labai gražus diržas
Larina - gražus diržas puošia dar gražesnį pilvelį
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 05, 23:17)
as neklausiu ka veikti ir nesiruosiu nesuprantu kas cia blogo kad prasau jusu padeti ismokti arba patarti teks moketi pinigus ir eiti i tekstilininku gildija sestadieni ten vyksta pamokos
galima ir čia pasiskaityti http://veltinis.eforum.lt/index.php
aš nieko blogo nematau, kad žmogus klausinėja, ypač jei yra dar vaikas . kažkada kai aš ieškojau buvusiose temose informacijos, tai tik ir mačiau, kaip tarėsi dėl kursų - tiesiog nervai ėmė
QUOTE(larina @ 2007 02 05, 22:22)
viskas, nuostabu ir gražu labai, ant tokio pilvūzėlio viskas tinka, och ir aš tokio vėl noriu.......pilvūzėlio
Aš kai pamačiau šitą nuotraukėlę, tai pirma mintis buvo...koks gražus pilvelis ...Sėkmės tau Larina . Ir dirželio idėja gera, tik dekoruoti ilgokai reikėtų...bet gal reiks kada pabandyti. Mergaitės, ačiū visoms už gražius žodžius mano vėrinukui ir auskarams.
Sveikos,
noriu pasiprašyti į jūsų būrį Kažkada, kai tik pradėjo Gudra kurselius rengti, buvau susidomėjusi veltinu, bet paskui kažkaip atšalau ir pradėjau siuvinėti daugiau, bet dabar vėl nagai panižo velti. Tik sąlygos sunkios dabams - didžioji ant galvos lipa, o prie mažosios nuolat šokinėti reikia, bet aš nepasiduodu Pavasarį turėtume į namą keltis, tai ten turėsiu visą pirtelę ir priepirtį savo darbams - galėsiu taškytis. Darbelių dar nelabai turiu ką rodyti - karolių nemėgstu, o kiti dar labai šiaip sau. Mano paraše yra nuoroda į nuotraukas, ten keli pabandymai yra - vienos šlepsės per mažai suveltos, pirštai mažei išlindo , kitų (alyvinių) forma netikusi, reikės darytis formą pagal koją ir vėl bandyti, bandyti. Idėjų pilna galva, tik dar rankos nepaklūsta Žodžiu, yra ką veikti.
Dar norėčiau jus visas pagirti
noriu pasiprašyti į jūsų būrį Kažkada, kai tik pradėjo Gudra kurselius rengti, buvau susidomėjusi veltinu, bet paskui kažkaip atšalau ir pradėjau siuvinėti daugiau, bet dabar vėl nagai panižo velti. Tik sąlygos sunkios dabams - didžioji ant galvos lipa, o prie mažosios nuolat šokinėti reikia, bet aš nepasiduodu Pavasarį turėtume į namą keltis, tai ten turėsiu visą pirtelę ir priepirtį savo darbams - galėsiu taškytis. Darbelių dar nelabai turiu ką rodyti - karolių nemėgstu, o kiti dar labai šiaip sau. Mano paraše yra nuoroda į nuotraukas, ten keli pabandymai yra - vienos šlepsės per mažai suveltos, pirštai mažei išlindo , kitų (alyvinių) forma netikusi, reikės darytis formą pagal koją ir vėl bandyti, bandyti. Idėjų pilna galva, tik dar rankos nepaklūsta Žodžiu, yra ką veikti.
Dar norėčiau jus visas pagirti
LARINA, gal dar diržui reikėtų skylučių tokių kaip į odą muša -metalinių-, tada nesitampytų. Be metalo tikriausiai reiks laisvesnį nešioti.
LĖLĖS ir kiti smagumai
LĖLĖS ir kiti smagumai
QUOTE(Miara @ 2007 02 05, 23:03)
labai gražus diržas
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 05, 23:03)
Larina - gražus diržas puošia dar gražesnį pilvelį
QUOTE(kEdita @ 2007 02 06, 08:09)
viskas, nuostabu ir gražu labai, ant tokio pilvūzėlio viskas tinka, och ir aš tokio vėl noriu.......pilvūzėlio
QUOTE(Ametiste @ 2007 02 06, 08:26)
Aš kai pamačiau šitą nuotraukėlę, tai pirma mintis buvo...koks gražus pilvelis ...Sėkmės tau Larina . Ir dirželio idėja gera, tik dekoruoti ilgokai reikėtų...bet gal reiks kada pabandyti. Mergaitės, ačiū visoms už gražius žodžius mano vėrinukui ir auskarams.
QUOTE(balu @ 2007 02 06, 08:27)
LARINA, gal dar diržui reikėtų skylučių tokių kaip į odą muša -metalinių-, tada nesitampytų. Be metalo tikriausiai reiks laisvesnį nešioti.
LĖLĖS ir kiti smagumai
LĖLĖS ir kiti smagumai
Visoms visoms aciu ir dar karta aciu...
Ten yra skylutes... as pagalvojau apie tuos metalinius, bet nezinau kur ju gauti ir kaip imontuoti.
BEJE. GAVAU SIUNTINI IS LENKIJOS. Kokybe visokiu uzsegimu labai gera ir kaina labai gera. Karoliuku spalvos ir nuostabios. Pasirodo mano siuntinys jau anos savaites pradzioje buvo ir iki siandien paste voliojosi
Miara labai idomi tavo gele, matosi kad joje yra ir tu nenusakomu netiketumu...kuriu zmogus nevaldo, tai man labiausiai patinka....
gelbekit mergaites,
padrasinta velti su karsiniu susideliojau nemaza gabala is keliu spalvu, viena spalva pilnai susivele o su kitom beda ka man dabar daryti, jau dvi dienas veliu rankos baigia issisukti, meciau ir i skalbenke, nepadeda....negi reiks ismesti
patarkit, gal jus susiduret su tokia problemele...sluoksna taip nebuvo pavedusi, dar pries tai susiveliau maza gabaliuka is vienos spalvos atrode viskas tvarkoj....deja
gelbekit mergaites,
padrasinta velti su karsiniu susideliojau nemaza gabala is keliu spalvu, viena spalva pilnai susivele o su kitom beda ka man dabar daryti, jau dvi dienas veliu rankos baigia issisukti, meciau ir i skalbenke, nepadeda....negi reiks ismesti
patarkit, gal jus susiduret su tokia problemele...sluoksna taip nebuvo pavedusi, dar pries tai susiveliau maza gabaliuka is vienos spalvos atrode viskas tvarkoj....deja
QUOTE(dangek @ 2007 02 06, 08:54)
Miara labai idomi tavo gele, matosi kad joje yra ir tu nenusakomu netiketumu...kuriu zmogus nevaldo, tai man labiausiai patinka....
gelbekit mergaites,
gelbekit mergaites,
Manau, kad jau ir nebesusivels, nes jau kelias dienas grumdai ir skalbeskeje jau pabuvojo, o rezultato jokio. Padek tu jau ta veltini i sona
QUOTE(larina @ 2007 02 06, 11:40)
Manau, kad jau ir nebesusivels, nes jau kelias dienas grumdai ir skalbeskeje jau pabuvojo, o rezultato jokio. Padek tu jau ta veltini i sona
tai jau ir mane tokia mintis kutena, baigiu susitaikyti...
Sveikutes As irgi greitai parodysiu savo darbelius dar reikes issiaiskinti, kaip nuotraukytes ikelt. Veliau tapkes sau, bet gavosi maziui Bet kiek is to pasimokiau! Is karto supratau, ka dariau ne taip. Kitas mano darbelis buvo rankine. Tai, zinot, tokio rezultato as pati nesitikejau Noriu dar padekoruoti, kad gyviau atrodytu. Paciai net smagu Ech, kaip noriu pasigirti Turiu dar gele, kuri daugeli suzavejo Na ir pagyrune esu, o nieko dar jums neparodziau, tik triuksma keliu