Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 08, 20:52)
na kas čia per fenomenas?  blink.gif o šiaip šaunuolis  drinks_cheers.gif kiti tiesiog įsitikinę, kad tai "boboškas" užsiemimas  blink.gif beje sužinojau, kaip ten kas pas Rasą yra... pasirodo, jei ėmi iki 500g vilnos, tai kaina 12lt, o jei ėmi 500g ir daugiau kaina 7lt  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif neskyciau kad bobiskas. Kartais taip reikia vyriskos jegos wink.gif Kad ir tai paciai nesivelianciai vilnai biggrin.gif

O as nepadekojau sad.gif aciu visoms taip gyrusioms mano balerina biggrin.gif Nedariau as jai blakstienu nors apipesiojau antakiu sepeteli biggrin.gif (sluota pas mane suva apkandziojo taip kad naudojimui seriai nebetinkami tongue.gif ) Bet....idejau kelias ir pamasciau kad ji man ir be blakstienu baisiai miela wub.gif
Dabar zirafos noriuuuuuuu wub.gif Jau tokia grazute maciau ech ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 02 09, 09:52)
Ar lateksu nutepti padukai saugo nuo slydimo ar ir nuo dilimo?  Aš vienas tapkutes labai greitai "sutryniau", nes paduko nebuvau niekaip apsaugojusi.  g.gif

Super tapkencai su lateksu. Man is pat pradziu buvo keista, kad nei kiek neslysta, nes pries tai "dailuji ciuozima" sokdavau biggrin.gif
Atsakyti
O CIAyra daug nuorodu i velimo saitus.
Atsakyti
Sveikutes, o kur jus ta lateksa perkat? Ir kiek jis kainuoja unsure.gif man irgi reiktu.... ax.gif
Atsakyti
puikus darbeliai is interneto thumbup.gif
Atsakyti
Saunus puslapiukas smile.gif ir darbeliai labai grazus
Atsakyti
dIVA KAIP VIASAD SUPERINES SLIOPKES thumbup.gif oi kokiom didelem parasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 09, 10:50)
Sveikutes, o kur jus ta lateksa perkat? Ir kiek jis kainuoja  unsure.gif  man irgi reiktu....  ax.gif

Aš iš "Vilnos Fabriko" gavau.
Atsakyti
Sveikos,
O aš gavau šiandieną karšinio kilogramą natūralaus...Atrodo nerealiai, iškarštas puikiai thumbup.gif thumbup.gif
Bandysiu velt savo max sumanymą bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 09, 13:24)
Sveikos,
O aš gavau šiandieną karšinio kilogramą natūralaus...Atrodo nerealiai, iškarštas puikiai thumbup.gif  thumbup.gif
Bandysiu velt savo max sumanymą bigsmile.gif  bigsmile.gif

Jau žinom kokios yra natūralios garbanėlės biggrin.gif , o natūralus karšinys - tai koks?
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 02 09, 12:51)
Jau žinom kokios yra natūralios garbanėlės biggrin.gif , o natūralus karšinys - tai koks?

NA, tvarkingai iškarštas, kvepiantis lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti