Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 05, 20:08)
labai grazjiu  ohmy.gif

Baikit vaikai kvailiot blink.gif kaip visiška beraščių tauta...
Atsakyti
QUOTE(Ametiste @ 2007 02 05, 20:12)
Na, taikiau smile.gif. Kai padariau auskariukų 2 poras, pagalvojau, kad būtų nieko ir vėrinuką prie jų padaryti smile.gif
Papildyta:
APTA ar APPA lyg...Yra IKI salia ukinio muilo, jis baltas ir nesupakuotas, 200 gr kainuoja apie 1,99 Lt.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamaniuke: 05 vasario 2007 - 19:14
QUOTE(Ametiste @ 2007 02 05, 19:08)
Ačiū, bonbonkea smile.gif (reikia ir man pradėti lietuviškai rašyti, tik susikaupti labiau reikia), o pasiuvinėta 3 rūšių koralais ir biseriukais. Reikėtų dar kokių akmenukų skaldos nusipirkti, nes man tai visai įdomus toks pasiuvinėjimas.

Na, mane paskatino lietuviškai rašyti kažkokios forumietės parašas, kuriame buvo ženkliukas su užrašu "rašyk lietuviškai" lotuliukas.gif na pagalvojau, jos reikia pabandyt... rolleyes.gif tik prie pirmos "lietuviškos" žinutės sėdėjau kokias geras 15 min. lotuliukas.gif na,o kur auskariukai dingo? unsure.gif prašom ir čia įdėti, man parodyti... biggrin.gif
P.S. reikės ir man nubėgt to muilo į IKI, o tai labai jau veltiniai smirdi tuo ūkišku muilu doh.gif fu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonbonkea: 05 vasario 2007 - 19:24
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 02 05, 20:13)
Baikit vaikai kvailiot blink.gif  kaip visiška beraščių tauta...

nu dabar visi taip rasho jau ipratea ax.gif tai dabar taip madinga 4u.gif
ismokit ir jus taip tongue.gif
p.s.juokauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ametiste @ 2007 02 05, 19:01)
Buvau ir sestadieni, ir siandien veltinio namuose. Karsinio labai graziu, nauju spalvu yra...ir kokybe kaip visada nuostabi  wub.gif . Man kazkaip geriau is karsinio veliasi negu is sluoksnos.Ir glicerininis muilas, kuri Doseth is IKI siule, puikus. Isbandziau, susivelia greitai kaip su ukisku, tik jokio kvapo ir rankytems taip nekenkia smile.gif
Papildyta:
Mano ka tik iskeptas verinukas smile.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif Superiskai iskeptas. Issiskiriantis is visu kitu. Man tai tokia meile trykstantis wub.gif
Atsakyti
gal turite pasiuliti kokiu naujienu be auskaru,karoliu ,saliu,kepuriu ...ir t.t.
gal ko nors idomesnio ? schmoll.gif
nes mano fantazija jau isseko verysad.gif
p.s.nieko nesugalvoju 4u.gif
Papildyta:
cia idejau katip iskepta savo (sege") gelyte - ta pirma rudai violetine ax.gif
Papildyta:
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 05, 21:09)
gal turite pasiuliti kokiu naujienu be auskaru,karoliu ,saliu,kepuriu ...ir t.t.
gal ko nors idomesnio ?    schmoll.gif   
nes mano fantazija jau isseko  verysad.gif   
p.s.nieko nesugalvoju  4u.gif
Papildyta:
cia idejau katip iskepta savo (sege") gelyte    - ta pirma rudai violetine  ax.gif

p.s. inai man truputi neisejo doh.gif
Atsakyti
Parodau ir auskariukus smile.gif, kas dar nematė
user posted image
ir dar vieni
user posted image
Larina, ačiū 4u.gif . O meilė ten turbūt dėl tos raudonos spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ametiste @ 2007 02 05, 21:15)
Parodau ir auskariukus smile.gif, kas dar nematė
user posted image
ir dar vieni
user posted image
Larina, ačiū  4u.gif . O meilė ten turbūt dėl tos raudonos spalvos smile.gif

o man tai auskarai su tais kabliukais be uzsegimu bandziau nesiot vis kritinejo ir seip grazesni antri
p.s.glazjius awskjiariukaj wub.gif
Atsakyti
kokie pirmieji auskariukai gražūs wub.gif na visas rinkinukas tai superinis thumbup.gif labai labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal ko nors idomesnio ?
nes mano fantazija jau isseko
p.s.nieko nesugalvoju mastau.gif
Papildyta:
gal ko nors idomesnio ?
nes mano fantazija jau isseko
p.s.nieko nesugalvoju
Papildyta:
nu va isidejau nuotraukyte su karolias ax.gif
Atsakyti
veltiniuke, nelabai suprantu kam tu rašai vis tokias pat žinutes... g.gif o dėl naujienų, tai galva tam ir duota, kad pati galvotum... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 05, 21:35)
veltiniuke, nelabai suprantu kam tu rašai vis tokias pat žinutes... g.gif o dėl naujienų, tai galva tam ir duota, kad  pati galvotum... 4u.gif

netycia isejo 2 tokios pacios verysad.gif
ir tik prasiau ka nors pasiulyti tourist5.gif
Atsakyti