Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 08, 13:08)
KATIK grizau is kauno hiper maximos tai ten yra tokia siulu parde tai ir veltinio dazu ir karoliuku , juosteliu kokiu tik nori silkiniu ,barchatiniu . , ivairiu dirzu sagciu ir viskas pigiai  bigsmile.gif

QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 08, 13:38)
gerai tau nes is kauno i gariunus nelabai man apsimoka 4u.gif  verysad.gif

o ko ten lekt jeigu hyperyje viskas pigu tongue.gif

Aciu visoms uz pagyras taip sirdele glosto wub.gif
Visu darbai tokie grazus ir tobulejat tokiais greiciais thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
uups, ir drugelis kosk grazus. o tu cia issideliojai sluoksnai iskart taip ar is pavelto kilimuko karpei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 08, 16:14)
Jau senokai gyriausi ax.gif Pavasarinės nuotaikos biggrin.gif
user posted image

P.S. Prireikė  margučių,tai paprašiau dukters,skubiai šįryt buvo nudažyta.Stengėsi mergička mirksiukas.gif

KAip gera ir šilta, liuksinai darbai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ievuschka, nerealu, jau tie pavadinsiu dubeneliai thumbup.gif tokiu pavasariu pakvipo 4u.gif lauke siandien buvau, tai galvojau tuoj nebemirksesiu is salcio, vyru kiek daug su usais maciau ir nuo usu varvekliai kaba, taip juokas eme lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dabar ne i tema : Makalaika, gera thumbup.gif mano vyresnele gimusi kovo 16, nu zodziu baliavosim vienu metu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 08 vasario 2007 - 17:22
Ievuschka, labai gražu, akys jau pasiilgo pavasarinių spalvų. smile.gif

Aš galiu padovanoti norinčiai natūralias garbanėles, kurias gavau iš vilnos fabriko. Jos atrodo labai simpatiškos, bet iš karto supratau, kad negalėsiu naudoti dėl kvapo. Aš gyvenu Vilniuje, Justiniškėse. 4u.gif
Atsakyti
Ievuska nuostabus dubenelis, viena kaledini tavaji maciau gyvai tongue.gif thumbup.gif ,net ir marguciu primarginot lotuliukas.gif .
As jau pradejau velt kiausinukams kepurytes, siandien jau tris turiu, bet reiks padekoruot. Pavasariu kvepia wub.gif
Atsakyti
wub.gif

Papildyta:
QUOTE(GAPO @ 2007 02 08, 15:04)
lotuliukas.gif  aš ir ką tik ten buvau, na ne visai ką tik, prieš dvi valandas. Eidama mačiau tokią gražią veltinio kepurėlę, iškart atkreipiau dėmesį. Vat ir pasimato visas grožis gyvai.  mirksiukas.gif . Ar tik ne tave ten mačiau?

ne nes be kepures buvau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veltiniuke: 08 vasario 2007 - 18:27
QUOTE(Minesota @ 2007 02 08, 17:55)
Ievuschka, labai gražu, akys jau pasiilgo pavasarinių spalvų.  smile.gif
Aš galiu padovanoti norinčiai natūralias garbanėles, kurias gavau iš vilnos fabriko.  Jos atrodo labai simpatiškos, bet iš karto supratau, kad negalėsiu naudoti dėl kvapo.  Aš gyvenu Vilniuje, Justiniškėse.  4u.gif

nejaugi jos TAIP smirda? blink.gif o labai ten daug visokio šlamšto? doh.gif jei ne tai galbūt reikėtų pagalvot apie tas garbanėles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 08, 20:36)
nejaugi jos TAIP smirda? blink.gif o labai ten daug visokio šlamšto?  doh.gif jei ne tai galbūt reikėtų pagalvot apie tas garbanėles  ax.gif

Na, aš iš arti neuosčiau biggrin.gif . Lauke galima būtų velti, bet bute nerizikuosiu schmoll.gif . Gali užsukti pauostyti tongue.gif . Sakau, dalis yra labai simpatiškų garbanėlių, be jokių kakučių.
Atsakyti
Sveikutės mano palaikytojos mirksiukas.gif Jei tokių yra lotuliukas.gif
Štai gryžau iš įkalinimo įstaigos mirksiukas.gif
Taip kaip paaiškėjo kad avių pati neauginu, o perku iš tokio wool fabrik vokietijoj, kaip ir vilnu fabrikas kuriai atstovauja viena dama iš čia.
Garbanėlės apie kurias rašote yra smirdančios su kakėm ir šlapimu, prakaitu. Bet prieš patiekdama savo vartotojui aš jas išplaunu tongue.gif Spalvotose ir yra kakiu tik nudažytu lotuliukas.gif melsvo atspalvio, morkinio biggrin.gif Jas aš išpešioju ir suskirstau, nubyra gan nemažai mirksiukas.gif
Neskubėkit atsikratyti tom garbanėlėm, skalbimo milteliu , šilto vandenuko, keletą valandėlių ir turėsit 10cm ar net 20cm garbanėles.
Iš jų Kalėdų sensliui barzdą dariau, po to atbėgo antrasis ax.gif gaila garbanėliu nebeturėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 02 08, 19:03)
Sveikutės mano palaikytojos mirksiukas.gif Jei tokių yra lotuliukas.gif
Štai gryžau iš įkalinimo įstaigos mirksiukas.gif
Taip kaip paaiškėjo kad avių pati neauginu, o perku iš tokio wool fabrik vokietijoj, kaip ir vilnu fabrikas kuriai atstovauja viena dama iš čia.
Garbanėlės apie kurias rašote yra smirdančios su kakėm ir šlapimu, prakaitu. Bet prieš patiekdama savo vartotojui aš jas išplaunu tongue.gif  Spalvotose ir yra kakiu tik nudažytu lotuliukas.gif melsvo atspalvio, morkinio biggrin.gif Jas aš išpešioju ir suskirstau, nubyra gan nemažai mirksiukas.gif
Neskubėkit atsikratyti tom garbanėlėm, skalbimo milteliu , šilto vandenuko, keletą valandėlių ir turėsit 10cm ar net 20cm garbanėles.
Iš jų Kalėdų sensliui barzdą dariau, po to atbėgo antrasis ax.gif  gaila garbanėliu nebeturėjau lotuliukas.gif

Sveika sugrizus, kaip visada savam stiliuje lotuliukas.gif
Nu ir prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
Tobulėjimo tempai visų tai su pagreičiu blink.gif . Aurelija- thumbup.gif
Ievushka- 4u.gif . Tik ir ganykis po forumą ,tiesiog gerų emocijų ir nuotaikos užtaisas ! Įkepu ir aš nors kepurę, kad nebūčiau vien tik skaitytoja. blush2.gif
user posted image
Papildyta:
[/img]user posted image

dar kitas -blynas paprastasis
Atsakyti