių idėjų
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.