Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

Uups, ačiū. Agnuže, parašyk ir pasidalink patirtim kaip pavyks.
Atsakyti
lateksa ir tapkutem, ir kilimeliam, kad neslidinetu naudoja wink.gif ir tepasi teptuku, kaup dazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 02 06, 14:04)
lateksa ir tapkutem, ir kilimeliam, kad neslidinetu naudoja wink.gif ir tepasi teptuku, kaup dazai smile.gif

O tai vistiek nesuprantu – ar jie nesusigeria į veltinį, ar yra klampios konsistencijos? Nepykit, neteko čiupinėt tokio dalyko tai kvailus klausimus ir uždavinėju. blush2.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz toki silta vertinima, tai taip malonu wub.gif .Foto didesnes gal nebus, bet siek tiek ryskesne
user posted image
Aciu ir tyliesiems gerbejams drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
katinyti jau kaip fainai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o veltinio forume kaip tik sekantis konkursas rankinukai, gal bus norinciu dalyvauti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 06 vasario 2007 - 13:29
QUOTE(Katinytis @ 2007 02 06, 13:23)
Aciu, mergaites, uz toki silta vertinima, tai taip malonu  wub.gif .Foto didesnes gal nebus, bet siek tiek ryskesne
user posted image
Aciu ir  tyliesiems  gerbejams  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Sioje nuotraukoje visas grozis matosi. Labai gera ideja. Man vilvetas labai patinka, o dabar dar pamaciau su veltiniu, tai visai alpstu.

Aciu uz pagyras biggrin.gif
Atsakyti
larina as del dirzo as aisku is odos dariausi bet tai nunesiau i batu taisykla ir man sudejo tuos metalinius, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 02 06, 13:36)
larina as del dirzo as aisku is odos dariausi bet tai nunesiau i batu taisykla ir man sudejo tuos metalinius,  ax.gif

Tikrai... O kiek mokejai? Tai man ir reik nulekti.
Labai aciu uz informacija. thumbup.gif
Atsakyti
nepamenu, tas buvo pries pora metu, bet atrodo apie 5 Lt.
Atsakyti
Nieko naujo, įgyvendintas užsakovės noras:
user posted image
Atsakyti
idomi kompozicija, o uzsakove prase tu melynu burbuliuku ar rudu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Juokauju karoliai grazus, o gelyte thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 02 06, 14:06)
idomi kompozicija, o uzsakove prase tu melynu burbuliuku ar rudu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .Juokauju karoliai  grazus, o gelyte  thumbup.gif .

Pamatytų savo rudus su mano mylima mėlyna gal apsivemtų lotuliukas.gif Negali pakesti mėlynos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 06 vasario 2007 - 14:10