Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

QUOTE(larina @ 2007 02 06, 14:11)
kazin rasciau vilkaviskyje odininka g.gif Labai abejoju. As galvojau, kad gal reiketu apsiuti pacia ploniausia zilkute. as turiu tokios jau super plonos. kaip plaukelis.

nebūtina skyles mušti. jei rastum plonesnės odos, tai ne taip jau sunkiai persisiuva. arba su yla galima pramušti. juk kaip suprantu ji būtų išvirkščiojoje pusėje, tai kad skylės nebus dekoratyvios, tai nieko tokio.
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 02 06, 17:47)
Tiesa dar neparašiau. Kurasai prasideda 18 val. , kaina 15 litų vienas užsiėmimas, kuris trunka 2-2,5 val. niekas ten laiko neskaičiuoja... Užsiregistruoti iš anksto taip pat nereikia, paprasčiausia trečiadieni 18 val. ateini ir viskas. Vėluoti taip pat galima. Kiekvienas ten daro ką nori, išmoksta ko nori....

o nuo kokio amziaus ? g.gif
Atsakyti
beje, jei kam aktualu "Senukuose" pirkau burbuliuotą plėvelę 1,2m pločio 1m už 1,9lt 4u.gif
Atsakyti
Jau atsakyta, žiūriu, kad Anna - vokiškas rankdarbių žurnalas. Man visai patinka - būna ir siuvinėjimo, ir mezgimo, ir šiaip kokių įdomių darbelių. Perku Maximoj dažniausiai, bet ir Iki mačiau. Tik kuriam numery tos šlepetės veltos buvo, neprisimenu ir sunku rasti, nes betvarkė su tais žurnalais pas mane blush2.gif
Gavau šiandien siuntinuką iš Vilnos fabriko - jau tapciukus nuvėliau. Šįkart forma gera išėjo, tik dabar matau, kad ties nosytėm reikėjo daugiau pavelti. O vilnelė tikrai labai kokybiška, švelnutė, malonu dirbti thumbup.gif
Atsakyti
Turiu prašymą blush2.gif Jei kuri nors pardavinėjate savo rankdarbius, gal galėtumėte man nuvelti karoliukus ir apyrankę? Tiesiog pačius paprasčiausius, iš rutuliukų smile.gif Bet labai norėčiau iki vasario 14 d. mirksiukas.gif
Jei kas norėtumėte užsiimti, parašykite až 4u.gif
Aš iš Kauno.
Atsakyti
Tik iš anksto prašau nenuvarykite manęs pamokų ruošti, kaip kai kurią....Aš čia ir naujokė ir klausimą užduoti tik vieną išdrįsau. Ar galima veltinius susiūti , turiu omeny
veltinio gabalus sujungti susiuvant, o ne suveliant. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 02 06, 20:43)
Tik iš anksto prašau nenuvarykite manęs pamokų ruošti, kaip kai kurią....Aš čia ir naujokė ir klausimą užduoti tik vieną išdrįsau. Ar galima veltinius susiūti , turiu omeny
veltinio gabalus sujungti susiuvant, o ne suveliant.  4u.gif

O kodėl gi ne? Aišku, kad galima, mačiau daug susiūtų darbelių, bet man labiau patinka vientisi. Čia gal skonio reikalas.
Bandyk rolleyes.gif
Atsakyti
Kad jau atsakėt, tai dar vieną užduosiu. O tapkiukus susiuvant formuoti ? Nes kaip veliant išgauti batuko formą niekaip nesuprantu. Sėdžiu 4-oje vėlimo dalyje, žiūrėjau tapkytės vėlimo pamokėlę ir vistiek nesupratau.
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 02 06, 20:05)
Kad  jau atsakėt, tai dar vieną užduosiu. O tapkiukus susiuvant formuoti ? Nes kaip veliant išgauti batuko formą niekaip nesuprantu. Sėdžiu 4-oje vėlimo dalyje, žiūrėjau tapkytės vėlimo pamokėlę ir vistiek nesupratau.

APSILANKYK VELTINIO FORUME TEN RASI INFORMACIJA NE TIK APIE BATUKUSVA CIA
Atsakyti
Reiktu ir man pabandyti tapkytes pagamint tongue.gif
Atsakyti
pasiulymas naujokem yra toks kad pirma te issistudjuoja veltinio foruma, ten viskas yra susisteminta ir paryskinta kas svarbiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2007 02 06, 22:25)
pasiulymas naujokem yra toks kad pirma te issistudjuoja veltinio foruma, ten viskas yra susisteminta ir paryskinta kas svarbiausia  mirksiukas.gif

Tai gi, kad studijuoju, labai norisi kanors greičiau suregzti. Į forumą manęs neįleidžia, prašo slaptažodžio....Bet ačiu ir už tiek. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti