Tai uzsiregistruok ir ileis
QUOTE(rooma @ 2007 02 06, 17:49)
O kode.l gi ne? Aišku, kad galima, mac(iau daug susiu-tu; darbeliu;, bet man labiau patinka vientisi. C(ia gal skonio reikalas.
Bandyk
Bandyk
....manau, kokia pagalvele, susiuta kur kas dailiau atrodytu, ir butu patogesne isiuvus uztrauktuka, nei tiesiog nuveltas maishas ...aisku, dar nuo 'modelio' kiek priklauso
QUOTE(saliuky @ 2007 02 06, 18:05)
Kad jau atsake.t, tai dar viena; užduosiu. O tapkiukus susiuvant formuoti ? Nes kaip veliant išgauti batuko forma; niekaip nesuprantu. Se.džiu 4-oje ve.limo dalyje, žiu-re.jau tapkyte.s ve.limo pamoke.le; ir vistiek nesupratau.
zinoma, zvilgtek kokios puikios siutos kurpaites cia. Yra ir ishkarpos
arba man ypatingai grazios slepetes cia
man jos daaauuug grazhesnes uzh vien veltas
arba paziurek, kokie kudikio bateliai (su ishkarpa, tik ish komercinio veltinio) pagal Martha Stewart cia
UUPS DIDŽIULIS AČIU!!!!! Labai patiko pirmieji bateliai-tapkės, kaip Muko
Va tokius ir bandysiu. Beliko nuvažiuot į sostinę ir vilnos nusipirk. Dar kartą AČIU!
Va tokius ir bandysiu. Beliko nuvažiuot į sostinę ir vilnos nusipirk. Dar kartą AČIU!
Labas vakaras Linksminates Na nepykit ...as pries savaite receptu skyrelyje lazanijos recepto ieskojau. Ir ka jus sau manot. Tema ilgiausia, lapu prirasyta nemazai. Apsidziaugiau, kad rasiu daug Daug skaniu receptuku ir snipstas....receptai gal keli o va apmastymu VIRTI po galais tuos lakstus pilni visi like lapai O cia juk veltinis Diskusijoms ir gincams neissiamiami okeanai.
Vita V lenkiu zemai galva pries taviskius zveriukus. Saviski ilgokai kankinau
Tik va is ko padaryti blakstienas nesugalvojau Tiksliau sugalvot jau kaip ir sugalvojau bet tamsios zylkos ar kazko panasaus neturiu
Vita V lenkiu zemai galva pries taviskius zveriukus. Saviski ilgokai kankinau
Tik va is ko padaryti blakstienas nesugalvojau Tiksliau sugalvot jau kaip ir sugalvojau bet tamsios zylkos ar kazko panasaus neturiu
QUOTE(Jumi @ 2007 02 06, 23:25)
Saviski ilgokai kankinau
Labai jau simpatiškas žvėriukas
O blakstienas gal nupirk kokiam kioske "tipo"tikras, priklijuojamas ir kaip nors pritvirtinsi.
Jumi - o žavingoji balerina laikosi savom kojom, ar kuo nors paramstyta? : blakstienas padaryk iš šluotos - jos šluojamoji dalis - "žilka" juoda būna tikiuosi užsakovė ar tam kam skirta neskaito
Papildyta:
O blakstienas gal nupirk kokiam kioske "tipo"tikras, priklijuojamas ir kaip nors pritvirtinsi.
Papildyta:
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 06, 23:36)
Jumi, tiesiog nuostabi ta mergytė, tikra viliokė
Jumi- labai grazi begemotuke:))
mano eiliniu batuku kruva:
mano eiliniu batuku kruva:
Tie rudi labai , na cia mano dabr tokiu spalvu nuotaika, nors grazus abeji. Jumi begemotuke nuostabi
Kazkuri klauset del veltinio siuvimo, tai pas mane dauguma darbeliu yra siuti, man siules priduoda dar daugiau galimybiu.
Kazkuri klauset del veltinio siuvimo, tai pas mane dauguma darbeliu yra siuti, man siules priduoda dar daugiau galimybiu.
Jumi, nuostabi rubuilė ir pasipuošusi taip dailiai
Diva, tapkiukai kaip visad puikūs ir vyro nuotraukos labai geros Labai gerai, kai turi, kas profesionaliai nufotografuoja darbelius, nes daug kitų merginų didelę dalį darbelių grožio "nukanda" nekokybiška fotografija. Bet pvz. aš neturiu nei aparato gero, nei sąlygų nufotografuoti. Dar dabar, kai šviesesnių dienų pasitaiko, pavyksta ir vieną kitą kadrą pagaut, bet dažniausiai būna taip, kad ir pats darbelis dar netobulas, o fotografavimas dar labiau apvalgo, tai būna gėda ir žmogui parodyt Rašau rašau ir galvoju, kad auksas ir pelenuose žiba, tikriausiai
Diva, o Tu iš sluoksnos batukus veli?
Diva, tapkiukai kaip visad puikūs ir vyro nuotraukos labai geros Labai gerai, kai turi, kas profesionaliai nufotografuoja darbelius, nes daug kitų merginų didelę dalį darbelių grožio "nukanda" nekokybiška fotografija. Bet pvz. aš neturiu nei aparato gero, nei sąlygų nufotografuoti. Dar dabar, kai šviesesnių dienų pasitaiko, pavyksta ir vieną kitą kadrą pagaut, bet dažniausiai būna taip, kad ir pats darbelis dar netobulas, o fotografavimas dar labiau apvalgo, tai būna gėda ir žmogui parodyt Rašau rašau ir galvoju, kad auksas ir pelenuose žiba, tikriausiai
Diva, o Tu iš sluoksnos batukus veli?
QUOTE(saliuky @ 2007 02 06, 20:05)
Kad jau atsakėt, tai dar vieną užduosiu. O tapkiukus susiuvant formuoti ? Nes kaip veliant išgauti batuko formą niekaip nesuprantu. Sėdžiu 4-oje vėlimo dalyje, žiūrėjau tapkytės vėlimo pamokėlę ir vistiek nesupratau.
Siuti batukai
Ir cia batukai
Jumi tavo begemotuke labai miela
QUOTE(rim@ @ 2007 02 06, 13:18)
uzteko sito tavo sakinio, kad bandyciau gelbeti savo nevykusi gabala karsinio
ir ka jus pamanysit - pasiseke, viskas tvarkoj, sluoksna sujunge karsini gavosi
normalus veltinis (pribadziau sluoksnos plonu sluoksniu is abieju pusiu, vienoje puseje viena kryptim, kitoje kita, paskui slapiai pakociojau), siek tiek pastorejes, bet ka padarysi bus silciau...
nebandysi, nezinosi...dirbi ir mokaisi...ach....
aciu visoms pagelbejusioms....pamokymais ir patarimais