Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

KAi išvynioju karšinį tą latvišką, irgi dulkių būna, suerzinu gleivinę, ir čiaudau, o rankos vienos oda baisokoka, plečiasi alergija, turbūt kurį laiką teks sausai pavelt, ko nelabai mėgstu, bet gal pamėgsiu g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 01 31, 10:19)
o kam alergija pasireiske?

Mano dukriukui verysad.gif As nesu tikra ar ta alergija butent nuo vilnos. Vyras sako, kad gal, o as linkusi galvoti, kad ne. Dare tyrimus, bet neranda alergeno, o kitas tyrimas rodo, kad yra alergija. Apskritai mums atsirado dideles problemos su sveikata. Prasidejo atopinis dermatis ir dar bronchine astama.
Na, bet tikrai nepastebejau, kad paemusi vilnos ar koki darbeli susierzintu. Man turbut jau paranoja.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 01 31, 11:28)
Mano dukriukui verysad.gif As nesu tikra ar ta alergija butent nuo vilnos. Vyras sako, kad gal, o as linkusi galvoti, kad ne. Dare tyrimus, bet neranda alergeno, o kitas tyrimas rodo, kad yra alergija. Apskritai mums atsirado dideles problemos su sveikata. Prasidejo atopinis dermatis ir dar bronchine astama.
Na, bet tikrai nepastebejau, kad paemusi vilnos ar koki darbeli susierzintu. Man turbut jau paranoja.... blink.gif

Aš ir mano pusseserė esam labai alergiškos visokiems velniams blush2.gif Nuo darbelių nealergizuoja, bent jau mūsų biggrin.gif Na tik mano jautri oda nemėgsta karšinio - griaužia. Bet jei pasikuičiu savo vilnose dažnai sloga užeina, tai matyt kažkas ten yra tokio... g.gif Pabandyk kuriam laikui išvežti vilną iš namų ir pamatysi ar pagerės. ax.gif Būtų labai gaila jei mažylė alergiška... verysad.gif
O dar prisiminiau... Pvz esu alergiška šlapiam šunio plaukui bigsmile.gif Gal kažkas panašaus yra ir su vilna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 31 sausio 2007 - 10:35
QUOTE(larina @ 2007 01 31, 11:28)

na pasiskaiciau truputi, tai raso, kad tikra alergija vilnai yra labai reta. vilna dazniausiai tik sudirgina. o jei serga atopiniu dermatitu, tai rekomenduoja vengti vilnoniu drabuziu vien del to, kad dar daugiau nedirgintu odos. ir dar vilna gali pauminti kvepavimo taku ligas, nes joje renkasi daugiau dulkiu nei pvz medvilniniuose marskineliuose.

tai gal ne vilnai alergiska pas tave dukryte, gali tik dirgint gal ja labiau, jei vilnos visur daug. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(tapkute @ 2007 01 31, 11:34)
Aš ir mano pusseserė esam labai alergiškos visokiems velniams  blush2.gif Nuo darbelių nealergizuoja, bent jau mūsų  biggrin.gif Na tik mano jautri oda nemėgsta karšinio - griaužia. Bet jei pasikuičiu savo vilnose dažnai sloga užeina, tai matyt kažkas ten yra tokio...  g.gif Pabandyk kuriam laikui išvežti vilną iš namų ir pamatysi ar pagerės.  ax.gif Būtų labai gaila jei mažylė alergiška...  verysad.gif
O dar prisiminiau... Pvz esu alergiška šlapiam šunio plaukui  bigsmile.gif Gal kažkas panašaus yra ir su vilna?

alergine sloga nuo dulkiu vilnoje, ne pacios vilnos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 01 31, 11:36)
Papildyta:
alergine sloga nuo dulkiu vilnoje, ne pacios vilnos wink.gif

Galbūt smile.gif Tikrai nesiginčysiu smile.gif Aš irgi apie tai pagalvojau, bet maža ką... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 01 30, 20:48)
Fantastiški nauji darbai  4u.gif . Tikrai nepykit, neišskirsiu nei vienos, nes visi vienodai gražūs ir mieli  wub.gif .

Pasirodysiu ir aš po ilgo nesirodymo  biggrin.gif . Mano nevykęs šalis  ax.gif .

user posted image

user posted image

Geras ''nevykęs'' šalis biggrin.gif . Tik pamačius pirma mintis buvo: kaip įdomiai padarytas, ir kažkodėl man asociavosi su Dali lūpom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 01 31, 10:15)
Linada-nepažinau tavęs, pakeitei"kovinę aprangą", gražu mirksiukas.gif

jep su darbais apstojau, reikia kažkaip kitaip į save dėmesį atkreipti hihihi.gif

QUOTE(tapkute @ 2007 01 31, 10:34)
Pvz esu alergiška šlapiam šunio plaukui  bigsmile.gif Gal kažkas panašaus yra ir su vilna?

egzotika...... wink.gif įdomu kaip pastebėjai, nes įtariu alergologinius tyrimus kai daro tokio alergeno neturi pabandymui laugh.gif

na, alergiškas nesu lyg niekam, bet kai tarkuoju muilą, tai visada čiaudau, ai čiaudau ir nuo skutamų šviežių bulvių - nes stiprus kažkoks kvapas jų. tai vilnoj dulkių dulkelių, o ypač karšiny wink.gif o jei biški šiukšlėtas tai išvis doh.gif gal nuo to, nes kai darbuojiesi, tikriausiai dulkių debesis šalia kaba mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 01 31, 12:04)
jep su darbais apstojau, reikia kažkaip kitaip į save dėmesį atkreipti hihihi.gif
egzotika...... wink.gif įdomu kaip pastebėjai, nes įtariu alergologinius tyrimus kai daro tokio alergeno neturi pabandymui laugh.gif

na, alergiškas nesu lyg niekam, bet kai tarkuoju muilą, tai visada čiaudau, ai čiaudau ir nuo skutamų šviežių bulvių - nes stiprus kažkoks kvapas jų. tai vilnoj dulkių dulkelių, o ypač karšiny wink.gif o jei biški šiukšlėtas tai išvis doh.gif gal nuo to, nes kai darbuojiesi, tikriausiai dulkių debesis šalia kaba mastau.gif

Alergeno šlapio šuns tikrai neturi biggrin.gif Na bent jau neturėjo, kai man darė wink.gif
O pastebėjau, kaip ir veltinyje, bandymų būdu mirksiukas.gif
Turiu šunį ir nieko blogo man nebūna, kol nemaudau jos... Tada ir čiaudau ir niežti visur kur tik to vandens šunėto patenka biggrin.gif Alergologė patvirtino ax.gif
Atsiprašau už poster_offtopic.gif blush2.gif
Atsakyti
Sakykit,kas prekiaujate veltiniais: kai siunčiate į kt miestą, kokiu būdu atsiskaitote?Nurodote savo sąsk. nr??? g.gif g.gif Kažkaip nzn...
O kiek pašto išlaidos kainuoja siunčiant, ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 31, 12:24)
Sakykit,kas prekiaujate veltiniais: kai siunčiate į kt miestą, kokiu būdu atsiskaitote?Nurodote savo sąsk. nr??? g.gif  g.gif Kažkaip nzn...

Dėl pašto išlaidų:
Pasiuntinių paštu
Paprastoji siunta
Tik nežinau kuo skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 01 31, 12:24)
Sakykit,kas prekiaujate veltiniais: kai siunčiate į kt miestą, kokiu būdu atsiskaitote?Nurodote savo sąsk. nr??? g.gif  g.gif Kažkaip nzn...

Teisingai mastai. Nurodau savo a/s ir tuomet uzsakoves perveda pinigelius. Kodel abejoji? Viskas gerai, manes dar niekas nepavede ir manau nepaves. Juk tos mergaites, kurios perveda pinigus irgi galetu abejoti - o jeigu.
Taigi gaminio kaina + 5 Lt pasto islaidos, siunciant Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2007 01 31, 12:27)
Dėl pašto išlaidų:
Pasiuntinių paštu
Paprastoji siunta
Tik nežinau kuo skiriasi biggrin.gif

Ačiū labai. Tik va nežinau, kaip čia su tuo pinigėlių pervedimu...Ar tai nįra pavojimga duoti savo sąskaitos nr?Siuntinėja man čia į e-paštą visokius gąsdinančius laiškus apie elektroninius vagis....... g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(rooma @ 2007 01 31, 12:57)
Teisingai mastai. Nurodau savo a/s ir tuomet uzsakoves perveda pinigelius. Kodel abejoji? Viskas gerai, manes dar niekas nepavede ir manau nepaves. Juk tos mergaites, kurios perveda pinigus irgi galetu abejoti - o jeigu.
Taigi gaminio kaina + 5 Lt pasto islaidos, siunciant Lietuvoje.

Ačiū, rooma, bet aš ne užsakovėmis abejoju, o elektroniniams vagiams baimę turiu... o gal tik abejonę kolkas, tfu tfu,kad neprisišnekėt doh.gif
Atsakyti