Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

na, jei mane įsisūnys jos mama - tai po blatu autografą tau suveiksiu hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 03 vasario 2007 - 23:30
rim@- ar ir tave reiks isisunyt?smile.gif)))

Baikit baikit, mergaites- nugi nieko cia sudetingo- tik gabaliukas fantazijos ir nemazai darbo..smile.gif)) kiekviena taip galit- tik reikia velt ir velt ir velt..smile.gif
O gelytes va pabandziau- labai idomus uzsiemimas isties- man patiko..smile.gif)) visiskai neaisku kas gausis- taip idomu..smile.gif))
Atsakyti
rima@ - jei ir tave įsisūnytų, tai ne tik autografą, bet ir gėlę gautum laugh.gif
neeee, Diva, ne tik velt velt wink.gif turi žmogus kažką ir viduje turėti. kiekviena čia veliam - o rezultatai wink.gif vistiek vienų mergaičių darbeliai man labiau patinka, kitų mažiau. vienos turi fantaziją, kitos techniką, dar trečios šilumą, o kai kurios ir viską. netgi ta pačią gėlytę vienos su tooookia fantazija dekoruotų, kad nepažintum wink.gif
ir kažkaip manau kad ne "gabaliukas fantazijos ir nemažai darbo"...manau gabaliukas vilnos, darbas ir nereali fantazija wink.gif wink.gif
Atsakyti
ir dar labai didele sirdis - daug meiles ivelta wink.gif uztat taip graziai ir gaunasi wub.gif
Atsakyti
na mano po Divos tai jau doh.gif ,bet vistiek, biški pasirodysiu 4u.gif veltos širdutės ir biserinai skorpionai ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
*MONAMI* labai grazhu smile.gif, spalvytes liuks suderintos. Shauni ideja Valentinui...
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 02 04, 09:50)
na mano po Divos tai jau  doh.gif ,bet vistiek, biški pasirodysiu 4u.gif veltos širdutės ir biserinai skorpionai ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

thumbup.gif Vertos demesio sirdeles. Ir ideja superine.

Nieks tik nesupykit, bet si kart Divos darbelis manes nesuzavejo. Pati nuotrauka ir darbelio pateikimas labiau suzavejo. smile.gif Aisku man toli iki tokio darbelio ir tokio kruopstumo, bet....
Atsakyti
4u.gif ačiū kam patiko mano širdutės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2007 02 04, 09:36)
ir dar labai didele sirdis - daug meiles ivelta wink.gif uztat taip graziai ir gaunasi  wub.gif

mh....su ta širdimi irgi painu...kad ir kiek širdies įdėsi burbuliukas vistiek bus burbuliuku smile.gif

QUOTE(*MONAMI* @ 2007 02 04, 09:50)
na mano po Divos tai jau  doh.gif ,bet vistiek, biški pasirodysiu 4u.gif veltos širdutės ir biserinai skorpionai ax.gif

nu jau tik nepradėkit kuklintis savo darbų po Divos. gražu, įdomu ir miela wink.gif tik kažkaip man labai prieštaringa meilė, ir skorpiono dūris blush2.gif aš labiau tradicinė - man meilė asocijuojasi su meškučiais, angeliukais ir pan. hihihi.gif

QUOTE(larina @ 2007 02 04, 10:09)
Nieks tik nesupykit, bet si kart Divos darbelis manes nesuzavejo. Pati nuotrauka ir darbelio pateikimas labiau suzavejo. smile.gif Aisku man toli iki tokio darbelio ir tokio kruopstumo, bet....

tiesą sakant mane žavi ne patys Divos darbai, o spalvų suderinamumas, dekoras, fantazija, atlikimas wink.gif o ne batukas vien dėl to, kad tai batukas, ar gelė. mane žavi jos mintys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2007 02 04, 10:09)

labai gerai, kad išsakai savo nuomonę, o nekaip dažniausiai būna nors darbas visai nepatinka puolame jo girti.... nors mane Diva žavi viskuo.... spalvu derinimas (kaip sakė linada) fantazija, minties išbaigtumas (na nemačiau dar tokio darbo kur kažko trūkyų ar būtū perkrauta), o taip pat ir labai kruopštus darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 02 04, 10:24)
nu jau tik nepradėkit kuklintis savo darbų po Divos. gražu, įdomu ir miela wink.gif tik kažkaip man labai prieštaringa meilė, ir skorpiono dūris  blush2.gif aš labiau tradicinė - man meilė asocijuojasi su meškučiais, angeliukais ir pan. hihihi.gif

čia dviejų mintys sudėtos -mergina norėjo skorpiionus padovanoti vaikinui-jo ženklas toks ir prisegti prie kvepiančių kubikų ,bet tokių negavo,tai pasiūliau nuvelti širdutes ir finalas gavosi toks ax.gif
čia vadinasi meilei net skorpionai nesutrukdys biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 02 04, 10:24)
tik kažkaip man labai prieštaringa meilė, ir skorpiono dūris  blush2.gif aš labiau tradicinė - man meilė asocijuojasi su meškučiais, angeliukais ir pan. hihihi.gif

As tai galvoju, kad abu sirdeliu turetojai pagal Zodiako zenkla gal Skorpionai yra g.gif . Kazhin kaip atrodytu Zuvys ant sirdeliu unsure.gif hihihi.gif
Atsakyti