Jumi, dėl blakstienų begemotukei (man tai ir be blakstienų ji labai graži kažkada siuvau peliuką, reikėjo ūsų, tai tuos ūsus pasidariau ištraukus iš batų šepečio kelis juodus plaukus. Gal ir blakstienoms tokie tiktų?
QUOTE(vilke @ 2007 02 07, 14:13)
Agnuze, o kodel bardakins? man kaip tik salikiukas su gelytem patiko
Tai kad netvarkingai skylėtas Maniškis žiūrėjo žiūrėjo ir atsargiai paklausė, ar čia taip turi būti
labi fainas kepuriukas ir gelyte faina
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 07, 14:57)
Na, jau kokių žaislų privėlėte, šaunuolės
O aš noriu kepuriuku pasidžiaugt
Nieko naujo, matyti motyvai, turbūt, bet vistiek, įdedu, man jis mielas :
O aš noriu kepuriuku pasidžiaugt
Nieko naujo, matyti motyvai, turbūt, bet vistiek, įdedu, man jis mielas :
Labai fainas kepuriukas,labai O jokie motyvai man nematyti,na-nebent mano kepurės,darytos vyrui, dekoras labai panašus Bet spalvos ir ypač ta susisukusi gėlė -
QUOTE(rim@ @ 2007 02 07, 15:10)
Faina gėlytė, bet man atrodo šiek tiek niūroka, tarsi ko trūktų Gal pasiuvinėt? Bet čia ,aišku, kaip užsakovas nori...
Jetus ir vėl privėlę iki begalybės , šaunuolės, aš tai užlinkau šiek tiek...
Jumi, begemotė
Muminukai
Susirūpinus dėl vilnos kainų ėmiau aiškintis, ir išsiaiškinau, kad pas Rasą ta pati kaina , ir imant daug vilnos (vienos spalvos 0,5 ir daugiau kg) parduoda dar pigiau. Nu vėl kažkokią akcija daro. Bet kai man tiek daug nereikia, tai kažkaip daugiau ir nesidomėjau
Jumi, begemotė
Muminukai
Susirūpinus dėl vilnos kainų ėmiau aiškintis, ir išsiaiškinau, kad pas Rasą ta pati kaina , ir imant daug vilnos (vienos spalvos 0,5 ir daugiau kg) parduoda dar pigiau. Nu vėl kažkokią akcija daro. Bet kai man tiek daug nereikia, tai kažkaip daugiau ir nesidomėjau
Merginos kurios vėlėt kepures,kaip su kepurių patogumų.Aš nusivėliau ir maniškė labai slysta nuo galvos smarkesnis vėjas papūs ir nuneš.Okaip jums su tom kepurėm?Pažiūrėjau į fabrikines skrybelaites tai ten prisiūta juosta kuri užsidėjus kepurę jauti ,kad neleidžia kepurei slyst. tai galvoju ar nereiks kažką panašaus galvot.
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 07, 16:08)
Faina gėlytė, bet man atrodo šiek tiek niūroka, tarsi ko trūktų Gal pasiuvinėt? Bet čia ,aišku, kaip užsakovas nori...
Ir man norėjosi karoliukų, bet tai moterytei Net gi tai pabrėžė
as labai atsiprašau ,kad taip ikyriai klausinėju
bet perziurejau temas ir neradau informacijos kaip velti su adata ?
ir kur tas adatas pirkti ?
gal galite patedi ir jeigu mokate velti su adata gal galetumem i pasta man atsiusti paiskinima ?
p.s.pastas : gugaite@gmail.com
gal galite patedi ir jeigu mokate velti su adata gal galetumem i pasta man atsiusti paiskinima ?
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 07, 18:32)
as labai atsiprašau ,kad taip ikyriai klausinėju
Kaip tu skaitai jei nematai, kad as tau specialei idejau nuoroda kaip velti meskuti su adata.
Atidziai paskaityk kelis psl atgal.