Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

user posted image

Paprasti karoliai, bet kad jūs žinotumėt, kieno jie padaryti ir su kokia meile bei azartu... smile.gif Ogi turiu brolį studentą, kuris kaip katinas vis sukosi apie mano pirmuosius veltinukus, grožėdavosi ir nuolat girdavo (matyt, su slapta mintim g.gif ). Atsirado užuominų, kiek jie čia kainuoja, gal jo simpatijai reiktų. Aš jam ir sakau: imk ir pats nuvelk. O jis nė kiek nesutriko, paaukojo porą laisvų vakarų, ir štai - visos bendrabučio panos negali patikėti, nebekalbu apie simpatiją blink.gif blink.gif blink.gif .
Bet kad jūs matytumėt brolio savijautą: vaikšto visas laimingas didis.gif, ekspertą karolių vaizduoja lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif šaunuolis vaikinas: ) thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif oi, krivai, negasdinki biggrin.gif Aš taip tikiuosi, kad mano devynmetis išaugs iš vilnos manijos lotuliukas.gif
Šaunuolis bernas thumbup.gif Šiais laikais reikia viską mokėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
na kas čia per fenomenas? blink.gif o šiaip šaunuolis drinks_cheers.gif kiti tiesiog įsitikinę, kad tai "boboškas" užsiemimas blink.gif beje sužinojau, kaip ten kas pas Rasą yra... pasirodo, jei ėmi iki 500g vilnos, tai kaina 12lt, o jei ėmi 500g ir daugiau kaina 7lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 08, 21:52)
na kas čia per fenomenas?  blink.gif o šiaip šaunuolis  drinks_cheers.gif kiti tiesiog įsitikinę, kad tai "boboškas" užsiemimas  blink.gif beje sužinojau, kaip ten kas pas Rasą yra... pasirodo, jei ėmi iki 500g vilnos, tai kaina 12lt, o jei ėmi 500g ir daugiau kaina 7lt  4u.gif

pas rasa ? tai kur cia ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 02 08, 21:03)
Neskubėkit atsikratyti tom garbanėlėm, skalbimo milteliu , šilto vandenuko, keletą valandėlių ir turėsit 10cm ar net 20cm garbanėles.

Velti mėgstu, skalbti - nea schmoll.gif .

Taigi vis dar dovanoju garbanėles lotuliukas.gif .

Buvau pas Rasa savaitgalį, tai man dar kitokias kainas pasakė unsure.gif . Kaip suprantu, ten dažnai keičiasi kainos, nuo ko priklauso kaina sunku suprasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minesota: 08 vasario 2007 - 21:13
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 08, 20:52)
na kas čia per fenomenas?  blink.gif o šiaip šaunuolis  drinks_cheers.gif kiti tiesiog įsitikinę, kad tai "boboškas" užsiemimas  blink.gif beje sužinojau, kaip ten kas pas Rasą yra... pasirodo, jei ėmi iki 500g vilnos, tai kaina 12lt, o jei ėmi 500g ir daugiau kaina 7lt  4u.gif

ne iki 500, o iki 50 g unsure.gif, ir tik naujų spalvų, atrodo, bent jau man taip sakė mastau.gif

Šaunuolis studentas thumbup.gif
Ir kepurės liuks thumbup.gif, bet neužsidėčiau unsure.gif, man ir šiaip kepurės, o čia dar vilnonės, brrr...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neglaite: 08 vasario 2007 - 21:13
QUOTE(Minesota @ 2007 02 08, 21:09)
Velti mėgstu, skalbti - nea  schmoll.gif  .

Taigi vis dar dovanoju garbanėles  lotuliukas.gif  .

Buvau pas Rasa savaitgalį, tai man dar kitokias kainas pasakė  unsure.gif .  Kaip suprantu, ten dažnai keičiasi kainos, nuo ko priklauso kaina sunku suprasti.

Nuo nuotaikos matyt lotuliukas.gif
Per iseigines dar ir uz virsvalandzius reikia moketi tongue.gif
Atsakyti
sakykit, vilnietes, kur perkat medziaga velimui? Taip pat idomu is kur gaunat auskariukam tu geleziuku? As sicia dar visai zalia.. blush2.gif
Atsakyti
Gal kuri senbuve gali nurodyti, kur ieskoti, nuo reikia pradeti, norint velti papuosaliukus ar siaip ka. Buciau dekinga, nes visai pasimeciau.
Atsakyti
QUOTE(Eleneete @ 2007 02 08, 21:18)
Gal kuri senbuve gali nurodyti, kur ieskoti, nuo reikia pradeti, norint velti papuosaliukus ar siaip ka. Buciau dekinga, nes visai pasimeciau.

Veltinis "zaliems" http://veltinis.eforum.lt

Veltinis reikalauja atsidavimo, kantrybes ir laiko... Jeigu tingisi ar nera laiko perskaityti bent kelis puslapius atgal, tai pamastykite ar verta su veltiniu pradeti draugauti...

Nu gal ir piktai as cia, nu bet negyvai tokie klausimai uzkniso... bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saullute: 08 vasario 2007 - 21:25
praeita savaite buvau kauno senamiestyje tekstilininku gildijoje tai maciau jau isvelto veltinio gabalu nemazu g.gif ....galima iskarto gelytes karpyti... smile.gif
bet kainos nepaziurejau blush2.gif ...o sia savaite vaziavau jau nebebuvos paklausiau zada vel atvezti 4u.gif bet tai nepastovu ten viskas ir kainos vel pasikeite verysad.gif
Atsakyti