Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 06, 11:55)
ir kaip cia kazkas sake ,kad as neegzistuoju  lotuliukas.gif 
gal as kibernetine ? biggrin.gif 
ne baikit bairius    tongue.gif 
tai kas as tada viena is jusu ?  thumbup.gif 

p.s. nu jo  ax.gif
Papildyta:
Man labai idomu kur jus perkate vilna ar tekstilininku gildijose ? 
ar kur kitur ??? 
nes ji ten pakelis 4 lt. o is  vieno pakelio iseina tik apyranke  sad.gif ???

doh.gif http://vilnosfabrikas.googlepages.com/
ABC parduotuve Pramones pr.
Kaune
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 06, 13:45)
Niekada taip nedariau ir nebandziau, tad patarti negaliu. As manau, kad jau geriau nauja darbeli pradek daryti, nes jei nesigauna is pat pradziu, tai zinai pati kaip buna toliau.

zinok tokiems dalykams esu baisiai uzsispyrusi....bandau iki paskutinio....as zemaite
visdelto gandysiu...rezultatus parasysiu
aciu
Atsakyti
Manau, kad sugadinsi dar didesni kieki vilnos, bet jeigu musu uzsispyrimas neiveikia vilnos, tai gal vilna iveiks mus lotuliukas.gif . Kiek priraset per kelias dieneles, kol as savo nieku darbais uzsieminejau .Veltinis derinyje su velvetu ir organza.
user posted image
Nuveliau dar keleta salikeliu, bet jie vienodo stiliaus , tai foto net ir nedesiu ax.gif
Atsakyti
LARINAI.
Tiek darbo į diržą sudėjai, gaila bus, jeigu išsitampys. Skyles odininkai pramuštų, tik nežinau kiek kainuoja. Manau galanterijos taisyklose galėtų padėti.
Atsakyti
Na, merginos, pavarysiu dabar gal ir ne į temą, bigsmile.gif bet labai prašau ant manęs nepykti, nes gal ir neturiu teisės čia reikštis.
Jau senokai skaitau visas veltinio temas, myliu jį be galo ir pati jau užsikrėčiau tuo geruoju virusu, pati bandau kažką padaryti, tik dar nedrįstu įdėti nuotraukyčių.
Esu perskaičius veltinio temas, nuorodas - kas? kaip? ir kur? Juk tikrai viskas yra ir niekas nespaudžia į kampą ir visos dalinasi ir pataria kaip įmanoma, bet beskaitant "veltinukę" įsiutau, na juk negalima taip elgtis, ir tas visiškas lietuvių kalbos negerbimas, o ir negerbimas visų kitų. Toks vaizdas, kad pelnas yra pats svarbiausias.
Surutuliot ir suvert tikrai nėra sunku, bet tu pabandyk kurti ir svajoti taip kaip kitos, o jei norėtum kurti, tai kad ir metus sėdėtum prie kompo ir rankiotum informaciją. Tada sužinotum, kur yra pigiau, o jei ne tai ir pirk iš tekstilininkų gildijos, apyrankei užteks...... biggrin.gif
Merginos, sekmės Jums kūryboje
Atsakyti
QUOTE(balu @ 2007 02 06, 11:58)
LARINAI.
Tiek darbo į diržą sudėjai, gaila bus, jeigu išsitampys. Skyles odininkai pramuštų, tik nežinau kiek kainuoja. Manau galanterijos taisyklose galėtų padėti.

kazin rasciau vilkaviskyje odininka g.gif Labai abejoju. As galvojau, kad gal reiketu apsiuti pacia ploniausia zilkute. as turiu tokios jau super plonos. kaip plaukelis.
Atsakyti
Katinyti, būk gera, įdėk didesnę nuotrauką, gražus rankinukas thumbup.gif , norisi iš arčiau apžiūrėti. Bandžiau nusikopijuoti ir didinti, bet tada neryšku.
Larina, labai įdomus diržiukas, lenkiuosi prieš kantrybę tiek karoliukų prisiūt, ale visai jau tu – gėdiniesi tokio gražaus pilvuko. Visos čia esamos (būsimos) mamos ir tokie dalykai sukelia teigiamas emocijas ir duok dieve kiekvienai nėščiai tokiai „storai“ būti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 02 06, 12:16)
Katinyti, būk gera, įdėk didesnę nuotrauką, gražus rankinukas thumbup.gif , norisi iš arčiau apžiūrėti. Bandžiau nusikopijuoti ir didinti, bet tada neryšku.
Larina, labai įdomus diržiukas, lenkiuosi prieš kantrybę tiek karoliukų prisiūt, ale visai jau tu – gėdiniesi tokio gražaus pilvuko. Visos čia esamos (būsimos) mamos ir tokie dalykai sukelia teigiamas emocijas ir duok dieve kiekvienai nėščiai tokiai „storai“ būti. biggrin.gif

Nu jau labai smagu girdeti tokius zodzius. wub.gif Gal ir nestora, bet as jauciuosi kai backia doh.gif
Man patinka tokie darbeliai-krapstinejimasis. blink.gif
Atsakyti
Kai pamaciau nuotrauka labai patiko tas dirzas, bet kol perskaiciau visas cia esancias peripetijas uzmirsau viska , ka norejau pasakyt .Taigi man labai patiko Larinos dirzas ir Ametistes auskarai ir verinys, nors auskarus jau gyriau wub.gif . Larina nuostabus pilvukas, labai dailus, bet iskart man tokia mintis jog as savojo nepasiilgau visiskai rolleyes.gif .
O nuotraukos dideles tikrai negaliu idet, nes as kaip minimaliai dirbanti su kompu darau siokia tokia makle , dedu foto kur jas sumazina gerokai ir is ten dedu cia lotuliukas.gif .
Atsakyti
Gaila Katinyti, kad neišeis iš arčiau „pačiupinėti“ tavo kūrybos.
Merginos, paaiškinkit man žioplai bobai blush2.gif kam skirtas tas lateksas?
Atsakyti
QUOTE(Pilietė @ 2007 02 06, 10:41)
Merginos, paaiškinkit man žioplai bobai  blush2.gif kam skirtas tas lateksas?

Tepti slepeciu padus.Kad neslidinetu. Tipo,pada daryti.
Katinyti..nuosabi tashe.... tikrai noretusi pamatyt is arciau ax.gif apskritai esu ir kitu tavo darbeliu gerbeja...tik tyli ax.gif ilendu i tavo tema, vis pasidziaugiu, pasigroziu smile.gif
Atsakyti
Katinyti, kaip visad Tavo darbelis puikus thumbup.gif
Aš bandysiu užsisakyti to latekso ir pabandysiu. Kažkuriam Annos numery buvo parodyta, kaip šlepkes velti, tai lateksu padus teptuku ištepė.
Atsakyti