veltiniuke ar buvai šiame psl, kurį tau ne kartą nurodė http://veltinis.eforum.lt/ ten yra viskas prisiregistruok ir visa pagrindinė info apie šlapią, sausą vėlimą, tūrinį ir visokį kokį kitoki.
niekas tau nekonspektuos ir į emailus nesiūs.
QUOTE(rim@ @ 2007 02 07, 10:37)
dangek - tikrai užsispyrusi esi (gerąja prasme) Aš net prisiminiau - tai per kursus Gudra mums pasakojo apie tokį pataisymą.
Aš čia pamasčiau Gal moderatorės, kuri nusimano apie veltinį paprašyti pratrinti mūsų senas temas. Turiu omenyje visokius aikčiojimus, pasipykimus, besikartojančius tuos pačius klausimėlius...
veltiniuke, ar ką nors žinai apie sausą vėlimą ir adatėles?
Aš čia pamasčiau Gal moderatorės, kuri nusimano apie veltinį paprašyti pratrinti mūsų senas temas. Turiu omenyje visokius aikčiojimus, pasipykimus, besikartojančius tuos pačius klausimėlius...
veltiniuke, ar ką nors žinai apie sausą vėlimą ir adatėles?
NE
Papildyta:
QUOTE(larina @ 2007 02 07, 13:04)
BET TAM PSL. VISKAS ANGLISKAI
veltinuke tiesiai šviesiai pasakysiu užknisai gal tau dar ir vertimus padaryti?
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 07, 19:19)
tai žiūrėk veltinio foruma. lietuviškai ir su paveikslėliais, o prisiregistravimo principas - toks kaip super mamoj
Papildyta:
registracija prasideda čia http://veltinis.efor...5ba47171e24d07b
laba, merginos.
norejau paklaust ar pastaruoju metu kas nors buvo abc parduotuvej? kaip ten vilnyte? ar yra spalvu? karsinio? sluoksnytes?
norejau paklaust ar pastaruoju metu kas nors buvo abc parduotuvej? kaip ten vilnyte? ar yra spalvu? karsinio? sluoksnytes?
QUOTE(JulieTa @ 2007 02 07, 19:36)
laba, merginos.
As buvau ketvirtadieni(tai jau pries savaite), tai buvo tokia murzina raudona, juoda, tamsiai melyna ir dar kazkokia. Baltos sluoksnos kiek nori, o karsinio nebuvo jokio.
na ir prajuokinot veltiniuke, na tu tai "bairis" paskutinį kartą sakom: Perskaityk bent 2 pastarąsias temas arba tiesiog palauk kokius 3 ar 4 metus kol suprasi, kad mes tau VISKĄ "ant lėkštutė" padėjom, o tu net pasiimt negali
Papildyta:
beje mergytės... viena SM mamytė turi 50lt rankdarbiai.com apsipirkti, tačiau jai jų nereikia taigi ji juos pardavinėja už 35lt
Papildyta:
beje mergytės... viena SM mamytė turi 50lt rankdarbiai.com apsipirkti, tačiau jai jų nereikia taigi ji juos pardavinėja už 35lt
larina, ir kaip veliasi ta vilnyte is ABC? is paskutinio karto?
Papildyta:
ir po kiek
Papildyta:
ir po kiek
QUOTE(JulieTa @ 2007 02 07, 19:55)
Papildyta:
ir po kiek
Papildyta:
ir po kiek
As su ja velsiu tik rytoj, tai parasysiu, bet manau, kad bus gerai, nes man dar taip nebuvo, kad nesiveltu.
Sluoksnos baltos 1kg 40lt
QUOTE(JulieTa @ 2007 02 07, 17:55)
Papildyta:
ir po kiek
Papildyta:
ir po kiek
ash tai pasiutus negyvai...nuo kaledu neveliau...o prisipirkau lapkricio men vilnu ish ABC priesh kelias dienas ishsitraukiau visas,- zhydras karshinys absoliuciai nesivelia, zhalsva sluoksna lieka puri kaip sniegelis, nors sukimba....juodai slioksnai daug jegos reikejo, bet susivele, dar 3 spalvu neishbandziau
neisivaizduoju ka man dabar su tom vilnom daryt na, purios sluoksnos shalikai gal nieko butu
zodziu, nekoks gryzhimas pas veltini bet shi-ta suveliau