Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 05, 10:08)
man labai idomu kur parduodat save darbus ?
Papildyta:
o kur ir kaip parduodat ? ? ?
labai apsimoka nesti i tekstilininku gildijas ten priema uzsidedi kaina ir jeigu parduoda bapkiu duoda 
tai kur jus nesat ?

gal tu neskubek ju pardavinet g.gif dovanok mamai, draugems, giminaiciams...ziurek,ir uzsakyskas mirksiukas.gif
o galerijos ish taves tikrai neims... mazhiuke gi dar tu 4u.gif spesi,- gyvenimas ilgas mirksiukas.gif

disi, shalis nuostabus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 05 vasario 2007 - 12:28
QUOTE(uups @ 2007 02 05, 13:27)
gal tu neskubek ju pardavinet g.gif  dovanok mamai, draugems, giminaiciams...ziurek,ir uzsakyskas  mirksiukas.gif
o galerijos ish taves tikrai neims... mazhiuke gi dar tu 4u.gif  spesi,- gyvenimas ilgas  mirksiukas.gif

disi, shalis nuostabus wub.gif

o is kjiur tjiu zinai kad as maziukea 4u.gif ax.gif ... ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2007 02 05, 11:17)
Jei jau prakalbot apie šalius, tai pas mane klausimukas. Atsimenu kažkada tikrai kažkas jau rašė, bet daber kiek skaičiau neberandu  verysad.gif  verysad.gif . Kaip velti skylėtą, bet ne kvadratinės skylės, o toks kaip ''alia voratinklis'' gautusi  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

vienas is budu, atsiplesti sluoksnos gan siaura juostu ilgu ir sukti kilpomis kelias eiles wink.gif
Atsakyti
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 05, 12:38)
o is kjiur tjiu zinai kad as maziukea   4u.gif     ax.gif    ... ?     lotuliukas.gif

Tai, kad "tarp eilučių" tavo žinutėse galima išskaityti mirksiukas.gif ax.gif
O dėl pardavimo, teisingai patarė- neskubėk, kuo mažiau galvosi kur ir kaip parduoti, tuo lengviau tas pardavimas ir įvyks, kai laikas ateis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MAGIC*: 05 vasario 2007 - 12:54
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 05, 12:08)
man labai idomu kur parduodat save darbus ?
Papildyta:
o kur ir kaip parduodat ? ? ?
labai apsimoka nesti i tekstilininku gildijas ten priema uzsidedi kaina ir jeigu parduoda bapkiu duoda 
tai kur jus nesat ?

Neuzhpyk, turiu toki klausimuka - kodel veli? Nes susidaro ispudis, kad veli tik del (labai jau negraziai issireiskei) "bapkiu". Kazkaip man nesiderina veltinis ir "bapkes" schmoll.gif ...
Atsakyti
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 05, 10:38)
o is kjiur tjiu zinai kad as maziukea  4u.gif    ax.gif    ... ?    lotuliukas.gif

bloge tavo paskaiciau mirksiukas.gif
shaunuole esi, tikiuosi, mama duoda rankpinigiu vilnelei unsure.gif Kol kas daryk savo dziaugsmui ir dovanoms darbelius, tobulek...tas pardavinejimas turi pats ateiti....ash, pvz, esu tik tris savo veltinukus pardavus,ir tai uzh simboline kaina....visi ishdovanojami smile.gif o veliu jau 2 metai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ametiste @ 2007 02 05, 12:56)
Neuzhpyk, turiu toki klausimuka - kodel veli? Nes susidaro ispudis, kad veli tik del (labai jau negraziai issireiskei) "bapkiu". Kazkaip man nesiderina veltinis ir "bapkes"  schmoll.gif ...

O kodel gi ne? Kodel nesiderina ir kodel negalima velti del pinigu. jei mergina nori taip uzsidirbti, tai kodel negalima. Ir manau, kad kiekvienas zmogus renkasi toki uzdirbimo buda, kuris jam artimas sirdziai ir yra malonus.
Tu manai, kad mazai zmoniu, kurie velia, siuva, neria del pinigu.
Atsakyti
QUOTE(Ametiste @ 2007 02 05, 13:56)
Neuzhpyk, turiu toki klausimuka - kodel veli? Nes susidaro ispudis, kad veli tik del (labai jau negraziai issireiskei) "bapkiu". Kazkaip man nesiderina veltinis ir "bapkes"  schmoll.gif ...

veliu savo malonumui ,bet daug esu privelus tai ir galvoju negi niekam nereikia ax.gif ?

www.blogas.lt/velte
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 02 05, 12:59)
bloge tavo paskaiciau mirksiukas.gif
shaunuole esi, tikiuosi, mama duoda rankpinigiu vilnelei  unsure.gif Kol kas daryk savo dziaugsmui ir dovanoms darbelius, tobulek...tas pardavinejimas turi pats ateiti....ash, pvz, esu tik tris savo veltinukus pardavus,ir tai uzh simboline kaina....visi ishdovanojami smile.gif o veliu jau 2 metai mirksiukas.gif

O as zinau velimo profe ir ta profe yra zinoma, bet ji netryksta noru pardavineti savo darbu.
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 05, 12:59)
O kodel gi ne? Kodel nesiderina ir kodel negalima velti del pinigu. jei mergina nori taip uzsidirbti, tai kodel negalima. Ir manau, kad kiekvienas zmogus renkasi toki uzdirbimo buda, kuris jam artimas sirdziai ir yra malonus.
Tu manai, kad mazai zmoniu, kurie velia, siuva, neria del pinigu.

Larina, suprantu, kad esi nestuke, bet per daug jautriai reaguoji i bet koki pasisakyma...Nenoriu uzhgauti, pati ne taip labai seniai laukiausi ir buvau labai jautri...Be abejo, kad normalu darbelius pardavineti, nieko cia blogo nematau, tik man atrodo, kad veltiniukes energija per daug nukreipta i pinigelius ir maziau i darbeliu daryma (nesakau, kad nesiderina veltinis ir pinigai (man nesiderina veltinis ir "bapkes" (man zodis bapkes turi daug neigiamos energijos)). Tik tiek...Veltiniuke, esi saunuole, kad turiningai praleidi laisvalaiki. Ir is tiesu, kai aplinkiniai pamatys tavo grazius darbelius, prades patys uzsakineti, o tuomet tau ir galvoti nebereikes kur juos parduoti. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 05, 13:38)
o is kjiur tjiu zinai kad as maziukea  4u.gif    ax.gif    ... ?    lotuliukas.gif

Gal čia ir ne į temą,bet ...

iš tokio parašymo gali spręsti kiek tau metų,nes dabar visi paaugliai taip rašo, naujos lietuvių kalbos taisyklės... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 02 05, 12:49)
vienas is budu, atsiplesti sluoksnos gan siaura juostu ilgu ir sukti kilpomis kelias eiles wink.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif ačiū už pagalba
Atsakyti