DIVA batukai liuks, jau spalvytės fainumas neišpasakytas
ROOMA megztukas tikrai gyvesnis
RIM@ pelius nuostabus ir labai mielas
ŠAUNUOLĖS....
niugi kokiu fainu kepuriuku rivele- labai man as su karves speniais grazus.. ir zydrasis su uzsuktuku irgi jega:)))
as tai vis neprieinu prie moterisku kepuriu- vis vaikams.. o norisi ka nors idomesnio pagaminti.. va ir siadien tusomes su vyru- brolio ikurtuves- norisi ka nors interjerui- sugalvojau ideja - tai sukam suktinukus su vyru.. idarbinau ir ji.. rezultats dar tolokai.. ilgokai sukt iseina- netgi kilimeli issitraukiau- nu gal ir greiciau, bet kokybe tai siaip sau gaunas- kaip jums su tuo kilimeliu viskas lygiai gaunasi- man tai paslaptis.. man tik savo rankytem lygiai iseina...
va taip ir gyvenam:)))]savaitgalis- po jo vel visokiu groziu pasipils.. o del kamuoliuko ir neigaliu idarbinimo- dvejopas jausas.. nagi- gal ir gerai kad nors kiek uzsidirbt zmonems duoda, bet zinant uz kokia kaina ai pardavinejama- juodas isnaudojimas.. todel ir nenori firma skelbti sao pavadinimo...
Doseth:)) sagu,kad lateksas jau..
aciu mergaites uz pagyrimus- sitie baciukai ne uzsakymams skirti buvo- idomu buvo gelyte pagamint ir taip juos padekoruoti... Na o seimininkas irgi gan greit atsirado..))kartais norisi atitrukti nuo uzsakymu ir pavelti savo malonumui ir idomumui:)
QUOTE(*Diva* @ 2007 02 02, 23:37)
netgi kilimeli issitraukiau- nu gal ir greiciau, bet kokybe tai siaip sau gaunas- kaip jums su tuo kilimeliu viskas lygiai gaunasi- man tai paslaptis.. man tik savo rankytem lygiai iseina...
O tai norejau paklausti... tai ka tu visa veltinuka tik rankom suveli??? be jokiu burbuliniu pleveliu ir kilimuku bambukiniu??? dar didesne mistika
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 02, 22:15)
mergickos... mano manymu ten paprasciausias verslas daromas su tais burbuliukais.... paskaiciukime: jei vertinio karoliai kainuoja 80lt o i vienus karolius max. 20 ju sunaudojama.... 80-20(ir tai klausimas artiek iseina)=60 pelno...
kas jau juos puola pirkt uz tuos 80lt.nera jau taip pigu ,kad taptu verslu man rods paklausos nepakanka.gali ju kalnus prigamint... o kas ispirks?juolab,kad labai sekmingai musu lietuvaites pacios papuosalu pasigamina..
vien jau sitam forume kiek auksarankiu.
QUOTE(seava @ 2007 02 03, 00:19)
kas jau juos puola pirkt uz tuos 80lt.nera jau taip pigu ,kad taptu verslu man rods paklausos nepakanka.gali ju kalnus prigamint... o kas ispirks?juolab,kad labai sekmingai musu lietuvaites pacios papuosalu pasigamina..
Pas mane karoliai 95lt bet jie su svarovskio kristalais. Neee ne tais kampuotais, o su apvalučiais
Klaipėdoj nauja karšinio siunta. Aš pati nuo spalvų apsalus
Prisigyriau Kam nepatinka, pykit
Nepykstam tik truputi baltai pavydim
QUOTE(DOSETH @ 2007 02 03, 00:47)
Pas mane karoliai 95lt bet jie su svarovskio kristalais. Neee ne tais kampuotais, o su apvalučiais
jei su kristalais tai jie ir verti kainos.bet tokie tik is veltinio burbuliuku tikrai brangu 80lt.
as cia jokio pykcio neizvelgiu
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 02 02, 23:57)
O tai norejau paklausti... tai ka tu visa veltinuka tik rankom suveli??? be jokiu burbuliniu pleveliu ir kilimuku bambukiniu??? dar didesne mistika
be burbuliniu pleveliu ir bambuko kilimeliu..)
nu karts nuo karto pabandau ir vis tik kitaip nemoku- turiu jausti kas su ta vilna daros... o isukti ir nematant trinti kazkaip negaliu..)
Doseth- nugi girkis kas per spalvos:) tai pereini prie karsinio?)
QUOTE(*Diva* @ 2007 02 03, 00:35)
be burbuliniu pleveliu ir bambuko kilimeliu..)
nu karts nuo karto pabandau ir vis tik kitaip nemoku- turiu jausti kas su ta vilna daros... o isukti ir nematant trinti kazkaip negaliu..)
Jungiuosi ir as prie tokiu velimo budu. Jokio bambukinio kilimelio nenaudoju, o burbuline, tai retai. Veliu rankomis. Glostau vilna
QUOTE(seava @ 2007 02 02, 23:19)
o kodėl butinai Lietuvoje tuos kamuoliukus pardavinėti? juk yra užsienis, o ten tai žmonėms ir 100lt nebrangu ei rankų darbo gaminukas....
QUOTE(bonbonkea @ 2007 02 02, 21:15)
mergickos... mano manymu ten paprasciausias verslas daromas su tais burbuliukais.... paskaiciukime: jei vertinio karoliai kainuoja 80lt o i vienus karolius max. 20 ju sunaudojama.... 80-20(ir tai klausimas artiek iseina)=60 pelno...
Nepagalvokit, kad ka ginu , tiesiog situacija noreciau is kitos puses paaiskinti...jei tikrai karoliai kainuotu 80 Lt, o uz darba butu mokama 20 Lt, tai 60 Lt tikrai nera pelnas...20 Lt yra tik tiesiogines darbo ir tarkim medziagu sanaudos, o kiek dar yra netiesioginiu - patalpu nuoma, elektra, parduotuves darbuotoju darbo uzmokestis, administracijos darbo uzmokestis, biuro technikos islaikymas ir aptarnavimas, ivairus mokesciai - PVM, pelno, Sodros, keliu, nekilnojamojo turto ir t.t. Todel ir pardavimo kaina 80 Lt...Ir lieka jiems gal koks 10-20 Lt. Siaip mano darbo praktika sako, kad mazmenininkas pirkdamas is digmenininko ir paskui parduodamas ta daikta parduotuveje pirkimo kaina daugina mazdaug is 3-5 kartu...Tai va, ir mes uz viska tiek sumokam . Su maisto produktais ko gero yra kitaip, bet visa kita panasiai...
bet juk jei siuloma tiesiog kilogramais pardavineti kamuoliukus tu papuosalu galima pridaryti begales.... ir viskas tilpas ita pati saldeli... o siaip nemaau kad tai tos imones pagrindinis verslas todeljiems bet kokiu atveju reikes ir patalpu ir elektros.... beabejo nesakau, kad niekas nuo tu 60lt nesiminusuos taciau tikrai nemanau,jie ant to praras daugiau nei 5% gaminio kainos :na bet aisku... bent jau zmones ir uz toki varginanti darba gaus bent lita i kisene.... juk Lietuvoje neigaliesiems tikrai ne piragais lija