Katinyti tasiukas labai geras derinys velvetas su veltiniu o dar rusvi atspalviai tai isvis kazkaip pasinesiau ant rusvu spalvyciu rim@ karoliai labai grazus
QUOTE(Agnužė @ 2007 02 06, 13:57)
Katinyti, kaip visad Tavo darbelis puikus
Aš bandysiu užsisakyti to latekso ir pabandysiu. Kažkuriam Annos numery buvo parodyta, kaip šlepkes velti, tai lateksu padus teptuku ištepė.
Aš bandysiu užsisakyti to latekso ir pabandysiu. Kažkuriam Annos numery buvo parodyta, kaip šlepkes velti, tai lateksu padus teptuku ištepė.
Gal gali parašyti kokiame numerį rašė?
QUOTE(gugile @ 2007 02 06, 14:28)
katinyti jau kaip fainai
o veltinio forume kaip tik sekantis konkursas rankinukai, gal bus norinciu dalyvauti?
o veltinio forume kaip tik sekantis konkursas rankinukai, gal bus norinciu dalyvauti?
o kaip:))) praneskit ir cia apie konkurselius- but idomu:))
o del latekso- va siandien kaip tik gavau- vaikas prabus- bandysiu nulupti pada ir pateplioti lateksu:) pasipasakosiu kas gavosi..)
Agnuze- o kas ta Anna? cia lietuviskas zurnalas, ar koks?
Katinyti, Larina- puikus darbeliai..
norejau paklaust kur pirkti yra latekso? nes kazkaip nelabai nelabai krito i aki
QUOTE(Pilietė @ 2007 02 06, 14:22)
O tai vistiek nesuprantu ar jie nesusigeria į veltinį, ar yra klampios konsistencijos? Nepykit, neteko čiupinėt tokio dalyko tai kvailus klausimus ir uždavinėju.
tai kad visai nekvailas klausimas jis kaip tirstu dazu konsistencijos. tepasi keliais sluoksniais, kiekvienam pries tai leidziant isdziuti
QUOTE(makalaika @ 2007 02 06, 15:48)
norejau paklaust kur pirkti yra latekso? nes kazkaip nelabai nelabai krito i aki
vilnos fabrike
nežinau kodėl, bet neduoda naujos temos atidaryti, tai įsiterpsiu gal ne į temą, bet gal kam bus įdomu.
Kieveiną trečiadienį Šv. Stepono 6 , Valdorfo mokyklos nuomuojamose patalpose vyksta veltinio kursai. Ten ateina ir visai pradedančios ir jau kelis metus bekuriančios. Tad jei kam būtų įdomu ir kas norėtų mokytis veltinio ir maloniai bendrauti su bendramintėmis tai prašom. Kursus veda Rita Baltrūnienė.
Šiaip ten faina
Kieveiną trečiadienį Šv. Stepono 6 , Valdorfo mokyklos nuomuojamose patalpose vyksta veltinio kursai. Ten ateina ir visai pradedančios ir jau kelis metus bekuriančios. Tad jei kam būtų įdomu ir kas norėtų mokytis veltinio ir maloniai bendrauti su bendramintėmis tai prašom. Kursus veda Rita Baltrūnienė.
Šiaip ten faina
RIM@ GRAZI GELYTE IR KAROLIUKAI GRAZUS
Anna yra vokishkas rankdarbiu zhurnalas. Viename ish pernykshchiu numeriu buvo tapkychiu velimas parodytas. Turiu kazhkur ta numeri, ir rusishka vertima skanuota irgi kazhkur turejau.....Paieshkosiu savo lobynuose
QUOTE(Narajana @ 2007 02 06, 16:06)
nežinau kodėl, bet neduoda naujos temos atidaryti, tai įsiterpsiu gal ne į temą, bet gal kam bus įdomu.
Šiaip ten faina
Šiaip ten faina
Tiesa dar neparašiau. Kurasai prasideda 18 val. , kaina 15 litų vienas užsiėmimas, kuris trunka 2-2,5 val. niekas ten laiko neskaičiuoja... Užsiregistruoti iš anksto taip pat nereikia, paprasčiausia trečiadieni 18 val. ateini ir viskas. Vėluoti taip pat galima. Kiekvienas ten daro ką nori, išmoksta ko nori....
QUOTE(Narajana @ 2007 02 06, 16:47)
Tiesa dar neparašiau. Kurasai prasideda 18 val. , kaina 15 litų vienas užsiėmimas, kuris trunka 2-2,5 val. niekas ten laiko neskaičiuoja... Užsiregistruoti iš anksto taip pat nereikia, paprasčiausia trečiadieni 18 val. ateini ir viskas. Vėluoti taip pat galima. Kiekvienas ten daro ką nori, išmoksta ko nori....
veltinuku velimo kursams yra atskira tema
va cia
QUOTE(tapkute @ 2007 02 05, 21:59)
atsiprašau už bet šita panelytė mane sunervino Čia ne pasiteisinimas, o išpindėjimas, atsiprašant... Va mūsų bonbonkea puiki panelytė rašanti be jokių w ir j vietoj i Dabar net ir lietuviškai Šaunuolė bonbonkea Matosi, kad protinga panelė
Nuostabus diržas (neatsimenu kieno )
Nuostabus ir rinkinukas (irgi neatsimenu )
P.s. aš tai labai šypsenėles šitas mėgstu... tai nepykit, jei kam per daug pasirodys
Nuostabus diržas (neatsimenu kieno )
Nuostabus ir rinkinukas (irgi neatsimenu )
P.s. aš tai labai šypsenėles šitas mėgstu... tai nepykit, jei kam per daug pasirodys
oi... net susigėdau na ačiū
QUOTE(dangek @ 2007 02 06, 08:54)
Miara labai idomi tavo gele, matosi kad joje yra ir tu nenusakomu netiketumu...kuriu zmogus nevaldo, tai man labiausiai patinka....
gelbekit mergaites,
padrasinta velti su karsiniu susideliojau nemaza gabala is keliu spalvu, viena spalva pilnai susivele o su kitom beda ka man dabar daryti, jau dvi dienas veliu rankos baigia issisukti, meciau ir i skalbenke, nepadeda....negi reiks ismesti
patarkit, gal jus susiduret su tokia problemele...sluoksna taip nebuvo pavedusi, dar pries tai susiveliau maza gabaliuka is vienos spalvos atrode viskas tvarkoj....deja
gelbekit mergaites,
padrasinta velti su karsiniu susideliojau nemaza gabala is keliu spalvu, viena spalva pilnai susivele o su kitom beda ka man dabar daryti, jau dvi dienas veliu rankos baigia issisukti, meciau ir i skalbenke, nepadeda....negi reiks ismesti
patarkit, gal jus susiduret su tokia problemele...sluoksna taip nebuvo pavedusi, dar pries tai susiveliau maza gabaliuka is vienos spalvos atrode viskas tvarkoj....deja
Na deja šito jau nebeišgelbėsi (o gal? ) kitą kartą stenkis naudoti vilną iš vienos "partijos"....