Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

tiem kas is kauno :
kur perkate veltini ?
Atsakyti
veltini pasidarom, o ne perkam biggrin.gif jei nori pirkt veltinuku, eik i skelbimu skyreli biggrin.gif
Atsakyti
O vilna, jei neklystu (kaunietes pataisys), ABC perka...Bet tikriausiai yra ir daugiau vietu, taip pat galima internetu uzsisakyti. Darbelius savo cia skelbimu lentoje rankdarbiu skyrelyje gali pasiulyti smile.gif
Atsakyti
aisku ... smile.gif
gal kas ruosiasi nauju darbu ideti? , jau reiktu dabar nebesugalvoju ka daryt ...sad.gif ir atrodo kad daug jau isbandiau smile.gif
Atsakyti
Buvau ir sestadieni, ir siandien veltinio namuose. Karsinio labai graziu, nauju spalvu yra...ir kokybe kaip visada nuostabi wub.gif . Man kazkaip geriau is karsinio veliasi negu is sluoksnos.Ir glicerininis muilas, kuri Doseth is IKI siule, puikus. Isbandziau, susivelia greitai kaip su ukisku, tik jokio kvapo ir rankytems taip nekenkia smile.gif
Papildyta:
Mano ka tik iskeptas verinukas smile.gif
user posted image
Atsakyti
koks gražuolis thumbup.gif ir tas pasiuvinėjimas labai gražiai, taip neįprastai atrodo wub.gif
Atsakyti
labai grazjiu ohmy.gif
Atsakyti
Ačiū, bonbonkea smile.gif (reikia ir man pradėti lietuviškai rašyti, tik susikaupti labiau reikia), o pasiuvinėta 3 rūšių koralais ir biseriukais. Reikėtų dar kokių akmenukų skaldos nusipirkti, nes man tai visai įdomus toks pasiuvinėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Ametiste @ 2007 02 05, 19:01)
Buvau ir sestadieni, ir siandien veltinio namuose. Karsinio labai graziu, nauju spalvu yra...ir kokybe kaip visada nuostabi  wub.gif . Man kazkaip geriau is karsinio veliasi negu is sluoksnos.Ir glicerininis muilas, kuri Doseth is IKI siule, puikus. Isbandziau, susivelia greitai kaip su ukisku, tik jokio kvapo ir rankytems taip nekenkia smile.gif
Papildyta:
Mano ka tik iskeptas verinukas smile.gif
user posted image

AMETISTE kaip fainai ir prie auskariuku taikei? ax.gif
Atsakyti
Ir tau veltiniuke, dėkui smile.gif
Atsakyti
Kaip tas glicerininis mulas vadinasi 4u.gif
Atsakyti
Na, taikiau smile.gif. Kai padariau auskariukų 2 poras, pagalvojau, kad būtų nieko ir vėrinuką prie jų padaryti smile.gif
Papildyta:
APTA ar APPA lyg...Yra IKI salia ukinio muilo, jis baltas ir nesupakuotas, 200 gr kainuoja apie 1,99 Lt.
Atsakyti