balu Ten tavo darbeliai?
Kieno ten bebūtų aš tapau didžiausiai gerbėja. Jau kaip man patinka visokiausi bulvonai ( ) iš vilnos. Aš savuosius išdovonojau - atėmė Net nufotofrafuoti nespėjau
Kai žiūriu į veltinio karolius ar gėlytes man labai gražu, o žmogeliukai tokias fainas emocijas suteikia Visada šypsaisi
http://s168.photobuc...elyte_marga.jpg[/IMG][QUOTE]
stai tokia "kvietka" pasidariau.....(foto visada gadina, kai neturi rimtos technikos fotkinimui)...."paguodos prizas"
stai tokia "kvietka" pasidariau.....(foto visada gadina, kai neturi rimtos technikos fotkinimui)...."paguodos prizas"
QUOTE(naca @ 2007 02 06, 00:05)
galima ir čia pasiskaityti http://veltinis.eforum.lt/index.php
aš nieko blogo nematau, kad žmogus klausinėja, ypač jei yra dar vaikas . kažkada kai aš ieškojau buvusiose temose informacijos, tai tik ir mačiau, kaip tarėsi dėl kursų - tiesiog nervai ėmė
aš nieko blogo nematau, kad žmogus klausinėja, ypač jei yra dar vaikas . kažkada kai aš ieškojau buvusiose temose informacijos, tai tik ir mačiau, kaip tarėsi dėl kursų - tiesiog nervai ėmė
kiekvienos temos pirmoje žinuteje būna visa informacija kur ką rasti, aišku jeigu įdėmiai skaitai.... o klausineti ir rašineti tas pačias žinutes po 10 sykių tai dar labiau nervina toks įspūdis kad norima greičiau patapti aktyviu dalyviu ir t.t.
P.S. Diržas nuostabus, bet jau darbo idėta dekoruojant nepakaktu man kantrybes
ram@ aciu uz nuomone cia skonio reikalas, man "tvarkingas bardakas" nesirisa su naturalumu....jei pamatytum gyva manau sutiktum....as perspejau, kad sita foto gadina....
larina o jei as prie to "gabalo" pribaksnociau sluoksnos ir dar pavelciau gal padetu, sluoksta suristu karsini, gal bandei ka panasaus....
larina o jei as prie to "gabalo" pribaksnociau sluoksnos ir dar pavelciau gal padetu, sluoksta suristu karsini, gal bandei ka panasaus....
Nu bet jus ir darbstuoles.Labai grazus darbeliai
QUOTE(dangek @ 2007 02 06, 10:36)
ram@ aciu uz nuomone cia skonio reikalas, man "tvarkingas bardakas" nesirisa su naturalumu....jei pamatytum gyva manau sutiktum....as perspejau, kad sita foto gadina....
Kažkas yra taip darę
ir kaip cia kazkas sake ,kad as neegzistuoju
gal as kibernetine ?
ne baikit bairius
tai kas as tada viena is jusu ?
p.s. nu jo
Papildyta:
Man labai idomu kur jus perkate vilna ar tekstilininku gildijose ?
ar kur kitur ???
nes ji ten pakelis 4 lt. o is vieno pakelio iseina tik apyranke ???
gal as kibernetine ?
ne baikit bairius
p.s. nu jo
Papildyta:
ar kur kitur ???
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 06, 10:55)
ir kaip cia kazkas sake ,kad as neegzistuoju
gal as kibernetine ?
ne baikit bairius
p.s. nu jo
Papildyta:
ar kur kitur ???
gal as kibernetine ?
ne baikit bairius
p.s. nu jo
Papildyta:
ar kur kitur ???
jei nors kiek įdomu veltinis,tai nepatingėtum pirmoj žinutėj atsiversti temas ir paskaityti,bent jau paskutines kelias temas,ten tikrai daug aptarinėjom kur ir po kiek perkam vilną
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 02 06, 12:00)
jei nors kiek įdomu veltinis,tai nepatingėtum pirmoj žinutėj atsiversti temas ir paskaityti,bent jau paskutines kelias temas,ten tikrai daug aptarinėjom kur ir po kiek perkam vilną
pirmam puslapije ?
QUOTE(dangek @ 2007 02 06, 10:36)
Niekada taip nedariau ir nebandziau, tad patarti negaliu. As manau, kad jau geriau nauja darbeli pradek daryti, nes jei nesigauna is pat pradziu, tai zinai pati kaip buna toliau.