Anksciau buvo apie 40 litu metras, bet ten buvo dar nesuveltas, tik sausai subadytas...
QUOTE(Neglaite @ 2007 02 08, 21:11)
ne iki 500, o iki 50 g , ir tik naujų spalvų, atrodo, bent jau man taip sakė
Šaunuolis studentas
Ir kepurės liuks , bet neužsidėčiau , man ir šiaip kepurės, o čia dar vilnonės, brrr...
Šaunuolis studentas
Ir kepurės liuks , bet neužsidėčiau , man ir šiaip kepurės, o čia dar vilnonės, brrr...
na aš čia taip internete, skelbime įskaičiau tik dabar jo nerandu... tačiau dar šiandien buvo parašytas skelbimas tai... na aš ten nelabai suprantu... geriau pirkti rankdarbiai.com ten ir kainos pastovios ir žinai,jog perki kokybišką vilną nors ir pas Rasą pirkau, tai neturiu jokių skundų dėl kokybės...
Papildyta:
QUOTE(saullute @ 2007 02 08, 21:20)
Veltinis "zaliems" http://veltinis.eforum.lt
Veltinis reikalauja atsidavimo, kantrybes ir laiko... Jeigu tingisi ar nera laiko perskaityti bent kelis puslapius atgal, tai pamastykite ar verta su veltiniu pradeti draugauti...
Nu gal ir piktai as cia, nu bet negyvai tokie klausimai uzkniso...
Veltinis reikalauja atsidavimo, kantrybes ir laiko... Jeigu tingisi ar nera laiko perskaityti bent kelis puslapius atgal, tai pamastykite ar verta su veltiniu pradeti draugauti...
Nu gal ir piktai as cia, nu bet negyvai tokie klausimai uzkniso...
nepikta tu sullute, nepikta tiesiog manau, kad net ir patį paslaugiausią žmogų po mėnesio jau pradeda užknisinėti juodai tokie klausimai....
juk aiškiai parašyta visa info pirmame puslapyje....
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 08, 21:29)
nepikta tu sullute, nepikta tiesiog manau, kad net ir patį paslaugiausią žmogų po mėnesio jau pradeda užknisinėti juodai tokie klausimai....
juk aiškiai parašyta visa info pirmame puslapyje....
QUOTE(111dalia @ 2007 02 08, 13:16)
Uups o peteliškę atskirai vėlei ar kartu su pagrindu?Labai jau gražiai atrodo.
QUOTE(vilke @ 2007 02 08, 14:23)
uups, ir drugelis kosk grazus. o tu cia issideliojai sluoksnai iskart taip ar is pavelto kilimuko karpei?
karpiau ish pavelto, dejau ant suklotos vilnos ir vel veliau. Pats 'projektas' buvo labai ambicingas,- karpiau pagal tikra drugeli, ty,anatomishkai 'teisinga', tik kad diduma mazhesniu skyliu susitrauke, o ir juodos 'pertvarios' ishsiplete be visvien man grazhu
QUOTE(DOSETH @ 2007 02 08, 17:03)
Garbanėlės apie kurias rašote yra smirdančios su kakėm ir šlapimu, prakaitu. Bet prieš patiekdama savo vartotojui aš jas išplaunu Spalvotose ir yra kakiu tik nudažytu melsvo atspalvio, morkinio Jas aš išpešioju ir suskirstau, nubyra gan nemažai
ale ir netingi
QUOTE(krivai @ 2007 02 08, 18:36)
Bet kad jūs matytumėt brolio savijautą: vaikšto visas laimingas , ekspertą karolių vaizduoja
Prisižiūrėjau ievuschkos grožybių, tai sakau nusivogsiu idėją lėkštės ir pasidarysiu. Ale gi kaip visad pagailėjau vilnos, t.y. per plonai sluoksniavu, tai suvėliau kaip visad peršviečiamą kaip voratinklis . Ar nepasisekė todėl, kad idėją vogiau , jos autorės neatsiklausus ? Nesirodysiu, bo sarmata baisiai .
..zalia zalia... per visa dangu..)))
naujausios sliopkes pasigyrimui.
QUOTE(Ašarėlė @ 2007 02 08, 22:21)
Prisižiūrėjau ievuschkos grožybių, tai sakau nusivogsiu idėją lėkštės ir pasidarysiu. Ale gi kaip visad pagailėjau vilnos, t.y. per plonai sluoksniavu, tai suvėliau kaip visad peršviečiamą kaip voratinklis . Ar nepasisekė todėl, kad idėją vogiau , jos autorės neatsiklausus ? Nesirodysiu, bo sarmata baisiai .
Ir kodėl gi nepasisekė?
Vok vok ,tiek to jau Tik būtinai pasirodyk!!!
QUOTE(*Diva* @ 2007 02 08, 23:33)
..zalia zalia... per visa dangu..)))
naujausios sliopkes pasigyrimui.
Jooooooooo...
Tikrai fainos šlepkeės. Gal padą su oda,ar dermantinu apsiūk, tai tikrai nešiosi.
Ar lateksu nutepti padukai saugo nuo slydimo ar ir nuo dilimo? Aš vienas tapkutes labai greitai "sutryniau", nes paduko nebuvau niekaip apsaugojusi.
QUOTE(Minesota @ 2007 02 09, 09:52)
Ar lateksu nutepti padukai saugo nuo slydimo ar ir nuo dilimo? Aš vienas tapkutes labai greitai "sutryniau", nes paduko nebuvau niekaip apsaugojusi.
Tam vokiškam žurnale parašyta, kad tepama padui sutvirtinti, o ir neslysta tuo pačiu. Aš galvoju, kad juo ištepus turėtų pasidengti kaip guma tas padas
QUOTE(GAPO @ 2007 02 08, 15:04)
aš ir ką tik ten buvau, na ne visai ką tik, prieš dvi valandas. Eidama mačiau tokią gražią veltinio kepurėlę, iškart atkreipiau dėmesį. Vat ir pasimato visas grožis gyvai. . Ar tik ne tave ten mačiau?
ir ka pirkai ?