QUOTE(vilke @ 2007 02 06, 14:04)
lateksa ir tapkutem, ir kilimeliam, kad neslidinetu naudoja ir tepasi teptuku, kaup dazai
O tai vistiek nesuprantu ar jie nesusigeria į veltinį, ar yra klampios konsistencijos? Nepykit, neteko čiupinėt tokio dalyko tai kvailus klausimus ir uždavinėju.
Aciu, mergaites, uz toki silta vertinima, tai taip malonu .Foto didesnes gal nebus, bet siek tiek ryskesne
Aciu ir tyliesiems gerbejams
katinyti jau kaip fainai
o veltinio forume kaip tik sekantis konkursas rankinukai, gal bus norinciu dalyvauti?
o veltinio forume kaip tik sekantis konkursas rankinukai, gal bus norinciu dalyvauti?
QUOTE(Katinytis @ 2007 02 06, 13:23)
Aciu, mergaites, uz toki silta vertinima, tai taip malonu .Foto didesnes gal nebus, bet siek tiek ryskesne
Sioje nuotraukoje visas grozis matosi. Labai gera ideja. Man vilvetas labai patinka, o dabar dar pamaciau su veltiniu, tai visai alpstu.
Aciu uz pagyras
larina as del dirzo as aisku is odos dariausi bet tai nunesiau i batu taisykla ir man sudejo tuos metalinius,
QUOTE(gugile @ 2007 02 06, 13:36)
larina as del dirzo as aisku is odos dariausi bet tai nunesiau i batu taisykla ir man sudejo tuos metalinius,
Tikrai... O kiek mokejai? Tai man ir reik nulekti.
Labai aciu uz informacija.
nepamenu, tas buvo pries pora metu, bet atrodo apie 5 Lt.
idomi kompozicija, o uzsakove prase tu melynu burbuliuku ar rudu .Juokauju karoliai grazus, o gelyte .
QUOTE(Katinytis @ 2007 02 06, 14:06)
idomi kompozicija, o uzsakove prase tu melynu burbuliuku ar rudu .Juokauju karoliai grazus, o gelyte .
Pamatytų savo rudus su mano mylima mėlyna gal apsivemtų Negali pakesti mėlynos