tiem kas is kauno :
kur perkate veltini ?
O vilna, jei neklystu (kaunietes pataisys), ABC perka...Bet tikriausiai yra ir daugiau vietu, taip pat galima internetu uzsisakyti. Darbelius savo cia skelbimu lentoje rankdarbiu skyrelyje gali pasiulyti
aisku ...
gal kas ruosiasi nauju darbu ideti? , jau reiktu dabar nebesugalvoju ka daryt ... ir atrodo kad daug jau isbandiau
gal kas ruosiasi nauju darbu ideti? , jau reiktu dabar nebesugalvoju ka daryt ... ir atrodo kad daug jau isbandiau
Buvau ir sestadieni, ir siandien veltinio namuose. Karsinio labai graziu, nauju spalvu yra...ir kokybe kaip visada nuostabi . Man kazkaip geriau is karsinio veliasi negu is sluoksnos.Ir glicerininis muilas, kuri Doseth is IKI siule, puikus. Isbandziau, susivelia greitai kaip su ukisku, tik jokio kvapo ir rankytems taip nekenkia
Papildyta:
Mano ka tik iskeptas verinukas
Papildyta:
koks gražuolis ir tas pasiuvinėjimas labai gražiai, taip neįprastai atrodo
labai grazjiu
Ačiū, bonbonkea (reikia ir man pradėti lietuviškai rašyti, tik susikaupti labiau reikia), o pasiuvinėta 3 rūšių koralais ir biseriukais. Reikėtų dar kokių akmenukų skaldos nusipirkti, nes man tai visai įdomus toks pasiuvinėjimas.
QUOTE(Ametiste @ 2007 02 05, 19:01)
Buvau ir sestadieni, ir siandien veltinio namuose. Karsinio labai graziu, nauju spalvu yra...ir kokybe kaip visada nuostabi . Man kazkaip geriau is karsinio veliasi negu is sluoksnos.Ir glicerininis muilas, kuri Doseth is IKI siule, puikus. Isbandziau, susivelia greitai kaip su ukisku, tik jokio kvapo ir rankytems taip nekenkia
Papildyta:
Papildyta:
AMETISTE kaip fainai ir prie auskariuku taikei?
Ir tau veltiniuke, dėkui
Kaip tas glicerininis mulas vadinasi
Na, taikiau . Kai padariau auskariukų 2 poras, pagalvojau, kad būtų nieko ir vėrinuką prie jų padaryti
Papildyta:
APTA ar APPA lyg...Yra IKI salia ukinio muilo, jis baltas ir nesupakuotas, 200 gr kainuoja apie 1,99 Lt.
Papildyta:
APTA ar APPA lyg...Yra IKI salia ukinio muilo, jis baltas ir nesupakuotas, 200 gr kainuoja apie 1,99 Lt.