Ačiū visoms už gražius žodžius, skirtus šaliui
[quote=ievuschka,2007 02 04, 23:13]
Tiesa, klausimuks: kur jūs veliat tuos šalius? Gi daug vietos reikia.mano stalas 170cm ilgio, bet manau-neužtektų. Kiek vilnos (kokio ilgio)reiktų išsidėliot,kad išeitų maždaug 150cm ilgio šalis?( veliant iš sluoksnos) Dar nėkart kažkaip nevėliau, norėčiau pabandyt.
Aš veliu virtuvėje ant grindų. Bent pati pradžia vyksta ten. Išsidėlioju vilną ant burbulinės plėvelės 2Х0,65.Vėliau šlapinu, tiksliau purškiu su purkštuvėliu. Jokio tinklelio nenaudoju. Tiesiog neturiu tankios užuolaidos.Esu nusipirkusi tinklelio nuo uodų, bet man kažkaip nepatiko, vilna apkimba.Na žodžiu, nepatiko dirbt su juo, o gal nemoku elgtis. Aišku su purkštuvėliu gal ilgiau užtrunki. Kai jau sušlapinu, ant viršaus kloju antrą burbulinės plėvelės sluoksnį ir pasiimu tokį didelį kočėlą (nuo močiutės laikų likęs, naudodavo jį drabužiams lyginti) ir su juo kočioju. Pradžioj vieną pusę, paskui apverčiu-kitą. Kai apsivelia-suku į ruloną ir jau kočioju ant stalo. Niekada nesvėriau kiek susinaudoja vilnos, nes neturiu svarstyklių. Tai tiek