Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

veltiniuke ar buvai šiame psl, kurį tau ne kartą nurodė http://veltinis.eforum.lt/ ten yra viskas prisiregistruok ir visa pagrindinė info apie šlapią, sausą vėlimą, tūrinį ir visokį kokį kitoki.
niekas tau nekonspektuos ir į emailus nesiūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 07 vasario 2007 - 18:49
CIA

Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2007 02 07, 10:37)
dangek - tikrai užsispyrusi esi (gerąja prasme) biggrin.gif Aš net prisiminiau - tai per kursus Gudra mums pasakojo apie tokį pataisymą.
Aš čia pamasčiau g.gif Gal moderatorės, kuri nusimano apie veltinį paprašyti pratrinti mūsų senas temas. Turiu omenyje visokius aikčiojimus, pasipykimus, besikartojančius tuos pačius klausimėlius...

veltiniuke, ar ką nors žinai apie sausą vėlimą ir adatėles?

NE verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(larina @ 2007 02 07, 13:04)

BET TAM PSL. VISKAS ANGLISKAI verysad.gif
Atsakyti
veltinuke tiesiai šviesiai pasakysiu užknisai gal tau dar ir vertimus padaryti? mad.gif mad.gif mad.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 07, 19:19)
NE verysad.gif
Papildyta:

BET TAM PSL. VISKAS  ANGLISKAI  verysad.gif

tai žiūrėk veltinio foruma. lietuviškai ir su paveikslėliais, o prisiregistravimo principas - toks kaip super mamoj
Papildyta:
registracija prasideda čia http://veltinis.efor...5ba47171e24d07b
Atsakyti
O vargeli tu mano doh.gif doh.gif blink.gif
Man atrodo, VELTINIUKE, mokinkis tu savo pamokas ir dar palauk kelis metelius ir tada velk.
Klausk pas mama, teti, teta, bet kiek tu cia gali visas nervinti. Nu jau man ir kantrybe pasibaige. Nervini nerealiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larina: 07 vasario 2007 - 19:35
laba, merginos.

norejau paklaust ar pastaruoju metu kas nors buvo abc parduotuvej? kaip ten vilnyte? ar yra spalvu? karsinio? sluoksnytes?
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2007 02 07, 19:36)
laba, merginos.

norejau paklaust ar pastaruoju metu kas nors buvo abc parduotuvej? kaip ten vilnyte? ar yra spalvu? karsinio? sluoksnytes?

As buvau ketvirtadieni(tai jau pries savaite), tai buvo tokia murzina raudona, juoda, tamsiai melyna ir dar kazkokia. Baltos sluoksnos kiek nori, o karsinio nebuvo jokio.
Atsakyti
na ir prajuokinot lotuliukas.gif veltiniuke, na tu tai "bairis" lotuliukas.gif paskutinį kartą sakom: Perskaityk bent 2 pastarąsias temas arba tiesiog palauk kokius 3 ar 4 metus kol suprasi, kad mes tau VISKĄ "ant lėkštutė" padėjom, o tu net pasiimt negali doh.gif
Papildyta:
beje mergytės... 4u.gif viena SM mamytė turi 50lt rankdarbiai.com apsipirkti, tačiau jai jų nereikia taigi ji juos pardavinėja už 35lt bigsmile.gif
Atsakyti
larina, ir kaip veliasi ta vilnyte is ABC? is paskutinio karto?
Papildyta:
ir po kiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2007 02 07, 19:55)
Papildyta:
ir po kiek  doh.gif

As su ja velsiu tik rytoj, tai parasysiu, bet manau, kad bus gerai, nes man dar taip nebuvo, kad nesiveltu.
Sluoksnos baltos 1kg 40lt
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2007 02 07, 17:55)
Papildyta:
ir po kiek  doh.gif

ash tai pasiutus negyvai...nuo kaledu neveliau...o prisipirkau lapkricio men vilnu ish ABC doh.gif priesh kelias dienas ishsitraukiau visas,- zhydras karshinys absoliuciai nesivelia, zhalsva sluoksna lieka puri kaip sniegelis, nors sukimba....juodai slioksnai daug jegos reikejo, bet susivele, dar 3 spalvu neishbandziau unsure.gif
neisivaizduoju ka man dabar su tom vilnom daryt g.gif na, purios sluoksnos shalikai gal nieko butu g.gif
zodziu, nekoks gryzhimas pas veltini verysad.gif bet shi-ta suveliau rolleyes.gif
Atsakyti