Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 05, 09:39)
tai jau kokioj provincijoje gyveni ,kad vilnos nera ?  ax.gif
Papildyta:
jusu darbai tikri meno shedevrai smile.gif ir as noreciau moket velt salika  sad.gif gal kas  galetu atsiusti man i maila kaip velti sali ?
mano mailas : gugaite@gmail.com

Gal pasiskaityk pirmaji psl. sios temos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 05, 10:45)
Gal pasiskaityk pirmaji psl. sios temos tongue.gif

jAU SKAICIAU BET TEN PARASYTA TIK KAIP VELTI SKILETA SALI IS ATSKIRU VELTINIO SKIAUTELIU verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veltiniuke: 05 vasario 2007 - 10:01
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 05, 10:00)
jAU SKAICIAU BET TEN PARASYTA TIK KAIP VELTI SKILETA SALI IS ATSKIRU VELTINIO SKIAUTELIU  verysad.gif

Tada pažiūrėki, kaip veliamas kilimėlis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2007 02 05, 11:04)
Tada pažiūrėki, kaip veliamas kilimėlis mirksiukas.gif

ACIU....butinai pabanysiu thumbup.gif
Papildyta:
dabar veliu gelytea (sage) kaip baigsiu idesiu foto ...
o rim@ pvz .tu savo nuveltus darbus parduodi ?
Atsakyti
Jei jau prakalbot apie šalius, tai pas mane klausimukas. Atsimenu kažkada tikrai kažkas jau rašė, bet daber kiek skaičiau neberandu verysad.gif verysad.gif . Kaip velti skylėtą, bet ne kvadratinės skylės, o toks kaip ''alia voratinklis'' gautusi blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(veltiniuke @ 2007 02 05, 10:14)
o rim@ pvz .tu savo  nuveltus  darbus parduodi ?

Padarau porą karolių, vienus parduodu, kad medžiagos atsipirktų ir kitus galėčiau padovanoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2007 02 05, 11:18)
Padarau porą karolių, vienus parduodu, kad medžiagos atsipirktų ir kitus galėčiau padovanoti biggrin.gif

o kur ir kaip parduodi ? ? ? g.gif
labai apsimoka nesti i tekstilininku gildijas ten priema uzsidedi kaina ir jeigu parduoda bapkes grazina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gražius žodžius, skirtus šaliui biggrin.gif
[quote=ievuschka,2007 02 04, 23:13]
Tiesa, klausimuks: kur jūs veliat tuos šalius? Gi daug vietos reikia.mano stalas 170cm ilgio, bet manau-neužtektų. Kiek vilnos (kokio ilgio)reiktų išsidėliot,kad išeitų maždaug 150cm ilgio šalis?( veliant iš sluoksnos) Dar nėkart kažkaip nevėliau, norėčiau pabandyt.
Aš veliu virtuvėje ant grindų. Bent pati pradžia vyksta ten. Išsidėlioju vilną ant burbulinės plėvelės 2Х0,65.Vėliau šlapinu, tiksliau purškiu su purkštuvėliu. Jokio tinklelio nenaudoju. Tiesiog neturiu tankios užuolaidos.Esu nusipirkusi tinklelio nuo uodų, bet man kažkaip nepatiko, vilna apkimba.Na žodžiu, nepatiko dirbt su juo, o gal nemoku elgtis. Aišku su purkštuvėliu gal ilgiau užtrunki. Kai jau sušlapinu, ant viršaus kloju antrą burbulinės plėvelės sluoksnį ir pasiimu tokį didelį kočėlą (nuo močiutės laikų likęs, naudodavo jį drabužiams lyginti) ir su juo kočioju. Pradžioj vieną pusę, paskui apverčiu-kitą. Kai apsivelia-suku į ruloną ir jau kočioju ant stalo. Niekada nesvėriau kiek susinaudoja vilnos, nes neturiu svarstyklių. Tai tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyvytė @ 2007 02 04, 19:55)
Labai grazu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ax.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Kristinakristina @ 2007 02 04, 21:51)
O cia mano paprastuciai karoliai Valentino dienai  smile.gif 

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(disi @ 2007 02 04, 22:15)
Parodysiu ir aš savo paskutinį darbelį. Tiesa, jo jau nebeturiu, nuvežiau į Klaipėdą, dovanų draugei. 4u.gif

bigsmile.gif tikrai labai gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
man labai idomu kur parduodat save darbus ? 4u.gif
Papildyta:
o kur ir kaip parduodat ? ? ?
labai apsimoka nesti i tekstilininku gildijas ten priema uzsidedi kaina ir jeigu parduoda bapkiu duoda tongue.gif
tai kur jus nesat ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(disi @ 2007 02 05, 00:15)
Parodysiu ir aš savo paskutinį darbelį. Tiesa, jo jau nebeturiu, nuvežiau į Klaipėdą, dovanų draugei. 4u.gif
user posted imageuser posted image

Labai grazus salikas. thumbup.gif
Atsakyti
man labai idomu kur parduodat save darbus ?
Papildyta:
o kur ir kaip parduodat ? ? ?
labai apsimoka nesti i tekstilininku gildijas ten priema uzsidedi kaina ir jeigu parduoda bapkiu duoda
tai kur jus nesat ?
Atsakyti