aciu
QUOTE(Ametiste @ 2007 02 05, 13:08)
Larina, suprantu, kad esi nestuke, bet per daug jautriai reaguoji i bet koki pasisakyma...Nenoriu uzhgauti, pati ne taip labai seniai laukiausi ir buvau labai jautri...Be abejo, kad normalu darbelius pardavineti, nieko cia blogo nematau, tik man atrodo, kad veltiniukes energija per daug nukreipta i pinigelius ir maziau i darbeliu daryma (nesakau, kad nesiderina veltinis ir pinigai (man nesiderina veltinis ir "bapkes" (man zodis bapkes turi daug neigiamos energijos)). Tik tiek...Veltiniuke, esi saunuole, kad turiningai praleidi laisvalaiki. Ir is tiesu, kai aplinkiniai pamatys tavo grazius darbelius, prades patys uzsakineti, o tuomet tau ir galvoti nebereikes kur juos parduoti. Sekmes
Nestumas cia niekuo detas ir as nei jautriai, nei piktai, nei kaip nors kitaip piktai nesuregavau. Mano tokia nuomone ir as ja pasakiau. tavo kita nuomone, tai tu ir issakei ir nematau cia nieko blogo.
ei o kaip i zinute ikisti is savo paveiksleliu savo darba ?
s.o.s
s.o.s
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 05, 13:27)
pasiskaityk temoj mamos kompiuteris ten taip viskas aiskiai isaiskinta, reikia nepatingeti, be to visas temas paskaicius tikrai ne viena paaiskinima surastum. O tai ziuriu kad cia i chata panasu darosi o ne i foruma
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 05, 14:27)
Kiek žinau naujokams neina įkelti nuotraukų, gal klystu...
pasiskaityk temoj mamos kompiuteris
QUOTE(jutute @ 2007 02 05, 13:10)
Gal čia ir ne į temą,bet ...
iš tokio parašymo gali spręsti kiek tau metų,nes dabar visi paaugliai taip rašo, naujos lietuvių kalbos taisyklės...
iš tokio parašymo gali spręsti kiek tau metų,nes dabar visi paaugliai taip rašo, naujos lietuvių kalbos taisyklės...
Nevisi nevisi... veltiniuke >>> jei kyla klausimų kaip įdėti nuotrauką, paryškinti raides ar dar kas nors klausk ne čia, o tam skirtose temose jei neklystu kažkur pačioje pradžioje temų sąrašo yra apie dažniausiai užduodamus klausimus disi>>>> nuostabus šalis ta gėlytė labai tinka kaip sako "toč toč"
Na,sveikos,
Dėl tų "babkių"...Na, kaipkažkas pasakė, viskam savas laikas...Aš pradėjau velti su tikslu pasigamint veltinio karolius, štai į ką viskas išvirto
Aplinkiniai pamatė, pirma gimines ir artimuosius apvėliau, ir ratas užsisuko
O man kažkokia bėda, nzn, jei kažkas svetimas užsisako, ir jei matau, kad na, visai tas evltinis "nelimpa" jam, tai ir šūds gaunas, kaip sakant
Ir jaudulys kažkoks keistas atsiranda...
Na, o jei pažįstamiems, artimiems ,sau darau - tai liuksiniai, "lengvi" darbai išeina...
Matyt, kažką su tuo pardavimu ir užsakovais reik daryt
Dėl tų "babkių"...Na, kaipkažkas pasakė, viskam savas laikas...Aš pradėjau velti su tikslu pasigamint veltinio karolius, štai į ką viskas išvirto
Aplinkiniai pamatė, pirma gimines ir artimuosius apvėliau, ir ratas užsisuko
O man kažkokia bėda, nzn, jei kažkas svetimas užsisako, ir jei matau, kad na, visai tas evltinis "nelimpa" jam, tai ir šūds gaunas, kaip sakant
Ir jaudulys kažkoks keistas atsiranda...
Na, o jei pažįstamiems, artimiems ,sau darau - tai liuksiniai, "lengvi" darbai išeina...
Matyt, kažką su tuo pardavimu ir užsakovais reik daryt
disi, Diva - ačiū už atsakymus dėl šalio vėlimo Va, kad perlenktą ir su šablonu velt galima-tai man nė į galvą nešovė. O ant grindų - tai gi visa šlapia būčiau ant kelių po balas klupinėdama. Bet man faina tai,kad kiekvienas daro kažkaip savaip, vis skirtingai. Jaučiasi, kad yra dirbama,stengiamasi,ieškoma. Sėkmės visoms
ievuschka - šaliko nevėliau ir nevelsiu tikriuaisia, bet aš sumasčiau irgi kažką, gal padės. tarkim pasitiesi popietleno sipraus gabalą, ir ant jo dirbi, o kraštus apdelioji ranksluosčiais- kad sugertų visą vandenį. na nepatogumų daug, bet kai nori.......
O, Linada, irgi idėja ( oi,bajeriuks: dabar rašau tavo niką, o dukra skaito ir sako- mama, turbūt norėjai parašyt ne linada, o limonada?gal klaidą padarei? )
norejau paklausti, nuo ko priklauso darbeliu lygumas? nezinau ar suprantamai parasiau. kartais veli darba tai jis gaunasi toks lygus grazus, kartais kazkoks kaip celiulitinis , o kartais kai baigi velti tai net apsiburbuliuoja nezinau ar cia vilna ar patirtis paveda