Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

Uups verysad.gif žinok, sunkiai bet su adatelemis veliasi, as ir gi tavo likimo drauge, tai is pradžiu kamuoliukus su adatelem badau po to šlapiai damušu verysad.gif kankinuosi vien žo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 02 07, 18:08)
Uups verysad.gif  žinok, sunkiai bet su adatelemis veliasi, as ir gi tavo likimo drauge, tai is pradžiu kamuoliukus su adatelem badau po to šlapiai damušu verysad.gif  kankinuosi vien žo... doh.gif

nu nesinori man taip kankintis...bandysiu su gerai besivelianciom maishyt gal g.gif arba koki kilima ish visu suvelsiu....mindant visvien kadanors susivels lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu, merginos, uz pasidalinima mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas,
aš iš ABC pirkau prieš 2 savaites: juodos, pilkos ir baltos vilnos, tai man veliasi kuo puikiausiai.
Jei kam įdomu, o gal jau ir žinote, vilnos yra pirkti (Kaune) Ožeškienės gatvėje, čia ant kampo audiniu parduotuveje I aukšte. lygtais 50g 5lt? Yra ir FILZ, bet ta tai brangi gal 17Lt? Pirkau jauosteles karoliams suverti, tai uzmačiau, vat. O prieš tai nusipirkau iš galerijos 3 ryskesnes spalvytes pamaišymui, tai biski pralošiau. verysad.gif
Atsakyti
Kauno Gerose akyse yra vilnos smile.gif spalvos laaaaaaaaaaabai gražios, tačiau kaina.... 25 g 7,99... nu bet spalvų tai tikrai pasakiškų yra
Atsakyti
Va, vauups , ir man taip atsitiko. Todel pries Kaledas tave ir kankinau su klausimais apie turbo filzeri. Iki siol dar jo neturiu, bet neprarandu vilties jo gauti.
Mano nesivelenti vilna irgi melsva (dangiska),zalsva ir plytine (labai grazi spava) ir jos irgi turiu daug. Kai jau pripuoliau - tai, kad prisipirkau atsargai ir se tau. Bandziau velti su kita vilna, tai si nesivelianti, elgiasi beveik kaip silkas - banguojasi, bet nesitraukia, nesivelia.
Tai va, vel prisibedavojau.
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2007 02 07, 20:42)
Bandziau velti su kita vilna, tai si nesivelianti, elgiasi beveik kaip silkas - banguojasi, bet nesitraukia, nesivelia.

Tai, jei kaip šilkas, gal ir sunaudoti reikia kaip šilką - dekorui .
O ir teigiama pusė yra šitame reikale- juk pigiau nei šilkas biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif

kas zaisliukus velia- va koki grazus:
zaisliukai

O jei kalbant apie vilna- siandien pabandziau kaimiska vilna velti.. seniai uzmirsta ir gulincia maise..Taigi visai grazu gaunasi..tokia azurine gelyte... tiesa, plaukuota, bet turi savotisko zavesio.. va masau kur tai galima pritaikyti.. O ir sukibo greitai kaip.. va galvoju gal kaip nors su kokia merino pamaisyt, ar ka...

Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 02 07, 21:55)
O ir teigiama pusė yra šitame reikale- juk pigiau nei šilkas biggrin.gif  bigsmile.gif

Na tokio kiekio tikrai nesunaudosiu kaip silko, nes visu spalvu turiu beveik po 0,5 kg. Ir be to, ta vilna nevisai kaip silkas, ji banguojasi iskildama i pavirsiu, ta prasme, sudarydama tokias lyg puslytes. Gera vilnai gerai susivelia,o si nenori veltis ir tuomet lenda i pavirsiu.
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 02 07, 20:55)
O ir teigiama pusė yra šitame reikale- juk pigiau nei šilkas biggrin.gif  bigsmile.gif

jo man ten irgi silka ax.gif primena bet tai dekorui uzteks ilgam ilgam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
niu as ir turiu to zydro karsinio is abs kilograma lotuliukas.gif sunkiai, bet susivelia. o kamuoliukai tai si pradziu su adata pabadzius, paskui slapiai isvis padoriai susivelia - kaip tik karolius dariau sesei is ju. nors siaip is principo neuzveda dirbti tokia vilna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2007 02 06, 23:25)

Vita V lenkiu zemai galva pries taviskius zveriukus. Saviski ilgokai kankinau biggrin.gif

user posted image

uztat kokia grazuole gavosi biggrin.gif thumbup.gif
O as dabar varle darau.. sakyciau sunkiau ir leciau negu meskiukus ir begemotukus daryt g.gif anatomija kitokia smile.gif

*Diva*, tavo 'eilines" tapces kaip visada first.gif
Yzzy, grazus darbeliai 4u.gif
Sraigute, liuks kepuriukas smile.gif
Rima, gelyte grazi, bet man irgi liudnoka blush2.gif bet jei kliente taip nori.. kaip sakoma "klientas visada teisus" smile.gif

Atsakyti