Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

aha, ash internete ne viena ir ne dvi tokias maciau lotuliukas.gif nieko naujo neishrandam ir mes mirksiukas.gif
Tiesiog žmogus tokios pageidavo, su visom smulkmenom mirksiukas.gif
Atsakyti
į ABC neskubėkit, aš ką tik iš ten-vilnos užvežimas bus tik po pietų ar tik vakarop. o kaip supratau tai nieko ypatingo neatveš, žalios sluoksnos ir dar kažko smile.gif
Atsakyti
KATIK grizau is kauno hiper maximos tai ten yra tokia siulu parde tai ir veltinio dazu ir karoliuku , juosteliu kokiu tik nori silkiniu ,barchatiniu . , ivairiu dirzu sagciu ir viskas pigiai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veltiniuke: 08 vasario 2007 - 13:10
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 08, 13:08)
KATIK grizau is kauno hiper maximos tai ten yra tokia siulu parde tai ir veltinio dazu ir karoliuku , juosteliu kokiu tik nori silkiniu ,barchatiniu . , ivairiu dirzu sagciu ir viskas pigiai  bigsmile.gif

pačiam hypery?? ar prie jo??na o kaip kainos??
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2007 02 08, 11:31)
aurelia - labai grzus darbeliai  thumbup.gif  4u.gif  mirksiukas.gif  ir kaip istverei tiek laiko nesigirti?  tongue.gif  blink.gif  blush2.gif

labai uzgriuve uzsakymai buvo, tai vis tingejau sukelt fotkes tongue.gif Aciu labai uz pagyrimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 02 08, 14:14)
pačiam hypery?? ar prie jo??na o kaip kainos??

paciajam hiperi pirkau keturiu rušiu juosteliu po metra ir mokejau 6 lt. bigsmile.gif

p.s.labai didelis pasirinkimas ir spalvos liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 02 08, 11:22)
4u.gif
Aurelia- nuostabus darbeliai!!! ko tiek ilgai tylejai ir nesirodei tiek groziu privelusi?
Labai grazu:)

Minesota- fainas kepuriukas:)
Uups- labai grazus drugelis- lauksim pagalveles:) Sveik greiciau!

tai kad i susitikima niekaip nepataikau blush2.gif , metausi tarp dvieju forumu i veltiniautoju foruma buvau idejus... cia zinokit per 2 menesius tiek prikepiau rolleyes.gif tai irgi stoju i besigydanciu rankas gretas..... nusipirkau super balzama rankoms rusiska DROGE, tai va ir gyja ir rankos nereibaluotos, nes kremu nepernesu.... o vedavau naktim .... o nakti dar mazaja nesiot... zodziu zombiavau blink.gif
Papildyta:
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 08, 13:17)
paciajam hiperi  pirkau keturiu rušiu juosteliu po metra ir mokejau 6 lt.  bigsmile.gif 

p.s.labai didelis pasirinkimas ir spalvos liux thumbup.gif

zinokit gariunuose visa parduotuve vien jusoteliu, po 1 lt metras, sniureliu ko tik norit, tai va kai nepatingiu, vyrui pazirziu tai nuveza ..
Papildyta:
O visi mano uzsakymai prasidejo nuo kalediniu dovanu.... i darba nuejo bendradarbe uzsimane ir t.t. Ir visai fainai 4u.gif ant vilnos bent uzsidirbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 08, 14:23)
tai kad i susitikima niekaip nepataikau  blush2.gif , metausi tarp dvieju forumu i veltiniautoju foruma buvau idejus... cia zinokit per 2 menesius tiek prikepiau  rolleyes.gif  tai irgi stoju i besigydanciu rankas gretas.....  nusipirkau super balzama rankoms rusiska DROGE, tai va ir gyja ir rankos nereibaluotos, nes kremu nepernesu.... o vedavau naktim .... o nakti dar mazaja nesiot... zodziu zombiavau  blink.gif
Papildyta:

zinokit gariunuose visa parduotuve vien jusoteliu, po 1 lt metras, sniureliu ko tik norit, tai va kai nepatingiu, vyrui pazirziu tai nuveza ..
Papildyta:
O visi mano uzsakymai prasidejo nuo kalediniu dovanu.... i darba nuejo bendradarbe uzsimane ir t.t. Ir visai fainai  4u.gif  ant vilnos bent uzsidirbu smile.gif

nu sakyciau tolokai manes nieks neveztu verysad.gif
Atsakyti
gelytes:
user posted image
o cia mama dare:
user posted image
Atsakyti
nu taip, jeikitam mieste.... as tai salia gyvenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 08, 14:29)
nu taip, jeikitam mieste.... as tai salia gyvenu  ax.gif

gerai tau nes is kauno i gariunus nelabai man apsimoka 4u.gif verysad.gif