Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 08, 13:08)
KATIK grizau is kauno hiper maximos tai ten yra tokia siulu parde tai ir veltinio dazu ir karoliuku , juosteliu kokiu tik nori silkiniu ,barchatiniu . , ivairiu dirzu sagciu ir viskas pigiai  bigsmile.gif

lotuliukas.gif aš ir ką tik ten buvau, na ne visai ką tik, prieš dvi valandas. Eidama mačiau tokią gražią veltinio kepurėlę, iškart atkreipiau dėmesį. Vat ir pasimato visas grožis gyvai. mirksiukas.gif . Ar tik ne tave ten mačiau?
Atsakyti
Jau senokai gyriausi ax.gif Pavasarinės nuotaikos biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

P.S. Prireikė margučių,tai paprašiau dukters,skubiai šįryt buvo nudažyta.Stengėsi mergička mirksiukas.gif
Atsakyti
Uups o peteliškę atskirai vėlei ar kartu su pagrindu?Labai jau gražiai atrodo.
Atsakyti
IEVUCHKA, labai grazu ir silta. thumbup.gif thumbup.gif Nuostabu.
O tu dekora darai su silku ar vilna?
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 08, 15:19)
IEVUCHKA, labai grazu ir silta.  thumbup.gif  thumbup.gif Nuostabu.
O tu dekora darai su silku ar vilna?

Ačiū smile.gif Spalvotos gėlės,lapeliai,koteliai-iš vilnos, o tie garbanoti siūleliai-šilkas. labai mėgstu šilko sruogelių įmest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 08, 16:14)

taj šaunuolės, labai gražu smile.gif drinks_cheers.gif
čia iš interneto platybių.... smile.gif
http://images.google...ttp...l=lt&sa=N
http://images.google...ttp...l=lt&sa=N blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yzzy: 08 vasario 2007 - 15:31
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 08, 15:21)
Ačiū smile.gif Spalvotos gėlės,lapeliai,koteliai-iš vilnos, o tie garbanoti siūleliai-šilkas. labai mėgstu šilko sruogelių įmest smile.gif

Nu labai grazu. Negaliu atsiziureti.

As jau tiek laiko veliu, o dar niekad su silku nedekoravau. Nors turiu nusipirkusi doh.gif
Atsakyti
ievuschka - aš pakerėta. Norisi ir darbą mesti ir velti, velti. FANTASTIKA.
Gal kas bandėt vištytę velti - juk tikrai Velykos ne už kalnų smile.gif
SĖKMĖS
Atsakyti
oi kokiu grozybiu thumbup.gif Aurelios melsvi muko batukai su karoliukais, Minesotos saunos kepure, Ievuskos pavasaris thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir lotoso gelyte rozine grazi thumbup.gif
Atsakyti
Ievushka tiesiog fantastika, thumbup.gif noriu pavasario tokio kaip tavo 4u.gif
Atsakyti
Vėl darbelių pasipylė - gražumas neišpasakytas thumbup.gif
Mano galvoj jau irgi pavasarinės spalvos sukasi, tik nežinia, kada prieisiu, nes pasirodžiau draugėms šalikėlį, tai dabar turiu darbo lotuliukas.gif
Atsakyti
cia biski ne i tema lotuliukas.gif aurelia, katik pastebejau kad tavo mazoji yra lygiai menesiu vyresne uz mano mergyte smile.gif
ievuchka, labai grazus pavasarinis krepsiukas, taip ir norisi is kart narcizu ant palanges mirksiukas.gif
Atsakyti