Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

Anksciau buvo apie 40 litu metras, bet ten buvo dar nesuveltas, tik sausai subadytas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saullute: 08 vasario 2007 - 21:26
QUOTE(Neglaite @ 2007 02 08, 21:11)
ne iki 500, o iki 50 g unsure.gif, ir tik naujų spalvų, atrodo, bent jau man taip sakė mastau.gif

Šaunuolis studentas thumbup.gif
Ir kepurės liuks thumbup.gif, bet neužsidėčiau unsure.gif, man ir šiaip kepurės, o čia dar vilnonės, brrr...

na aš čia taip internete, skelbime įskaičiau ax.gif tik dabar jo nerandu... verysad.gif tačiau dar šiandien buvo parašytas skelbimas tai... g.gif na aš ten nelabai suprantu... schmoll.gif geriau pirkti rankdarbiai.com ten ir kainos pastovios ir žinai,jog perki kokybišką vilną 4u.gif nors ir pas Rasą pirkau, tai neturiu jokių skundų dėl kokybės... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saullute @ 2007 02 08, 21:20)
Veltinis "zaliems" http://veltinis.eforum.lt

Veltinis reikalauja atsidavimo, kantrybes ir laiko... Jeigu tingisi ar nera laiko perskaityti bent kelis puslapius atgal, tai pamastykite ar verta su veltiniu pradeti draugauti...

Nu gal ir piktai as cia, nu bet negyvai tokie klausimai uzkniso...    bash.gif

nepikta tu sullute, nepikta biggrin.gif tiesiog manau, kad net ir patį paslaugiausią žmogų po mėnesio jau pradeda užknisinėti juodai tokie klausimai....
juk aiškiai parašyta visa info pirmame puslapyje.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 08, 21:29)

nepikta tu sullute, nepikta  biggrin.gif  tiesiog manau, kad net ir patį paslaugiausią žmogų po mėnesio jau pradeda užknisinėti juodai tokie klausimai....
juk aiškiai parašyta visa info pirmame puslapyje....  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(111dalia @ 2007 02 08, 13:16)
Uups o peteliškę atskirai vėlei ar kartu su pagrindu?Labai jau gražiai atrodo.

QUOTE(vilke @ 2007 02 08, 14:23)
uups, ir drugelis kosk grazus. o tu cia issideliojai sluoksnai iskart taip ar is pavelto kilimuko karpei?  blush2.gif

karpiau ish pavelto, dejau ant suklotos vilnos ir vel veliau. Pats 'projektas' buvo labai ambicingas,- karpiau pagal tikra drugeli, ty,anatomishkai 'teisinga', tik kad diduma mazhesniu skyliu susitrauke, o ir juodos 'pertvarios' ishsiplete verysad.gif be visvien man grazhu smile.gif

QUOTE(DOSETH @ 2007 02 08, 17:03)
Garbanėlės apie kurias rašote yra smirdančios su kakėm ir šlapimu, prakaitu. Bet prieš patiekdama savo vartotojui aš jas išplaunu tongue.gif  Spalvotose ir yra kakiu tik nudažytu lotuliukas.gif melsvo atspalvio, morkinio biggrin.gif Jas aš išpešioju ir suskirstau, nubyra gan nemažai mirksiukas.gif

ale ir netingi blink.gif

QUOTE(krivai @ 2007 02 08, 18:36)
Bet kad jūs matytumėt brolio savijautą: vaikšto visas laimingas didis.gif, ekspertą karolių vaizduoja  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prisižiūrėjau ievuschkos grožybių, tai sakau nusivogsiu blush2.gif idėją lėkštės ir pasidarysiu. Ale gi kaip visad doh.gif pagailėjau vilnos, t.y. per plonai sluoksniavu, tai suvėliau kaip visad peršviečiamą kaip voratinklis lotuliukas.gif . Ar nepasisekė todėl, kad idėją vogiau blush2.gif , jos autorės neatsiklausus g.gif biggrin.gif ? Nesirodysiu, bo sarmata baisiai blink.gif .
Atsakyti
4u.gif

..zalia zalia... per visa dangu..smile.gif)))
naujausios sliopkes pasigyrimui.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 02 08, 22:21)
Prisižiūrėjau ievuschkos grožybių, tai sakau nusivogsiu  blush2.gif idėją lėkštės ir pasidarysiu. Ale gi kaip visad  doh.gif pagailėjau vilnos, t.y. per plonai sluoksniavu, tai suvėliau kaip visad peršviečiamą kaip voratinklis  lotuliukas.gif . Ar nepasisekė todėl, kad idėją vogiau  blush2.gif , jos autorės neatsiklausus  g.gif  biggrin.gif ? Nesirodysiu, bo sarmata baisiai  blink.gif .

Ir kodėl gi nepasisekė? g.gif
Vok vok ,tiek to jau mirksiukas.gif Tik būtinai pasirodyk!!!

QUOTE(*Diva* @ 2007 02 08, 23:33)
4u.gif

..zalia zalia... per visa dangu..smile.gif)))
naujausios sliopkes pasigyrimui.

Jooooooooo... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
*Diva*, puikios šlepkės 4u.gif Tavo temoj skaičiau, kad jau lateksą išbandei - kiek sluoksnių reikia tepti padukus? Dar pamaniau - merginos rašė, kad kepurės slysta nuo galvos, o jei tuo lateksu juostelę iš vidaus nutepti, kur prie galvos liečiasi, gal neslystų g.gif Ar aš visai jau lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai fainos šlepkeės. Gal padą su oda,ar dermantinu apsiūk, tai tikrai nešiosi.
Atsakyti
Ar lateksu nutepti padukai saugo nuo slydimo ar ir nuo dilimo? Aš vienas tapkutes labai greitai "sutryniau", nes paduko nebuvau niekaip apsaugojusi. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 02 09, 09:52)
Ar lateksu nutepti padukai saugo nuo slydimo ar ir nuo dilimo?  Aš vienas tapkutes labai greitai "sutryniau", nes paduko nebuvau niekaip apsaugojusi.  g.gif

Tam vokiškam žurnale parašyta, kad tepama padui sutvirtinti, o ir neslysta tuo pačiu. Aš galvoju, kad juo ištepus turėtų pasidengti kaip guma tas padas g.gif
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2007 02 08, 15:04)
lotuliukas.gif  aš ir ką tik ten buvau, na ne visai ką tik, prieš dvi valandas. Eidama mačiau tokią gražią veltinio kepurėlę, iškart atkreipiau dėmesį. Vat ir pasimato visas grožis gyvai.  mirksiukas.gif . Ar tik ne tave ten mačiau?

ir ka pirkai ? g.gif
Atsakyti