Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

Jumi, dėl blakstienų begemotukei (man tai ir be blakstienų ji labai graži smile.gif kažkada siuvau peliuką, reikėjo ūsų, tai tuos ūsus pasidariau ištraukus iš batų šepečio kelis juodus plaukus. Gal ir blakstienoms tokie tiktų?
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 02 07, 14:13)
Agnuze, o kodel bardakins? man kaip tik salikiukas su gelytem patiko  thumbup.gif

Tai kad netvarkingai skylėtas ax.gif Maniškis žiūrėjo žiūrėjo ir atsargiai paklausė, ar čia taip turi būti lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif nu jo, tas skyles ne visi supranta, nors man tai labaiiiiiiiiiiiii grazu wub.gif
as vyro sesei dovanojau skyleta sali, parase pas mane tas, kur baltas su rausvu. tai ji nesuprato, o uosvis kaip pamate, tai irgi juokesi ir sake, kas cia, cia specialiai vedintis padaryta? doh.gif
Atsakyti
Na, jau kokių žaislų privėlėte, šaunuolės biggrin.gif
O aš noriu kepuriuku pasidžiaugt ax.gif
Nieko naujo, matyti motyvai, turbūt, bet vistiek, įdedu, man jis mielas ax.gif :
user posted image
Atsakyti
labi fainas kepuriukas ir gelyte faina 4u.gif
Atsakyti
Klientei gėlė napatiko verysad.gif Kita nuvėliau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 07, 14:57)
Na, jau kokių žaislų privėlėte, šaunuolės biggrin.gif
O aš noriu kepuriuku pasidžiaugt ax.gif
Nieko naujo, matyti motyvai, turbūt, bet vistiek, įdedu, man jis mielas ax.gif :

Labai fainas kepuriukas,labai thumbup.gif O jokie motyvai man nematyti,na-nebent mano kepurės,darytos vyrui, dekoras labai panašus lotuliukas.gif Bet spalvos ir ypač ta susisukusi gėlė - thumbup.gif

QUOTE(rim@ @ 2007 02 07, 15:10)
Klientei gėlė napatiko verysad.gif Kita nuvėliau:
user posted image

Faina gėlytė, bet man atrodo šiek tiek niūroka, tarsi ko trūktų g.gif Gal pasiuvinėt? Bet čia ,aišku, kaip užsakovas nori...
Atsakyti
Jetus ir vėl privėlę iki begalybės thumbup.gif, šaunuolės, aš tai užlinkau šiek tiek...

Jumi, begemotė wub.gif
Muminukai thumbup.gif

Susirūpinus dėl vilnos kainų ėmiau aiškintis, ir išsiaiškinau, kad pas Rasą ta pati kaina thumbup.gif, ir imant daug vilnos (vienos spalvos 0,5 ir daugiau kg) parduoda dar pigiau. Nu vėl kažkokią akcija daro. Bet kai man tiek daug nereikia, tai kažkaip daugiau ir nesidomėjau smile.gif
Atsakyti
Merginos kurios vėlėt kepures,kaip su kepurių patogumų.Aš nusivėliau ir maniškė labai slysta nuo galvos smarkesnis vėjas papūs ir nuneš.Okaip jums su tom kepurėm?Pažiūrėjau į fabrikines skrybelaites tai ten prisiūta juosta kuri užsidėjus kepurę jauti ,kad neleidžia kepurei slyst. tai galvoju ar nereiks kažką panašaus galvot.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 07, 16:08)
Faina gėlytė, bet man atrodo šiek tiek niūroka, tarsi ko trūktų g.gif Gal pasiuvinėt? Bet čia ,aišku, kaip užsakovas nori...

Ir man norėjosi karoliukų, bet tai moterytei schmoll.gif Net gi tai pabrėžėtongue.gif
Atsakyti
as labai atsiprašau ,kad taip ikyriai klausinėju blush2.gif
bet perziurejau temas ir neradau informacijos kaip velti su adata ?
ir kur tas adatas pirkti g.gif ?
gal galite patedi verysad.gif ir jeigu mokate velti su adata gal galetumem i pasta man atsiusti paiskinima ?

p.s.pastas : gugaite@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 07, 18:32)
as labai atsiprašau ,kad taip ikyriai klausinėju  blush2.gif 
bet  perziurejau temas ir neradau informacijos kaip velti su adata ? 
ir kur tas adatas pirkti  g.gif  ? 
gal galite patedi    verysad.gif  ir jeigu mokate velti su adata gal galetumem i pasta man atsiusti paiskinima ? 

p.s.pastas :  gugaite@gmail.com

Kaip tu skaitai jei nematai, kad as tau specialei idejau nuoroda kaip velti meskuti su adata.
Atidziai paskaityk kelis psl atgal.
Atsakyti