na, jei mane įsisūnys jos mama - tai po blatu autografą tau suveiksiu
rim@- ar ir tave reiks isisunyt?)))
Baikit baikit, mergaites- nugi nieko cia sudetingo- tik gabaliukas fantazijos ir nemazai darbo..)) kiekviena taip galit- tik reikia velt ir velt ir velt..
O gelytes va pabandziau- labai idomus uzsiemimas isties- man patiko..)) visiskai neaisku kas gausis- taip idomu..))
Baikit baikit, mergaites- nugi nieko cia sudetingo- tik gabaliukas fantazijos ir nemazai darbo..)) kiekviena taip galit- tik reikia velt ir velt ir velt..
O gelytes va pabandziau- labai idomus uzsiemimas isties- man patiko..)) visiskai neaisku kas gausis- taip idomu..))
rima@ - jei ir tave įsisūnytų, tai ne tik autografą, bet ir gėlę gautum
neeee, Diva, ne tik velt velt turi žmogus kažką ir viduje turėti. kiekviena čia veliam - o rezultatai vistiek vienų mergaičių darbeliai man labiau patinka, kitų mažiau. vienos turi fantaziją, kitos techniką, dar trečios šilumą, o kai kurios ir viską. netgi ta pačią gėlytę vienos su tooookia fantazija dekoruotų, kad nepažintum
ir kažkaip manau kad ne "gabaliukas fantazijos ir nemažai darbo"...manau gabaliukas vilnos, darbas ir nereali fantazija
neeee, Diva, ne tik velt velt turi žmogus kažką ir viduje turėti. kiekviena čia veliam - o rezultatai vistiek vienų mergaičių darbeliai man labiau patinka, kitų mažiau. vienos turi fantaziją, kitos techniką, dar trečios šilumą, o kai kurios ir viską. netgi ta pačią gėlytę vienos su tooookia fantazija dekoruotų, kad nepažintum
ir kažkaip manau kad ne "gabaliukas fantazijos ir nemažai darbo"...manau gabaliukas vilnos, darbas ir nereali fantazija
*MONAMI* labai grazhu , spalvytes liuks suderintos. Shauni ideja Valentinui...
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 02 04, 09:50)
Vertos demesio sirdeles. Ir ideja superine.
Nieks tik nesupykit, bet si kart Divos darbelis manes nesuzavejo. Pati nuotrauka ir darbelio pateikimas labiau suzavejo. Aisku man toli iki tokio darbelio ir tokio kruopstumo, bet....
QUOTE(vilke @ 2007 02 04, 09:36)
ir dar labai didele sirdis - daug meiles ivelta uztat taip graziai ir gaunasi
mh....su ta širdimi irgi painu...kad ir kiek širdies įdėsi burbuliukas vistiek bus burbuliuku
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 02 04, 09:50)
na mano po Divos tai jau ,bet vistiek, biški pasirodysiu veltos širdutės ir biserinai skorpionai
nu jau tik nepradėkit kuklintis savo darbų po Divos. gražu, įdomu ir miela tik kažkaip man labai prieštaringa meilė, ir skorpiono dūris aš labiau tradicinė - man meilė asocijuojasi su meškučiais, angeliukais ir pan.
QUOTE(larina @ 2007 02 04, 10:09)
Nieks tik nesupykit, bet si kart Divos darbelis manes nesuzavejo. Pati nuotrauka ir darbelio pateikimas labiau suzavejo. Aisku man toli iki tokio darbelio ir tokio kruopstumo, bet....
tiesą sakant mane žavi ne patys Divos darbai, o spalvų suderinamumas, dekoras, fantazija, atlikimas o ne batukas vien dėl to, kad tai batukas, ar gelė. mane žavi jos mintys
QUOTE(larina @ 2007 02 04, 10:09)
labai gerai, kad išsakai savo nuomonę, o nekaip dažniausiai būna nors darbas visai nepatinka puolame jo girti.... nors mane Diva žavi viskuo.... spalvu derinimas (kaip sakė linada) fantazija, minties išbaigtumas (na nemačiau dar tokio darbo kur kažko trūkyų ar būtū perkrauta), o taip pat ir labai kruopštus darbas
QUOTE(linada @ 2007 02 04, 10:24)
nu jau tik nepradėkit kuklintis savo darbų po Divos. gražu, įdomu ir miela tik kažkaip man labai prieštaringa meilė, ir skorpiono dūris aš labiau tradicinė - man meilė asocijuojasi su meškučiais, angeliukais ir pan.
čia dviejų mintys sudėtos -mergina norėjo skorpiionus padovanoti vaikinui-jo ženklas toks ir prisegti prie kvepiančių kubikų ,bet tokių negavo,tai pasiūliau nuvelti širdutes ir finalas gavosi toks
čia vadinasi meilei net skorpionai nesutrukdys
QUOTE(linada @ 2007 02 04, 10:24)
tik kažkaip man labai prieštaringa meilė, ir skorpiono dūris aš labiau tradicinė - man meilė asocijuojasi su meškučiais, angeliukais ir pan.
As tai galvoju, kad abu sirdeliu turetojai pagal Zodiako zenkla gal Skorpionai yra . Kazhin kaip atrodytu Zuvys ant sirdeliu