Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

Vakar buvau Dusetose tradicinėse Sartų žirgų lenktynėse. Turėjau nemažai laiko pasižvalgyti ir po mugę. Buvo prekiaujančių ir veltinukais. Tačiau įspūdžio schmoll.gif jokio. Karoliukai jau tokie nekokybiški ,t.y. skysti ir šleivi kreivi be to dar ir brangūs doh.gif . Gėlytės, rankinės irgi nesužavėjo. O prie pirties kepurių, tai net eilutė susidarius buvo smile.gif . Bet jų nečiupinėjau biggrin.gif .
IŠVADA: gražesnių kaip mūsų SM gaminamų darbelių tikrai niekur nėra mirksiukas.gif 4u.gif .
Atsakyti
jus labai graziai veliate ir as noreciau as veliu tik karolius ,sages,apyrankes ir auskarus sad.gif
Papildyta:
mano puslapiuskas ir mano veltinio darbeliai 4u.gif uzsukite !!!
Papildyta:
www.blogas.lt/velte
va cia tas puslapiukas uzsukite
Atsakyti
Veltiniai tiesiog nuostabūs. Aš tik prieš dvi savaites pradėjau velti ir beveik iš kart nulaužiau adatą, bet užtat kokius gražius karolius veliu. Kada įdėsiu nuotrauką.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 02 04, 11:50)
na mano po Divos tai jau  doh.gif ,bet vistiek, biški pasirodysiu 4u.gif veltos širdutės ir biserinai skorpionai ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O cia mano paprastuciai karoliai Valentino dienai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Parodysiu ir aš savo paskutinį darbelį. Tiesa, jo jau nebeturiu, nuvežiau į Klaipėdą, dovanų draugei. 4u.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Kristinakristaina - paprastučiai, bet ne prastučiai rolleyes.gif Dailūs karoliai wub.gif

Disi - tai bent thumbup.gif Tikrai abstulbau išvydus.Kokios spalvos thumbup.gif ir kaip dera su sage, labai gražu wub.gif Tos melsvos plunksnelės atrodo tokios lengvos, papurusiom uodegėlėm smile.gif
Papildyta:
Tiesa, klausimuks: kur jūs veliat tuos šalius? Gi daug vietos reikia.mano stalas 170cm ilgio, bet manau-neužtektų. Kiek vilnos (kokio ilgio)reiktų išsidėliot,kad išeitų maždaug 150cm ilgio šalis?( veliant iš sluoksnos) Dar nėkart kažkaip nevėliau, norėčiau pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 05, 00:13)
Kristinakristaina - paprastučiai, bet ne prastučiai rolleyes.gif Dailūs karoliai wub.gif

Disi - tai bent  thumbup.gif Tikrai abstulbau išvydus.Kokios spalvos  thumbup.gif ir kaip dera su sage, labai gražu  wub.gif Tos melsvos plunksnelės atrodo tokios lengvos, papurusiom uodegėlėm smile.gif
Papildyta:
Tiesa, klausimuks: kur jūs veliat tuos šalius? Gi daug vietos reikia.mano stalas 170cm ilgio, bet manau-neužtektų. Kiek  vilnos (kokio ilgio)reiktų išsidėliot,kad išeitų maždaug 150cm ilgio šalis?( veliant iš sluoksnos) Dar nėkart kažkaip nevėliau, norėčiau pabandyt.

isduosiu paslapti- as veliu ant sablono:) t.y per stalo ilgi ir siek tiek mazesnio plocio staciakampis- ji isdelioju is abieju pusiu, paveliu, o paskui prakerpu gala ir sonus ir gaunasi dvigubas ilgis stalo. Pas man stalas 1,2 m, o salis gavosi kazkur 1,45, jei teisingai pamenu:)

Disi- laaabai grazus salis:))
kai tik pamaau sali- vis pasizadu sau, akd einu velt sau salio.. bet vis nenusiveliu ir nenusiveliu...

Vilke- aciu uz grazius zodzius:) Ir vyro fotografijoms taip pat. Po truputi tvarkom saita- bus ten gerokai daugiau jo darbu.. jei idomu- bus galima paziureti tikiuosi jau greitai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 04 vasario 2007 - 23:33
disi, salikas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Viskas, ryt ryte vaziuoju pirkti vilnos, velt bandysiu salika ax.gif
Atsakyti
Jūsų darbeliai fantastiški thumbup.gif
Aš vis pažiūrėdavau, paskaitydavau, bet pati nesiryžau.
Bet kai mano draugė sužinojo, kad užsisakiau iš Vitos-V karolius, baisiausiai mane sugėdino. Sako, juk moki megzti, nerti, siuvinėti....tai ką, karolių nepasidarysi?
Ir ryžausi smile.gif. Dar dukrelė padėjo ir rezultatas va toks:
Žali karoliai
Gelsvi karoliai;
Geltoni karoliai

Aišku, iki Jūsų meno šedevrų dar laaaaabai man toli, bet "susirgti" šia liga tikrai lengva.
Viena bėda, mūsų provincijos mieste, vilnos pasirinkimas menkas verysad.gif

SĖKMĖS Jums visoms
Atsakyti
DISI- fainas salikas ir labai graziai sege ziurisi. wub.gif Toks mielas...
Atsakyti
QUOTE(mylinemyli??? @ 2007 02 05, 10:30)
Jūsų darbeliai fantastiški thumbup.gif
Aš vis pažiūrėdavau, paskaitydavau, bet pati nesiryžau.
Bet kai mano draugė sužinojo, kad užsisakiau iš Vitos-V karolius, baisiausiai mane sugėdino. Sako, juk moki megzti, nerti, siuvinėti....tai ką, karolių nepasidarysi?
Ir ryžausi smile.gif. Dar dukrelė padėjo ir rezultatas va toks:
Žali karoliai
Gelsvi karoliai;
Geltoni karoliai

Aišku, iki Jūsų meno šedevrų dar laaaaabai man toli, bet "susirgti" šia liga tikrai lengva.
Viena bėda, mūsų provincijos mieste, vilnos pasirinkimas menkas verysad.gif

SĖKMĖS Jums visoms

tai jau kokioj provincijoje gyveni ,kad vilnos nera ? ax.gif
Papildyta:
jusu darbai tikri meno shedevrai smile.gif ir as noreciau moket velt salika sad.gif gal kas galetu atsiusti man i maila kaip velti sali ?
mano mailas : gugaite@gmail.com
Atsakyti