Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

QUOTE(rim@ @ 2007 02 03, 12:47)
larina - darbelis tikrai puikus ir kruopštus.
O va nuotaika nelabai.

Aciu ir atsiprasau jei izedziau, bet to nenorejau. verysad.gif
Atsakyti
Larina - gražus darbas biggrin.gif Tikrai gražus, čia ne belekokie paistalai lotuliukas.gif
Dėl darbų gyrimo- aš manau,kad visada ir visas yra už ką pagirti,tik kartais dar būtinai norisi ir kai kurias pastabas išsakyti ar klaideles parodyti,o galbūt ir paaiškinti,kaip jas ištaisyti.Pradedantieji neturėtų išsigasti kritikos ar labiau patyrusių vėlėjų pasiūlymų.
Aš irgi vėliau ,kai buvau nestuke.gif .Visą laiką gerai jaučiausi,tai ir vėliau.Bet tik stovėdama prie didžiulio stalo, jokių klūpojimų - schmoll.gif O ilgai stovint nugaros ir kojų raumenys tikrai pavargsta greičiau nei nesilaukinačių moterų, tad žiūrėk Larina-pasaugok save! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 02 03, 15:40)

Dėl darbų gyrimo- aš manau,kad visada ir visas yra už ką pagirti,tik kartais dar būtinai norisi ir kai kurias pastabas išsakyti ar klaideles parodyti,o galbūt ir paaiškinti,kaip jas ištaisyti.Pradedantieji neturėtų išsigasti kritikos ar labiau patyrusių vėlėjų pasiūlymų.

Aš taip pat manau, kad reikia pakritikuoti gerąja prasme. Rodyti ar nerodyti darbus forume yra kiekvienos asmeninis reikalas. Labai daug priklauso nuo skonio. Sudėtingas ir puikiai atliktas darbelis gali būti nemielas, nes neatitinka skonio ir pan. Tuomet kritikuoti būtų neteisinga, kritika subjektyvi. Taigi kritikuoti reikia, bet objektyviai 4u.gif .

Atsakyti
Laba,
Larina, puikus darbelis:)Čia šalis, kaip suprantu? bigsmile.gif
NA, jo, dėl vėlimo besilaukaint....Kas kaip jaučiasi, aš pradėjau velt, kai jau nebebuvau su pilvu lotuliukas.gif , bet dabar, kai veliu didesnisu daiktus, presą net skauda, labai puikus sportas, dviguba nauda tongue.gif
Tai pasisaugokit, jei skauda nugara, nes tvirtos nugaros prireiks benešiojant kūdikį, man iki šiol maudžia, nes kai sušoka abu ant kupros, tai galvoju greit bestubure tapsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vyrai to nesupras biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif giriuosi ir vel:)
Broliui ikurtuviu proga padovanota interjero detale-gelyte vazoje, kuri zydes ir nelaistoma:)

user posted image

Atsakyti
kaip grazu bigsmile.gif nerealu.... thumbup.gif man labai patinka.... wub.gif super 4u.gif
Atsakyti
Diva, thumbup.gif dovana ir thumbup.gif foto wink.gif
Atsakyti
*Diva*, superiniai darbeliai - ir paskutiniai tapkiukai, ir gelyte...Neimanoma Taves negirti smile.gif, saunuole clap_1.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 02 03, 20:41)
4u.gif giriuosi ir vel:)
Broliui ikurtuviu proga padovanota interjero detale-gelyte vazoje, kuri zydes ir nelaistoma:)

wub.gif wub.gif tavo darbus pamačius drugeliai po visą kūną pradeda skraidyti blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Diva - noriu būti tavo broliu wink.gif
kotas įspūdingas (atsiprašau, kad ne vištą keptą giriu, o bulves prie jos), bet ar į jo vidų, ką nors dėjai ar čia vie vilna???
o ir virvelių kiek reikėjo privelti. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 03 vasario 2007 - 22:33
QUOTE(linada @ 2007 02 03, 23:30)
Diva - noriu būti tavo broliu wink.gif
kotas įspūdingas (atsiprašau, kad ne vištą keptą giriu, o bulves prie jos), bet ar į jo vidų, ką nors dėjai ar čia vie vilna???
o ir virvelių kiek reikėjo privelti.  rolleyes.gif

reiks paprasyt mamos, kad Tave isisunytu:))))))))))))))))

o i vidu biski dejau- be jau po to, nes geles kotas visgi nulinko, nors ir koki ji kieta dariau.. o dejom jau ka namie suradom.. ir buvo tai- nesijuokit- iesmukai mesai- ju galai astrus, jie mediniai ir visai smagiai sulindo i jau gatava kota- viens is vienos puses, kits is kitos.. o siaip tai vielue aisku reikejo apvelt.. nu bet nebuvo kada jos ieskot- vakar si ideja sove galvon ir iki isnaku abu su vyru triusem.. o virveliu- tai joooo- vazelei suejo 9 pusmetrines virvutes...smile.gif o jos netrumpai veliasi..smile.gif))

aciu, mergaites- smagu tiek komplimentu vel isgirsti... stengsiuos ir toliau.. na dabar bus keli uzsakymai, nes mane paskui jauciu patykos kokia kliente uz kampo, kad vis nesamones veliu, o paskui gal vel ka idomesnio sugalvosiu..smile.gif)) aguonos dar kartosis..smile.gif)
Atsakyti
*Diva* esu mačius gyvai blink.gif Bliamba, kodėl nepačiupinėjau jos ir autografo nepaprašiau doh.gif
Fantastiški darbeliai wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 03 vasario 2007 - 23:12