Jooo, straipsniukas keistokas.
"Pasak A.Kandratavičienės, papuošalų iš vilnos gamyba padeda atsikratyti blogos energijos".O kaip ta bloga energija pasireiškia?Kaip žinoti,kad tu jos turėjai prikaupęs,o padirbėjai su vilna ir blogio-kaip nebūta
Aš pasakyčiau-ne atsikratyt blogos, bet pasikraut teigiamos energijos(viskas, kas natūralu,kas tiesiai iš gamtos tarsi turėtų nuteikti pozityviai, šviesioms mintims,geriems darbams ). Ot pasakiau Pačiai juokinga
QUOTE(Minesota @ 2007 02 02, 11:30)
Tikrai kažkaip įdomiai Aš nevelčiau kamuoliukų už litą Dar ir atsibostų kaip...
DIVA tikrai jau nebežinau ką ir besakyti Visada tavo darbai nuostabūs, vienas už kitą gražesni ir originalesni
indregu tikrai labai mieli karoliai
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2007 02 02, 09:40)
DOSETH, gal gali papasakoti apie lateksa? Iseiga, ar patogu dirbti, etc
Tepi ant pado su teptuku, palieki išdžiūti. Dar tapkiu nedariusi, nusipirkau pusę litro. Jau baigiu. Nu kiek padų padariau sunku pasakyti, gal 20porų.
Papildyta:
QUOTE(seava @ 2007 02 02, 12:08)
kazkoks labai kvailas straipsnis.
bet darbas visai neblogas:)sutikciau rutuliukus sukt:) uz lita.
tik kur tie verslininkai tiek rutuliuku des neisivaizduoju...
cituoju"patyrę meistrai sugeba suvelti net apykakles." apykakles kam?sunim gal?keistesnio straipsnio jau senokai nesu skaicius.
bet darbas visai neblogas:)sutikciau rutuliukus sukt:) uz lita.
tik kur tie verslininkai tiek rutuliuku des neisivaizduoju...
cituoju"patyrę meistrai sugeba suvelti net apykakles." apykakles kam?sunim gal?keistesnio straipsnio jau senokai nesu skaicius.
Ogi tarp gintaro ir į vokietiją
Buvo psiūlymas kilogramais daryti rutulukus, ot kaifas Jiems nesvarbu įskilę, kreivi svarbu velti
Dėl to ir atrado neigaliosius ir nauduojasi jais Ei nesupraskit kad pavydžiu jei jiems gerai ir tiems kitiems tai viskas
Papildyta:
QUOTE(indregu @ 2007 02 02, 10:20)
Sveikos mamytes
Nu jau darbeliai jusu superiniai Net nesitiki, kad viska taip sauniai, greitai, kokybiskai ir visaip kaip kitaip padarote O svarbiausia plepejimas jusu irgi superinis, tik spek skaityti . As noreciau irgi pasigirti pirmuoju veltinuku cia. Kol kas volioju tik rutuliukus , bet audziu minti ir apie rankinuka . Gavau vilnos namines, tai taip gera su ja dirbit
Sekmes visoms
Nu jau darbeliai jusu superiniai Net nesitiki, kad viska taip sauniai, greitai, kokybiskai ir visaip kaip kitaip padarote O svarbiausia plepejimas jusu irgi superinis, tik spek skaityti . As noreciau irgi pasigirti pirmuoju veltinuku cia. Kol kas volioju tik rutuliukus , bet audziu minti ir apie rankinuka . Gavau vilnos namines, tai taip gera su ja dirbit
Sekmes visoms
Visi beveik pradeda nuo rutuliukų. Puikus spalvų derinys
tapkute ir DOSETH, aciu uz siltus zodzius, nu zinokit kaip gera isgirsti mielus zodelius , kaip jie ikvepia tolimesniem darbeliam, is karto ir norisi lekt toliau rutuliukus sukt
As rutuliukus suku uz 1.70 lt. Tiesa, jie 3 cm skersmens. Nusibosta, bet uztat vilnai, karoliukam ir kitokiem niekuciam pinigeliu yra
Visos tik rodo savo darbelius, giriasi... Beje jie labai faini. O as niekaip nebaigiu dirzo. Nuvelt nuveliau, bet jo dabinimo niekaip neiveikiu. Dar ir vyras grizes, tai negaliu nieko naujo pradeti, nes pastovus lekimas. As jau kai bunu nevelus kokias tris dienas, tai prasideda pasiutimas. Bunu pikta
Kazkodel man atrodo, kad rutuliukai pats monotoniskiausias ir mano nemegstamas dalykas. Einu rutuliuku sukt jau kai visai prispiria, bet tada jau varau kiek lenda, kad vakare net bloga nuo ju butu .
Siandienos ryto darbelis
Siandienos ryto darbelis
QUOTE(Katinytis @ 2007 02 02, 14:19)
Kazkodel man atrodo, kad rutuliukai pats monotoniskiausias ir mano nemegstamas dalykas. Einu rutuliuku sukt jau kai visai prispiria, bet tada jau varau kiek lenda, kad vakare net bloga nuo ju butu .
Siandienos ryto darbelis
Siandienos ryto darbelis
As ir nemegstu rutuliuku sukti. Labai nuobodu...
Darbelis
stai ir as galiu kai ka parodyti....jusu konsultaciju deka
su kepure siek tiek upas yra praejes, bet "dasuto" kur klydau, neuzspaudavau stipriai ties krastu tai gaudavosi siule...veliau dar bandysiu
aciu
http://s168.photobuc...-salis-46kb.jpg
su kepure siek tiek upas yra praejes, bet "dasuto" kur klydau, neuzspaudavau stipriai ties krastu tai gaudavosi siule...veliau dar bandysiu
aciu
QUOTE(dangek @ 2007 02 02, 16:36)
stai ir as galiu kai ka parodyti....jusu konsultaciju deka
aciu
aciu
Nu nieko sau darbelis O dar sakei, kad nemoki velt, o gal pati nezinojai, kad taip moki. Nuostabus darbelis - idomus, spalvingas, vienzo super
Nusprendžiau ir aš pasirodyti. Padariau netradicinius darbelius - šalikėliui stangiausi suteikti gyvumo ir megztuką apvėliau, kad linksmesnis būtų.
Na, neiškentėjau nepagyrusi
Diva, tapkiukai nuostabūs, ne kaip visada, o dar nuostabesni . Tik man tokius būtų gaila mindžioti, būtų tik "išeiginiai" .
Katinyti, puikus šalikėlis, būtų įdomu ištiestą pamatyti
Rooma, idėjos pagyvinti rūbus superinės. Atrodo labai gražiai .
Diva, tapkiukai nuostabūs, ne kaip visada, o dar nuostabesni . Tik man tokius būtų gaila mindžioti, būtų tik "išeiginiai" .
Katinyti, puikus šalikėlis, būtų įdomu ištiestą pamatyti
Rooma, idėjos pagyvinti rūbus superinės. Atrodo labai gražiai .