Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

labai gražus diržas wub.gif
Atsakyti
Larina - gražus diržas puošia dar gražesnį pilvelį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 05, 23:17)
as neklausiu ka veikti ir nesiruosiu nesuprantu kas cia blogo kad prasau jusu padeti ismokti arba patarti    verysad.gif  teks moketi pinigus ir eiti i tekstilininku gildija sestadieni ten vyksta pamokos  verysad.gif

galima ir čia pasiskaityti http://veltinis.eforum.lt/index.php

aš nieko blogo nematau, kad žmogus klausinėja, ypač jei yra dar vaikas mirksiukas.gif . kažkada kai aš ieškojau buvusiose temose informacijos, tai tik ir mačiau, kaip tarėsi dėl kursų - tiesiog nervai ėmė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 05, 22:22)
Prasau labai nesijuokti blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
user posted image

viskas, nuostabu ir gražu labai, ant tokio pilvūzėlio viskas tinka, och ir aš tokio vėl noriu.......pilvūzėlio ax.gif
Atsakyti
Aš kai pamačiau šitą nuotraukėlę, tai pirma mintis buvo...koks gražus pilvelis smile.gif...Sėkmės tau Larina smile.gif. Ir dirželio idėja gera, tik dekoruoti ilgokai reikėtų...bet gal reiks kada pabandyti. Mergaitės, ačiū visoms už gražius žodžius mano vėrinukui ir auskarams.
Atsakyti
Sveikos,

noriu pasiprašyti į jūsų būrį blush2.gif Kažkada, kai tik pradėjo Gudra kurselius rengti, buvau susidomėjusi veltinu, bet paskui kažkaip atšalau ir pradėjau siuvinėti daugiau, bet dabar vėl nagai panižo velti. Tik sąlygos sunkios dabams - didžioji ant galvos lipa, o prie mažosios nuolat šokinėti reikia, bet aš nepasiduodu lotuliukas.gif Pavasarį turėtume į namą keltis, tai ten turėsiu visą pirtelę ir priepirtį savo darbams - galėsiu taškytis. Darbelių dar nelabai turiu ką rodyti - karolių nemėgstu, o kiti dar labai šiaip sau. Mano paraše yra nuoroda į nuotraukas, ten keli pabandymai yra - vienos šlepsės per mažai suveltos, pirštai mažei išlindo doh.gif , kitų (alyvinių) forma netikusi, reikės darytis formą pagal koją ir vėl bandyti, bandyti. Idėjų pilna galva, tik dar rankos nepaklūsta blush2.gif Žodžiu, yra ką veikti.
Dar norėčiau jus visas pagirti thumbup.gif
Atsakyti
LARINA, gal dar diržui reikėtų skylučių tokių kaip į odą muša -metalinių-, tada nesitampytų. Be metalo tikriausiai reiks laisvesnį nešioti.

LĖLĖS ir kiti smagumai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balu: 06 vasario 2007 - 08:31
QUOTE(Miara @ 2007 02 05, 23:03)
labai gražus diržas  wub.gif

QUOTE(ievuschka @ 2007 02 05, 23:03)
Larina - gražus diržas puošia dar gražesnį pilvelį wub.gif

QUOTE(kEdita @ 2007 02 06, 08:09)
viskas, nuostabu ir gražu labai, ant tokio pilvūzėlio viskas tinka, och ir aš tokio vėl noriu.......pilvūzėlio    ax.gif

QUOTE(Ametiste @ 2007 02 06, 08:26)
Aš kai pamačiau šitą nuotraukėlę, tai pirma mintis buvo...koks gražus pilvelis smile.gif...Sėkmės tau Larina smile.gif. Ir dirželio idėja gera, tik dekoruoti ilgokai reikėtų...bet gal reiks kada pabandyti. Mergaitės, ačiū visoms už gražius žodžius mano vėrinukui ir auskarams.

QUOTE(balu @ 2007 02 06, 08:27)
LARINA, gal dar diržui reikėtų skylučių tokių kaip į odą muša -metalinių-, tada nesitampytų. Be metalo tikriausiai reiks laisvesnį nešioti.

LĖLĖS ir kiti smagumai

wub.gif wub.gif Visoms visoms aciu ir dar karta aciu...

Ten yra skylutes... as pagalvojau apie tuos metalinius, bet nezinau kur ju gauti ir kaip imontuoti.

BEJE. GAVAU SIUNTINI IS LENKIJOS. Kokybe visokiu uzsegimu labai gera ir kaina labai gera. Karoliuku spalvos ir nuostabios. Pasirodo mano siuntinys jau anos savaites pradzioje buvo ir iki siandien paste voliojosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larina: 06 vasario 2007 - 08:56
Miara labai idomi tavo gele, matosi kad joje yra ir tu nenusakomu netiketumu...kuriu zmogus nevaldo, tai man labiausiai patinka....
gelbekit mergaites,
padrasinta velti su karsiniu susideliojau nemaza gabala is keliu spalvu, viena spalva pilnai susivele o su kitom beda ka man dabar daryti, jau dvi dienas veliu rankos baigia issisukti, meciau ir i skalbenke, nepadeda....negi reiks ismesti

patarkit, gal jus susiduret su tokia problemele...sluoksna taip nebuvo pavedusi, dar pries tai susiveliau maza gabaliuka is vienos spalvos atrode viskas tvarkoj....deja
Atsakyti
QUOTE(dangek @ 2007 02 06, 08:54)
Miara labai idomi tavo gele, matosi kad joje yra ir tu nenusakomu netiketumu...kuriu zmogus nevaldo, tai man labiausiai patinka....
gelbekit mergaites,
padrasinta velti su karsiniu susideliojau nemaza gabala is keliu spalvu, viena spalva pilnai susivele o su kitom beda ka man dabar daryti, jau dvi dienas veliu rankos baigia issisukti, meciau ir i skalbenke, nepadeda....negi reiks ismesti

patarkit, gal jus susiduret su tokia problemele...sluoksna taip nebuvo pavedusi, dar pries tai susiveliau maza gabaliuka is vienos spalvos atrode viskas tvarkoj....deja

Manau, kad jau ir nebesusivels, nes jau kelias dienas grumdai ir skalbeskeje jau pabuvojo, o rezultato jokio. Padek tu jau ta veltini i sona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 06, 11:40)
Manau, kad jau ir nebesusivels, nes jau kelias dienas grumdai ir skalbeskeje jau pabuvojo, o rezultato jokio.  Padek tu jau ta veltini i sona smile.gif

tai jau ir mane tokia mintis kutena, baigiu susitaikyti...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As irgi greitai parodysiu savo darbelius ax.gif dar reikes issiaiskinti, kaip nuotraukytes ikelt. Veliau tapkes sau, bet gavosi maziui tongue.gif Bet kiek is to pasimokiau! Is karto supratau, ka dariau ne taip. Kitas mano darbelis buvo rankine. Tai, zinot, tokio rezultato as pati nesitikejau blush2.gif Noriu dar padekoruoti, kad gyviau atrodytu. Paciai net smagu ax.gif Ech, kaip noriu pasigirti ax.gif Turiu dar gele, kuri daugeli suzavejo blush2.gif Na ir pagyrune esu, o nieko dar jums neparodziau, tik triuksma keliu blush-anim-cl.gif
Atsakyti