Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

Jooo, straipsniukas keistokas.
"Pasak A.Kandratavičienės, papuošalų iš vilnos gamyba padeda atsikratyti blogos energijos".O kaip ta bloga energija pasireiškia?Kaip žinoti,kad tu jos turėjai prikaupęs,o padirbėjai su vilna ir blogio-kaip nebūta lotuliukas.gif
Aš pasakyčiau-ne atsikratyt blogos, bet pasikraut teigiamos energijos(viskas, kas natūralu,kas tiesiai iš gamtos tarsi turėtų nuteikti pozityviai, šviesioms mintims,geriems darbams biggrin.gif ). Ot pasakiau rolleyes.gif Pačiai juokinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 02 02, 11:30)
Straipsniukas Delfyje veltinio tema:
http://www.delfi.lt/...php?id=12014969

Tikrai kažkaip įdomiai wink.gif Aš nevelčiau kamuoliukų už litą schmoll.gif Dar ir atsibostų kaip...
DIVA tikrai jau nebežinau ką ir besakyti biggrin.gif Visada tavo darbai nuostabūs, vienas už kitą gražesni ir originalesni 4u.gif
indregu tikrai labai mieli karoliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 02 vasario 2007 - 11:35
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2007 02 02, 09:40)
DOSETH, gal gali papasakoti apie lateksa? Iseiga, ar patogu dirbti, etc

Tepi ant pado su teptuku, palieki išdžiūti. Dar tapkiu nedariusi, nusipirkau pusę litro. Jau baigiu. Nu kiek padų padariau sunku pasakyti, gal 20porų. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(seava @ 2007 02 02, 12:08)
kazkoks labai kvailas straipsnis.
bet darbas visai neblogas:)sutikciau rutuliukus sukt:) uz lita.
tik kur tie verslininkai tiek rutuliuku des neisivaizduoju...

cituoju"patyrę meistrai sugeba suvelti net apykakles."  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  apykakles kam?sunim gal?keistesnio straipsnio jau senokai nesu skaicius. lotuliukas.gif

Ogi tarp gintaro biggrin.gif ir į vokietiją mirksiukas.gif
Buvo psiūlymas kilogramais daryti rutulukus, ot kaifas lotuliukas.gif Jiems nesvarbu įskilę, kreivi svarbu velti unsure.gif
Dėl to ir atrado neigaliosius ir nauduojasi jais rolleyes.gif Ei nesupraskit kad pavydžiu lotuliukas.gif jei jiems gerai ir tiems kitiems tai viskas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(indregu @ 2007 02 02, 10:20)
Sveikos mamytes  4u.gif

Nu jau darbeliai jusu superiniai  wub.gif  Net nesitiki, kad viska taip sauniai, greitai, kokybiskai ir visaip kaip kitaip padarote  thumbup.gif  O svarbiausia plepejimas jusu irgi superinis, tik spek skaityti  bigsmile.gif . As noreciau irgi pasigirti pirmuoju veltinuku  ax.gif  cia. Kol kas volioju tik rutuliukus  ax.gif , bet audziu minti ir apie rankinuka  wub.gif . Gavau vilnos namines, tai taip gera su ja dirbit  wub.gif
Sekmes visoms  mirksiukas.gif

Visi beveik pradeda nuo rutuliukų. biggrin.gif Puikus spalvų derinys thumbup.gif
Atsakyti
tapkute ir DOSETH, aciu uz siltus zodzius, nu zinokit kaip gera isgirsti mielus zodelius wub.gif , kaip jie ikvepia tolimesniem darbeliam, is karto ir norisi lekt toliau rutuliukus sukt tongue.gif
Atsakyti
As rutuliukus suku uz 1.70 lt. Tiesa, jie 3 cm skersmens. Nusibosta, bet uztat vilnai, karoliukam ir kitokiem niekuciam pinigeliu yra 4u.gif
Atsakyti
Visos tik rodo savo darbelius, giriasi... Beje jie labai faini. O as niekaip nebaigiu dirzo. Nuvelt nuveliau, bet jo dabinimo niekaip neiveikiu. Dar ir vyras grizes, tai negaliu nieko naujo pradeti, nes pastovus lekimas. As jau kai bunu nevelus kokias tris dienas, tai prasideda pasiutimas. Bunu pikta doh.gif
Atsakyti
Kazkodel man atrodo, kad rutuliukai pats monotoniskiausias ir mano nemegstamas dalykas. Einu rutuliuku sukt jau kai visai prispiria, bet tada jau varau kiek lenda, kad vakare net bloga nuo ju butu blink.gif .
Siandienos ryto darbelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 02 02, 14:19)
Kazkodel man atrodo, kad rutuliukai pats monotoniskiausias ir mano nemegstamas dalykas. Einu rutuliuku sukt jau kai visai prispiria, bet tada jau varau kiek lenda, kad vakare net bloga nuo ju butu  blink.gif .
Siandienos ryto darbelis
user posted image

As ir nemegstu rutuliuku sukti. Labai nuobodu...
Darbelis thumbup.gif
Atsakyti
stai ir as galiu kai ka parodyti....jusu konsultaciju deka
su kepure siek tiek upas yra praejes, bet "dasuto" kur klydau, neuzspaudavau stipriai ties krastu tai gaudavosi siule...veliau dar bandysiu
aciu

http://s168.photobuc...-salis-46kb.jpg
Atsakyti
QUOTE(dangek @ 2007 02 02, 16:36)
stai ir as galiu kai ka parodyti....jusu konsultaciju deka
su kepure siek tiek upas yra praejes, bet "dasuto" kur klydau, neuzspaudavau stipriai ties krastu tai gaudavosi siule...veliau dar bandysiu
aciu

http://s168.photobuc...-salis-46kb.jpg

Nu nieko sau darbelis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif O dar sakei, kad nemoki velt, o gal pati nezinojai, kad taip moki. Nuostabus darbelis - idomus, spalvingas, vienzo super thumbup.gif
Atsakyti
Nusprendžiau ir aš pasirodyti. Padariau netradicinius darbelius - šalikėliui stangiausi suteikti gyvumo ir megztuką apvėliau, kad linksmesnis būtų.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rooma: 02 vasario 2007 - 16:25
Na, neiškentėjau nepagyrusi 4u.gif

Diva, tapkiukai nuostabūs, ne kaip visada, o dar nuostabesni wink.gif . Tik man tokius būtų gaila mindžioti, būtų tik "išeiginiai" biggrin.gif .

Katinyti, puikus šalikėlis, būtų įdomu ištiestą pamatyti 4u.gif

Rooma, idėjos pagyvinti rūbus superinės. Atrodo labai gražiai smile.gif .
Atsakyti