Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

Žydra vilna atkeliavo ir į provinciją verysad.gif Maišau dabar kur tik galiu. Pusei velnio susivėlė, kai tarp dviejų gerai besiveliančių sluoksnių sudėjau g.gif
Jau kaip mane visai supykdė - pradėjau dėti į kamuoliukų viduriuką lotuliukas.gif Kad akys jos daugiau nematytų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 07 vasario 2007 - 22:49
QUOTE(rim@ @ 2007 02 07, 20:49)
Žydra vilna atkeliavo ir į provinciją verysad.gif Maišau dabar kur tik galiu. Pusei velnio susivėlė, kai tarp dviejų gerai besiveliančių sluoksnių sudėjau g.gif

o daug sluoksnos reikejo? mazhdaug per puse ar maziau? g.gif
bijau, kad jei dar mano ir kitos spalvos nesivels, turesiu 2-3kg nieko vertos vilnos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 02 07, 23:25)
o daug sluoksnos reikejo? mazhdaug per puse ar maziau? g.gif
  bijau, kad jei dar mano ir kitos spalvos nesivels, turesiu 2-3kg nieko vertos vilnos verysad.gif

Tarp dviejų vilnos sluoksnių ax.gif Ten karšinys buvo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 07 vasario 2007 - 23:44
Gal kas pirko vilnos is Kelmes, kokia ji, ir kaip veliasi, kokios spalvos?
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 02 07, 21:33)
Kauno Gerose akyse yra vilnos smile.gif spalvos laaaaaaaaaaabai gražios, tačiau kaina.... 25 g 7,99... nu bet spalvų tai tikrai pasakiškų yra

O koks adresiukas tų Gerųjų akių? g.gif
Atsakyti
tai jau kazkas rase cia, kad kelmej, kaip ir abc - karsinys, kuris koks pasitaikys- viena karta velsis, kita karta ne.
Atsakyti
As nesuprantu... kaip jums ten nesivelia is tos ABC. Visada perku tik is ten ir ne po kelis simtus gramu ir visada labai gerai veliasi. As visada perku BALTA sluoksna ir vargo nematau biggrin.gif
Atsakyti
tai balta sluoksna gerai veliasi, mes apie karsini kalbam wink.gif o kai kam dar ir sluoksna spalvota buvo papuolus blogai besivelianti.
o apie balta tai nieko nesakom, viskas ok su ja biggrin.gif
Atsakyti
Tai jei jau ne viena ir ne po karta nusivylet ta dzyta sluoksna ar karsiniu, tai nepirkit. Nusidazykit pacios. nera jau taip sunku nusidazyti.
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 02 08, 08:41)
O koks adresiukas tų Gerųjų akių? g.gif

Palangos g. 22/ Vilniaus g. 44, tel. (8~37) 20 73 01
beveik iškart už požeminės perėjos smile.gif
Atsakyti
Mergaitės VILNIETĖS, kurios buvote susitikime "Forto dvare"...
Jei pamenate, tai buvo tokia SLAPTA slapyvardžiu, visa švytinti, su rožiniais karoliais???
Tai vakar pagimdė berniukėlį antrą, vardu Tumas bigsmile.gif bigsmile.gif
Sveikname laimingą mamytę, tėvelį ir sūnelį 4u.gif
Papildyta:
Oi, reiktų ir man užsipirkti tos baltos sluoksnos, gal prisiversčiau kada nusidažyti.........
tik tiek,kad vaikai namie, sako, dažai garuoja, ir yra labai nesveika, ypač anilininiai, ar kaip ten jie g.gif
Papildyta:
Na, JUmi, tavo begemotė nereali thumbup.gif thumbup.gif ...na, neturiu aš kantrybės su tom adatom nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 08, 09:41)
Mergaitės VILNIETĖS, kurios buvote susitikime "Forto dvare"...
Jei pamenate, tai buvo tokia SLAPTA slapyvardžiu, visa švytinti, su rožiniais karoliais???
Tai vakar pagimdė berniukėlį antrą, vardu Tumas bigsmile.gif  bigsmile.gif
Sveikname laimingą mamytę, tėvelį ir sūnelį 4u.gif

Oi, kaip faina!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Sveikinam SLAPTĄ 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Larina - o kaip tu dažai vilną:ar puode verdi,ar mikrobangėj,ar dar kaip kitaip? Beje- nestuke.gif nelabai rekomenduotina su visokiais dažais,garais dirbti.Bet tu ir pati viską žinai mirksiukas.gif
Atsakyti