Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 04, 10:29)
labai gerai, kad išsakai savo nuomonę, o nekaip dažniausiai būna nors darbas visai nepatinka puolame jo girti.... nors mane Diva žavi viskuo.... spalvu derinimas (kaip sakė linada) fantazija, minties išbaigtumas (na nemačiau dar tokio darbo kur kažko trūkyų ar būtū perkrauta), o taip pat ir labai kruopštus darbas  thumbup.gif

Mane ir zavi jos kruopstumas, darbu uzbaigtumas, spalvu deriniai ir darbeliai, bet didziausia ispudi daro pacios nuotraukos ir kaip tas darbelis pateiktas. Paskutinis darbelis labai meniskai pateiktas.
Atsakyti
QUOTE(Ametiste @ 2007 02 04, 10:33)
As tai galvoju, kad abu sirdeliu turetojai pagal Zodiako zenkla gal Skorpionai yra  g.gif . Kazhin kaip atrodytu Zuvys ant sirdeliu  unsure.gif  hihihi.gif

o kodėl gi ne reik bandyt ir žiūrėt mirksiukas.gif
tu tikriausiai žuvis ax.gif ,tai pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 04, 11:09)
thumbup.gif Vertos demesio sirdeles. Ir ideja superine.
Nieks tik nesupykit, bet si kart Divos darbelis manes nesuzavejo. Pati nuotrauka ir darbelio pateikimas labiau suzavejo. smile.gif Aisku man toli iki tokio darbelio ir tokio kruopstumo, bet....

smile.gif)))))
Larina- Tau nuosirdziausi linkejimai nuo mano vyro:)))) Butinai liepe parasyti:)
sake, kad gal tada ne toks ir blogas tas supermamos forumas, jei ne vien tik pagyras gali isgirsti..smile.gif))

aciu , mergaites uz gerus zodzius:) Ir ypac uz kritika. nes paciam sunku ivertinti teisingai savo pacio darbus, ypac jei i juos ideta sirdies- netgi sleivi kreivi jie bus mieli..smile.gif)

Monami- faini skorpionai...smile.gif) reik man ka nors tokio valentinui sugalvot.. Savo brangiausiajam vandeniui..smile.gif)))

Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 02 04, 11:08)
smile.gif)))))
Larina- Tau nuosirdziausi linkejimai nuo mano vyro:)))) Butinai liepe parasyti:)
sake, kad gal tada ne toks ir blogas tas supermamos forumas, jei ne vien tik pagyras gali isgirsti..smile.gif))
aciu , mergaites uz gerus zodzius:) Ir ypac uz kritika. nes paciam sunku ivertinti teisingai savo pacio darbus, ypac jei i juos ideta sirdies- netgi sleivi kreivi jie bus mieli..smile.gif)

Monami- faini skorpionai...smile.gif) reik man ka nors tokio valentinui sugalvot.. Savo brangiausiajam vandeniui..smile.gif)))

Aciu aciu... O jei kritikos nera, tai forumas nekoks g.gif
Tavo darbeliai nei sleivi, nei kreivi, bet sis darbas manes neuzkabino. Man iki siol akyse stovi tavo nesciosios apdaras. Paliko labai dideli ispudi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larina: 04 vasario 2007 - 11:26
QUOTE(*Diva* @ 2007 02 04, 11:08)

bigsmile.gif thumbup.gif kuo daugiau įdėjų tuo smagiau,lauksim ko nors,tik žinau kad tavo pamačius vėl swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 02 04, 11:50)
na mano po Divos tai jau  doh.gif ,bet vistiek, biški pasirodysiu 4u.gif veltos širdutės ir biserinai skorpionai ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

ot pagyrūnė user posted image
pajuokavau iš tikrųjų tai jie priklauso man wub.gif
pasakiau ko maždaug norėčiau o monami padarė su kaupu user posted image
sėdžiu dabar visa apsipatenkinusi user posted image
Atsakyti
Na, Diva turbūt žagsi šį rytą biggrin.gif . Mane tai labiausiai stebina, tai kad veliant tokiais tempais ir vis dar lieka noro kūrybai ir idėjos neišsenka. Tiesiog stebiuosi, kaip tokiais tempais naujas idėjas vienas žmogelis gali generuoti. ŠAUNUOLĖ. Kuo didžiausios sėkmės ir toliau wink.gif .

Monami, skorpionai + širdelės įspūdingi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 02 04, 14:27)
Na, Diva turbūt žagsi šį rytą  biggrin.gif .  Mane tai labiausiai stebina, tai kad veliant tokiais tempais ir vis dar lieka noro kūrybai ir idėjos neišsenka.  Tiesiog stebiuosi, kaip tokiais tempais naujas idėjas vienas žmogelis gali generuoti.  ŠAUNUOLĖ.  Kuo didžiausios sėkmės ir toliau wink.gif
Monami, skorpionai + širdelės įspūdingi  thumbup.gif

aciu aciu

zinai- ko ko, o ideju pilna galva- tik igyvendinimui vis laiko truksta...kad nors puse ideju igyvendint...
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 04, 10:09)
Nieks tik nesupykit, bet si kart Divos darbelis manes nesuzavejo. Pati nuotrauka ir darbelio pateikimas labiau suzavejo. smile.gif Aisku man toli iki tokio darbelio ir tokio kruopstumo, bet....

O man kaip tik sitas darbelis pakeite poziuri i kitokias, nei gyvas, geles biggrin.gif Siaip ziuredavau labai skeptiskai i jas, o sita suzavejo wub.gif Tam tikram interjere is tiesu turetu atrodyti puikiai smile.gif
Atsakyti
na, sakydama sirdies ideta, turejau omeny toki jausma, kai ziuri i Divos darbelius. ir sutinku, kad kitas burbuluotas, sleifas ar dar koks darbelis lygiai tiek pat turi sirdies idetos ir tas jauciasi. cia ne apie grozi as wink.gif gal energija gera pavadinti tai? pvz buna gi darbeliu tokiu - atrodo paeme daryt gal ir su meile, bet paskui susipyko matyt su vilna ir kazkoks chaosas gavosi (ne vizualine prasme), ir man tai kai kuriu profu darbai grazus ir tiek - atrodo ir labai kruopsciai padaryti, ir fantazija nesiskundzia, o vat tos silumos, meiles nesijaucia unsure.gif o vat Divos darbeliuose tas jauciasi, zodziu nieko netruksta. net kai mano skoniui pvz tas darbelis nelabai wink.gif
tiesa, vat as irgi pritarciau rozems arbatinyje. man siaip dirbtinos geles schmoll.gif bet Divos pateiktos geles patiko, tikrai turetu gerai ziuretis ax.gif cia matyt vel del tos geros energijos darbely biggrin.gif

Diva, a ko cia vyras uzsimane, kd tave forume kritikuotu, per daug pagyru? lotuliukas.gif beje, galim ir ji pagirti, kad labai graziai pateikia tavo darbelius ir apskritai jo fotografijos patiko (nulindau paziureti tongue.gif) - tokie trapus, jautrus, perregimi aktai.

Monami, o tavo skorpionai man irgi patiko wink.gif simpatija matyt savam zenklui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilke: 04 vasario 2007 - 14:13
QUOTE(vilke @ 2007 02 04, 14:12)
Monami, o tavo skorpionai man irgi patiko wink.gif simpatija matyt savam zenklui  lotuliukas.gif

Tuoj visi čia skorpionai sugužės ax.gif
Diva - ai, tiek to, įsūnyti nereikia, bet darbelius rankelėse palaikyti norisi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2007 02 04, 12:00)
ot pagyrūnė  user posted image
pajuokavau iš tikrųjų tai jie priklauso man  wub.gif

tongue.gif

QUOTE(Minesota @ 2007 02 04, 13:27)

Monami, skorpionai + širdelės įspūdingi  thumbup.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(vilke @ 2007 02 04, 14:12)

Monami, o tavo skorpionai man irgi patiko wink.gif simpatija matyt savam zenklui  lotuliukas.gif

aha jau žinam kar galėčiau tokias padaryti,bet jaučiu vyras nesupras blush2.gif doh.gif
Atsakyti