Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

QUOTE(gugile @ 2007 02 08, 11:57)
user posted image jei moki kompu naudotis tai tikrai prie kelis puslapius buvo kur ji yra rasyta nnn kartu  user posted image
Papildyta:
galu gale pasinaudok paieska siame forume  user posted image

man labai skubiai reikia prasau verysad.gif
pasakykit abc adresa verysad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 08, 11:57)
Sveikutes,

labai grazus visu darbeliai, violetinis salis labai  patiko  thumbup.gif
Divos darbai nerelus  bigsmile.gif
sukeliau pagalaiu ir as savuosius jusu teismui  ax.gif
http://s152.photobuc...s/s180/vaivute/

Oho, pasirodo pirštinių ir batukų fabrikėlis veikė, apie kurį nieko nežinojom. Turėtum nesušalti su tiek pirštinių net ir šalčiausią žiemos dieną mirksiukas.gif .

Labai labai gražūs darbeliai thumbup.gif thumbup.gif

O čia mano kepuriukas - aksesuaras pirčiai:

user posted image

Atsakyti
Aurelia - aš apšalus nuo tokių grožių doh.gif Jetau jetau, kaip neišpasakytai wub.gif
Labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
cpec. veltinukei uzsirasyk i veltiniautoju kluba ten viska rasi tik jau ten nenervink savo zioplais klausimais prasom paskutini karta ant lekstes paduodam , belieka tik kramtyti lotuliukas.gif o gal ir tai uz tave padaryti doh.gif
* parduotuvė "ABC"
Taikos pr. 117a, Kaunas
Tel./Faks. +370 37 451949
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 08 vasario 2007 - 11:04
QUOTE(larina @ 2007 02 08, 07:05)
As visada perku BALTA sluoksna ir vargo nematau biggrin.gif

baltai neturiu nei menkiausio priekaishto schmoll.gif

QUOTE(larina @ 2007 02 08, 07:24)
Tai jei jau ne viena ir ne po karta nusivylet ta dzyta sluoksna ar karsiniu, tai nepirkit. Nusidazykit pacios. nera jau taip sunku nusidazyti.

man susivelia beskalaujant..o ir siaip...dazniausiai dazhai visvien shiek tiek plaunasi unsure.gif

QUOTE(larina @ 2007 02 08, 07:54)
As dazau puode. Isijungiu gartrauki visu pajegumu ir... Dazau tada kai mergaites nebuna namuose arba kai jau ji uzmiega nakties miegelio. Zinau, kad  nestuke.gif negalima. As su tais anilininiais nedazau.

jau rasiau kazkada,- super nusidazho supylus vilna su visais dazhais i kepimo maisheli ir nardinant i puoda,- ir puodas shvarus, ir vilna nudazhyta, irgaru jokiu, ir kvapo jokio namie thumbup.gif

QUOTE(Aurelia @ 2007 02 08, 07:57)
sukeliau pagalaiu ir as savuosius jusu teismui  ax.gif

thumbup.gif nu jau man tos 'pilkos2' kokios graaaaziooosss.. wub.gif

QUOTE(disi @ 2007 02 08, 08:10)
Nors dekoro detalės kažkur jau ir matytos 4u.gif  biggrin.gif  tongue.gif  g.gif

aha, ash internete ne viena ir ne dvi tokias maciau lotuliukas.gif nieko naujo neishrandam ir mes mirksiukas.gif

QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 08, 08:40)
supratau ,kad uzKNisau ,bet paklausiu paskutinio klausymo kur ta ABC gal galit tikslu adresa  ax.gif

buvo rashyta...ne karta ir ne du...pasinaudok paieshka...as tiksliai nei nezinau...prie zhiedo i bazes, uzrashas ryshkiai matosi mirksiukas.gif

o ash 'gryzhau pas veltini' tik priesh kelias dienas ir vakar lyg tycia smarkiai ranka susizhalojau,- nebegalesiu velt bent kelias savaites garantuotai verysad.gif verysad.gif
o jau galvojau greit girsiuos naujais darbais doh.gif
pasigirsiu bent nebaigtu,- cia bus pagalvele...kai ranka uzgis, nuvelsiu jai 'nugara',- cia viskas velta shlapiai:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 08 vasario 2007 - 11:20
labai fainas kepuriukas, tiesiog pasaka thumbup.gif
Papildyta:
uuups jau drugelio grozis, negaliu patiket kad jis slapiai veltas, o ranka gydyk gaila gi velimas kentes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 02 08, 10:32)
Palangos g. 22/ Vilniaus g. 44, tel. (8~37) 20 73 01
beveik iškart už požeminės perėjos smile.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif Dabar ir aš prisiminiau tą parduotuvėlę. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 02 08, 12:03)
cpec. veltinukei uzsirasyk i veltiniautoju kluba ten viska rasi tik jau ten nenervink savo zioplais klausimais prasom paskutini karta ant lekstes paduodam , belieka tik kramtyti lotuliukas.gif o gal ir tai uz tave padaryti doh.gif
* parduotuvė "ABC"
Taikos pr. 117a, Kaunas
Tel./Faks. +370 37 451949

ACIU mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Aurelia- nuostabus darbeliai!!! ko tiek ilgai tylejai ir nesirodei tiek groziu privelusi?
Labai grazu:)

Minesota- fainas kepuriukas:)
Uups- labai grazus drugelis- lauksim pagalveles:) Sveik greiciau!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 08 vasario 2007 - 11:25
Aurelija, ir darbu grozis wub.gif wub.gif wub.gif ir gausa neispasakyta drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Bet kiek daug pirstynyciu ir kokios visos grazios, man ypac baltos pasiuvinetos patiko, taip gilia ziema primine ax.gif
Atsakyti
aurelia - labai grzus darbeliai thumbup.gif 4u.gif mirksiukas.gif ir kaip istverei tiek laiko nesigirti? tongue.gif blink.gif blush2.gif
Atsakyti