aha, ash internete ne viena ir ne dvi tokias maciau nieko naujo neishrandam ir mes
Tiesiog žmogus tokios pageidavo, su visom smulkmenom
į ABC neskubėkit, aš ką tik iš ten-vilnos užvežimas bus tik po pietų ar tik vakarop. o kaip supratau tai nieko ypatingo neatveš, žalios sluoksnos ir dar kažko
KATIK grizau is kauno hiper maximos tai ten yra tokia siulu parde tai ir veltinio dazu ir karoliuku , juosteliu kokiu tik nori silkiniu ,barchatiniu . , ivairiu dirzu sagciu ir viskas pigiai
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 08, 13:08)
KATIK grizau is kauno hiper maximos tai ten yra tokia siulu parde tai ir veltinio dazu ir karoliuku , juosteliu kokiu tik nori silkiniu ,barchatiniu . , ivairiu dirzu sagciu ir viskas pigiai
pačiam hypery?? ar prie jo??na o kaip kainos??
QUOTE(makalaika @ 2007 02 08, 11:31)
aurelia - labai grzus darbeliai ir kaip istverei tiek laiko nesigirti?
labai uzgriuve uzsakymai buvo, tai vis tingejau sukelt fotkes Aciu labai uz pagyrimus
QUOTE(_agnute_ @ 2007 02 08, 14:14)
pačiam hypery?? ar prie jo??na o kaip kainos??
paciajam hiperi pirkau keturiu rušiu juosteliu po metra ir mokejau 6 lt.
p.s.labai didelis pasirinkimas ir spalvos liux
QUOTE(*Diva* @ 2007 02 08, 11:22)
Aurelia- nuostabus darbeliai!!! ko tiek ilgai tylejai ir nesirodei tiek groziu privelusi?
Labai grazu:)
Minesota- fainas kepuriukas:)
Uups- labai grazus drugelis- lauksim pagalveles:) Sveik greiciau!
tai kad i susitikima niekaip nepataikau , metausi tarp dvieju forumu i veltiniautoju foruma buvau idejus... cia zinokit per 2 menesius tiek prikepiau tai irgi stoju i besigydanciu rankas gretas..... nusipirkau super balzama rankoms rusiska DROGE, tai va ir gyja ir rankos nereibaluotos, nes kremu nepernesu.... o vedavau naktim .... o nakti dar mazaja nesiot... zodziu zombiavau
Papildyta:
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 08, 13:17)
paciajam hiperi pirkau keturiu rušiu juosteliu po metra ir mokejau 6 lt.
zinokit gariunuose visa parduotuve vien jusoteliu, po 1 lt metras, sniureliu ko tik norit, tai va kai nepatingiu, vyrui pazirziu tai nuveza ..
Papildyta:
O visi mano uzsakymai prasidejo nuo kalediniu dovanu.... i darba nuejo bendradarbe uzsimane ir t.t. Ir visai fainai ant vilnos bent uzsidirbu
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 08, 14:23)
tai kad i susitikima niekaip nepataikau , metausi tarp dvieju forumu i veltiniautoju foruma buvau idejus... cia zinokit per 2 menesius tiek prikepiau tai irgi stoju i besigydanciu rankas gretas..... nusipirkau super balzama rankoms rusiska DROGE, tai va ir gyja ir rankos nereibaluotos, nes kremu nepernesu.... o vedavau naktim .... o nakti dar mazaja nesiot... zodziu zombiavau
Papildyta:
zinokit gariunuose visa parduotuve vien jusoteliu, po 1 lt metras, sniureliu ko tik norit, tai va kai nepatingiu, vyrui pazirziu tai nuveza ..
Papildyta:
O visi mano uzsakymai prasidejo nuo kalediniu dovanu.... i darba nuejo bendradarbe uzsimane ir t.t. Ir visai fainai ant vilnos bent uzsidirbu
Papildyta:
Papildyta:
nu sakyciau tolokai manes nieks neveztu
nu taip, jeikitam mieste.... as tai salia gyvenu
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 08, 14:29)
nu taip, jeikitam mieste.... as tai salia gyvenu
gerai tau nes is kauno i gariunus nelabai man apsimoka
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 08, 13:38)
gerai tau nes is kauno i gariunus nelabai man apsimoka
tai faktas...