Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 05, 22:03)
padarius esu daug :apyrankiu,geliu,segiu,kaoliu ,auskaru,net ir zieda bandziau,
bet po kol kas darau tik papuosalus nes nemoku sukneliu, saliu,pirstiniu ,ir ku ismokt 1 psl.tik paradyta kaip sali velt ir tai tik skileta  sad.gif

Mergelike, įjunk smegeneles ir akeles. Perskaityk visas veltinio temas ir idejų pasisemsi ir nuotraukų prisižiūresi lig valiai.
O dabar pilstai iš tuščio į kiaurą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 05, 21:03)
padarius esu daug :apyrankiu,geliu,segiu,kaoliu ,auskaru,net ir zieda bandziau,
bet po kol kas darau tik papuosalus nes nemoku sukneliu, saliu,pirstiniu ,ir ku ismokt 1 psl.tik paradyta kaip sali velt ir tai tik skileta  sad.gif

klausyk, o tau taip pasakyti reikia ką daryti, instukcijas atsiųsti kaip velti. man labai panašu kaip vaikystėje prie mamos pristodavau "nu kąąąąą mannn veeeiktiiii"
Papildyta:
larina - daug darbo įdėta wink.gif ar patogu, kai karoliukai per sagtį eina mastau.gif atrodo turėtų brūžintis ir nusibrūžinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 05 vasario 2007 - 21:09
O tau tik idejau, ar gal uz tave dar ir pavelti?
Siaip, kiek mano protas nesa, tai tokiu dalyku,kaip velimas, ir kt. rankdarbiai, uzsiimneja zmones, truputi, arba labai prie meno, arba prijaucantys. Jei jau i juos taikai, tai ir ideju ieskok pati, o ne kritikuok, kad tema nebeidomi.
Zinai rinkoj kiek uz idejas moka? Tai brangesne preke uz pati gamybos procesa ir galutini rezultata. Taip kad, mergyte, turi galvele, nori kazkuo uzsiimti, pasukinek smegeneles, pati ieskok ideju, o ne reikalau, kad tau jas kas ant auksinio padekliuko atnestu.

Mula turiu, dabar vilnos ieskosim.
Kazkaip ne nuo to galo pradedu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamaniuke: 05 vasario 2007 - 21:16
QUOTE(linada @ 2007 02 05, 22:15)
klausyk, o tau taip pasakyti reikia ką daryti, instukcijas atsiųsti kaip velti. man labai panašu kaip vaikystėje prie mamos pristodavau "nu kąąąąą mannn veeeiktiiii"
Papildyta:
larina - daug darbo įdėta wink.gif ar patogu, kai karoliukai per sagtį eina mastau.gif atrodo turėtų brūžintis ir nusibrūžinti.

as neklausiu ka veikti ir nesiruosiu nesuprantu kas cia blogo kad prasau jusu padeti ismokti arba patarti verysad.gif teks moketi pinigus ir eiti i tekstilininku gildija sestadieni ten vyksta pamokos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 02 05, 21:15)
Papildyta:

Cia pirmas bandymas, tai dar nezinau ar bus patogu, bet dabar kiek bandziau, tai jie nesibruzina.
Atsakyti
nu jau nusibodo zinokit man ta pati skaityt lotuliukas.gif kada zmogus susipras kad sneka nesamones ir visus nervins neaisku. gal tiesiai sviesiai reik pasakyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 05, 20:58)
nu dabar visi taip rasho jau ipratea  ax.gif  tai dabar taip madinga 4u.gif   
ismokit ir jus taip  tongue.gif     
p.s.juokauju  biggrin.gif

Supykau ir aš beskaitydama. Taip madinga nebent tarp tavo amžiaus panelių (13-mečių, jei gerai perskaičiau tam tavo puslapyje), susirašinėjant sms žinutėmis.
Šalikėlių, suknelių,...nenori, tai gal tau tik papuošaliukų ir užteks?
Nieko blogo prieš tave neturiu, bet ir pati neseniai pradėjau velti (tik prieš savaitę), bet veltinukais jau domiuosi apie 1,5 metų, paveiksliukų prisirinkau, perskaičiau senas temas, ten tikrai pilna visokių grožybių, o tu nori, kad tau viskas ant lėkštutės būtų paduota. Pasistenk truputį ir pati, nes su savo tais pačiais klausimais po kelis kartus tuoj temą užpildysi. Čia ne čiatas, kaip kažkas sakė.
Atsakyti
na susilaikau nuo, bet kokių komentarų šia tema... nes kaip ir larina galėčiau labai daug ką pasakyti apie man susidariusią nuomonę apie veltiniukę.... doh.gif larina>>> įdomi mintis su diržu.... ir man reikės pabandyt kai ims smukt kelnės lotuliukas.gif gal turi kokią nuotraukėlę ant kelnių, nes nelabai įsivaizduoju kaip jis atrodo "naudojamas pagal paskirtį" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 05, 21:24)
na susilaikau nuo, bet kokių komentarų šia tema... nes kaip ir larina galėčiau labai daug ką pasakyti apie man susidariusią nuomonę apie veltiniukę....  doh.gif larina>>> įdomi mintis su diržu.... ir man reikės pabandyt kai ims smukt kelnės  lotuliukas.gif  gal turi kokią nuotraukėlę ant kelnių, nes nelabai įsivaizduoju kaip jis atrodo "naudojamas pagal paskirtį"  biggrin.gif

Parodyciau, bet as stora ir nera kam nufotkinti. As ji ne sau veliau
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 05, 21:27)
Parodyciau, bet as stora ir nera kam nufotkinti. As ji ne sau veliau

nu jo. stora tokia, kad net savm logo netelpi wink.gif baik tu, ne lašiniai jų struktūra įdomu, o diržas wink.gif įdomu kiek laiko siuvinėjai bigsmile.gif
Atsakyti
makalaika, koks avataras!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ar čia Tamstos leliukas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 02 05, 22:30)
nu jo. stora tokia, kad net savm logo netelpi wink.gif baik tu, ne lašiniai jų struktūra įdomu, o diržas wink.gif įdomu kiek laiko siuvinėjai  bigsmile.gif

Paziurek i info kairiau lotuliukas.gif
Ne nuo lasiniu stora lotuliukas.gif
Dirzas tikrai grazus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamaniuke: 05 vasario 2007 - 21:33