larina, labai grazu , man karoliai tokie pereinamu spalvu super atrodo, as isvis melsva megstu
Lenkiuosi pries karoliu velejas, negaliu tu kamuoliuku sukti nors tu ka sirdi spaudzia....
larina grazu
Papildyta:
apsvieskit mane kas tas karsinys ?
Papildyta:
apsvieskit mane kas tas karsinys ?
QUOTE(Agnužė @ 2007 02 09, 08:13)
*Diva*, puikios šlepkės Tavo temoj skaičiau, kad jau lateksą išbandei - kiek sluoksnių reikia tepti padukus? Dar pamaniau - merginos rašė, kad kepurės slysta nuo galvos, o jei tuo lateksu juostelę iš vidaus nutepti, kur prie galvos liečiasi, gal neslystų Ar aš visai jau
aha, isbandziau- Va Tokom viena pirmuju gavo sliopkes su lateksiniais padais. Na idomus toks daiktas.. tepiau 2 sluoksnius. vyras taip ir iki siol testuoja- prademonstravo, kaip su lateksu batai gerokai maziau slysta nei su dirbtine oda. o tepti tai reikia treniruotis- reikia labai lygiai uztepti, nes kitaip lieka ruozai. na man dar iki idealaus paduko reik treniruotis, bet su kiekvienais batais vis geriau gaunasi..Gerai, kad pradejaU nuo Gusto ir vyro batu, o tai buciau sugadinus..:)Bet pas man biski rankos klisos, gal jums iskarto gerai gausis:))
QUOTE(Jumi @ 2007 02 09, 11:25)
neskyciau kad bobiskas. Kartais taip reikia vyriskos jegos Kad ir tai paciai nesivelianciai vilnai
O as nepadekojau aciu visoms taip gyrusioms mano balerina Nedariau as jai blakstienu nors apipesiojau antakiu sepeteli (sluota pas mane suva apkandziojo taip kad naudojimui seriai nebetinkami ) Bet....idejau kelias ir pamasciau kad ji man ir be blakstienu baisiai miela
Dabar zirafos noriuuuuuuu Jau tokia grazute maciau ech
O as nepadekojau aciu visoms taip gyrusioms mano balerina Nedariau as jai blakstienu nors apipesiojau antakiu sepeteli (sluota pas mane suva apkandziojo taip kad naudojimui seriai nebetinkami ) Bet....idejau kelias ir pamasciau kad ji man ir be blakstienu baisiai miela
Dabar zirafos noriuuuuuuu Jau tokia grazute maciau ech
chi- netgi zinau, kur Tu ja matei..)) Labai jau ji ten faina..)
Larina, man rudas šalis labai gražus
Larina, labai dailūs darbai Aš šilkinį šalį irgi turiu ir vilnos tinkančių spalvų, bet niekaip nesusikaupiu, nes bijau sugadinti. Galvojau mamai gimtadieniui nuvelti, tai iki kovo pradžios dar yra laiko, reikės bandyt susikaupus
*Diva*, ačiū, kad papasakojai apie lateksą, aš ir tada iš pradžių ant savų tepsiu
Mano šalikėlis į kompaniją gavo rankinę:
Spalvos tik nelabai atitinka, kaip realiai atrodo, vėliau iš tokios vilnos:
*Diva*, ačiū, kad papasakojai apie lateksą, aš ir tada iš pradžių ant savų tepsiu
QUOTE(Agnužė @ 2007 02 09, 14:59)
Larina, labai dailūs darbai Aš šilkinį šalį irgi turiu ir vilnos tinkančių spalvų, bet niekaip nesusikaupiu, nes bijau sugadinti. Galvojau mamai gimtadieniui nuvelti, tai iki kovo pradžios dar yra laiko, reikės bandyt susikaupus
labai gražu, spalva tokia džiaugsminga, nuotaiką kelianti, ir visas komplektukas-liuks
Pasinaudojau Doseth patarimu ir "patvarkiau" Vilnos fabriko atsiustas garbaneles
Galiu pasakyti kad kakuciai puikiausiai istirpsta vandeny su Perwool milteliais.
Va kas gavosi is apkakotos vilneles
Ir nemalonus kvapas dingo
Galiu pasakyti kad kakuciai puikiausiai istirpsta vandeny su Perwool milteliais.
Va kas gavosi is apkakotos vilneles
Ir nemalonus kvapas dingo
AGNUŽE kiek gramų siūlų sunaidojau savo komplektukui?
larina , Agnuže puikūs Jūsųdarbeliai
Atleiskit uz neizprusima, bet kur tas lateksas tepasi? Tiesiai ant veltinio, ar ant paduko prisiuto (pvz dirbtines odos) ar kaip?
Dar noriu pagirti jusu visu darbelius - jie nuostabus Vis ateinu akiu paganyti
Dar noriu pagirti jusu visu darbelius - jie nuostabus Vis ateinu akiu paganyti
Larina- gražūs tavo darbai, o šalis -tai išvis
Agnuže - tikrai,ką ir bepridursi-gražu O rankiniukas užsisega perkišant gėlę per kilpelę ar čia tik dekoras? Jei taip,kaip ji ten pratelpa?
(beje-mūsų vyresniosios dukros-bendravardės )
Papildyta:
Rubberneck- tu darbštuolė-komjaunuolė Nepatingėjai.O ką žadi su jom daryti,jei ne paslaptis? Aš norėjau su adatėle veltiems aviniukams garbanėles "pritaisyt", bet jos tokios ilgos,atrodytų kaip jakas ilgaplaukis O karpyt neišeina, ten visa struktūra
Agnuže - tikrai,ką ir bepridursi-gražu O rankiniukas užsisega perkišant gėlę per kilpelę ar čia tik dekoras? Jei taip,kaip ji ten pratelpa?
(beje-mūsų vyresniosios dukros-bendravardės )
Papildyta:
Rubberneck- tu darbštuolė-komjaunuolė Nepatingėjai.O ką žadi su jom daryti,jei ne paslaptis? Aš norėjau su adatėle veltiems aviniukams garbanėles "pritaisyt", bet jos tokios ilgos,atrodytų kaip jakas ilgaplaukis O karpyt neišeina, ten visa struktūra