Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

QUOTE(indregu @ 2007 02 02, 10:20)
Sveikos mamytes  4u.gif

Nu jau darbeliai jusu superiniai  wub.gif  Net nesitiki, kad viska taip sauniai, greitai, kokybiskai ir visaip kaip kitaip padarote  thumbup.gif  O svarbiausia plepejimas jusu irgi superinis, tik spek skaityti  bigsmile.gif . As noreciau irgi pasigirti pirmuoju veltinuku  ax.gif  cia. Kol kas volioju tik rutuliukus  ax.gif , bet audziu minti ir apie rankinuka  wub.gif . Gavau vilnos namines, tai taip gera su ja dirbit  wub.gif
Sekmes visoms  mirksiukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif -sveikinu su pirmu darbu.Linkiu jį išsaugoti, geram ir maloniam prisiminimui
Atsakyti
Ai, ir aš pasirodysiu ax.gif
Darėm meškiukus, bet man gavosi:
Pelius
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2007 02 02, 17:24)
Nusprendžiau ir aš pasirodyti. Padariau netradicinius darbelius - šalikėliui stangiausi suteikti gyvumo ir megztuką apvėliau, kad linksmesnis būtų.

user posted image

user posted image

Rooma, kaip įdomiai padekoravai. thumbup.gif Aš kažkada irgi norėjau atšviežinti megztuką, bet tas dekoras atlipo kažkodėl. Dar matyt patirties reikia prizulinti.
Dangek-puikumėlis to šalio 4u.gif
Papildyta:
čia mano 4-as kepurių blynas
http://public.fotki....altakepure.html

o tas 5-as
http://public.fotki....lsvaizydra.html blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rim@ @ 2007 02 02, 19:03)
Ai, ir aš pasirodysiu ax.gif
Darėm meškiukus, bet man gavosi:
Pelius

Chi, koks smagus meškapelius ! Gal vis dėl to peliameškis? g.gif
Atsakyti
Pasigirsiu savo kiepka su karvės speniais ant galvos (čia vyro fantazija) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na, raguotųjų kepurių autorės, tikiuosi, neapkaltinsit idėjų savinimusi??Tiesiog knietėjo pabandyti tuos ragus mirksiukas.gif mirksiukas.gif

user posted image
Papildyta:
Štai ji kokia tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Pelius labai nuotaikingas
O kiepka man primena tuos sokinejimo kamuolius su dviem ragais laikymuisi lotuliukas.gif , bet labai grazi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 02 vasario 2007 - 18:36
QUOTE(Katinytis @ 2007 02 02, 19:35)
Pelius labai nuotaikingas
O kiepka man primena tuos sokinejimo kamuolius su dviem ragais laikymuisi  lotuliukas.gif , bet labai grazi

aha, geras , rimtai lotuliukas.gif
O tavo šalis - prie mano kiepkos, ane? biggrin.gif biggrin.gif

Sedona, puikios ir tavo kepurės,oi , tobulėjama ne dienom , o valandom bigsmile.gif bigsmile.gif

Šian dar sluoksnos parsivežiau nuostabiosios, mielosios, tai kurpiu kitą kepurę mirksiukas.gif
O kaip manot, į miestą normaliai su ta oranžien, išeit galima g.gif bigsmile.gif Žvilgsnius jau įsivaizduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 02, 19:56)
aha, geras , rimtai lotuliukas.gif
O tavo šalis - prie mano kiepkos, ane? biggrin.gif  biggrin.gif

Sedona, puikios ir tavo kepurės,oi , tobulėjama ne dienom , o valandom bigsmile.gif  bigsmile.gif

Šian dar sluoksnos parsivežiau nuostabiosios, mielosios, tai kurpiu kitą kepurę mirksiukas.gif
O kaip manot, į miestą normaliai su ta oranžien, išeit galima g.gif  bigsmile.gif Žvilgsnius jau įsivaizduoju mirksiukas.gif

Jei tą dieną jautiesi stipri ir smagios nuotaikos, tai -pirmyn į miestą su kiepka.Tegul pragiedrėja žmonėms veideliai . biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2007 02 02, 15:10)
As rutuliukus suku uz 1.70 lt. Tiesa, jie 3 cm skersmens. Nusibosta, bet uztat vilnai, karoliukam ir kitokiem niekuciam pinigeliu yra  4u.gif

kas tau tiek moka?mielai ir as pasukciau biggrin.gif man pvz.burbuliukus daryt visai patinka..
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2007 02 02, 21:13)
kas tau tiek moka?mielai ir as pasukciau biggrin.gif man pvz.burbuliukus daryt visai patinka..

Su tais burbuliukais tai joo........
Tai gal reikia keletą kinų nusisamdyt, mokėt po 6 lt per diena ir tegul velia, bet kokybiškus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Matė mano draugė veltinių karolių Trakų gatvėje, naujoje rankdarbių parduotuvėje, Vilniuje. Pateikti kaip ir stikliniai, mediniai ar kitokie karoliukai...Va taip vat. Masinė gamyba prasidėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai, kad salis jau ne mano , o kai turesiu savo tai mielai mirksiukas.gif . Bel labai noriu tokio sau, bet tamsiai melyno turbut. Reikes padirbet.
Atsakyti
mergickos... mano manymu ten paprasciausias verslas daromas su tais burbuliukais.... paskaiciukime: jei vertinio karoliai kainuoja 80lt o i vienus karolius max. 20 ju sunaudojama.... 80-20(ir tai klausimas artiek iseina)=60 pelno... cool.gif
Atsakyti
As tai net kitaip negalvoju ,apie ta masini rutuliuku velima. kad ten verslas.

O as ta dirza neaisku kada baigsiu, nes pradejau sali velti. smile.gif
Atsakyti