Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis 16

QUOTE(DOSETH @ 2007 02 01, 22:01)
Ech ką tos spalvos daro+ idėja biggrin.gif
Lateksas jau Klaipėdoj biggrin.gif

o mano klausimo nepastebėjai?kaip gaila ... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 01 vasario 2007 - 21:21
QUOTE(MELDA @ 2007 02 01, 09:28)
o kokį tu šabloną rankinei naudoji?

Atsiprašau blush2.gif Kad jau labai daug kalbat biggrin.gif Negaliu sėdėti ilgai prie kompo, vaikai neleidžia, ir veltinis biggrin.gif

Apie tai jau buvo rašyta ir diskutuota. Aš nauduoju akytają plėvelę. Tą kurią kloja po laminatu.
Galima naudoti, šiltnamine, spuoguotają. Dar galima naudoti tokią gan kietoką lyg plasmasę, spuoguotu paviršium, bet čia Lietuvoj nesu mačiusi.
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2007 02 01, 20:56)
4u.gif
veliam veliam..smile.gif)

Kai uz lango ziema, taip norisi vasaros- geliu pilnos zalios pievos, degancios ryskiai raudonais aguonu ziedais...smile.gif))

Taigi mergytes, pasigirsiu tokiais vasariniais-proginiais tapkiukais:)Ir pirmosiomis gelytemis:) Man visai patinka smile.gif))
serija tesis toliau... aguonu dar pilna galva...

smile.gif)))

user posted image

user posted image

user posted image

Jetau thumbup.gif thumbup.gif Na, kaip gi taip gražiai galima ? lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Puikūs bačiokai thumbup.gif
Ta salotinė žalia visus kažkaip "veža", pamato rankinę mano, tai nori būtent tokios pat spalvos, lyg daugiau jokios neegzistuotu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 02 01, 23:36)
Apie tai jau buvo rašyta ir diskutuota. Aš nauduoju akytają plėvelę. Tą kurią kloja po laminatu.
Galima naudoti, šiltnamine, spuoguotają. Dar galima naudoti tokią gan kietoką lyg plasmasę, spuoguotu paviršium, bet čia Lietuvoj nesu mačiusi.

''Spuoguotąją'' lotuliukas.gif
aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2007 02 01, 21:01)
Ech ką tos spalvos daro+ idėja biggrin.gif
Lateksas jau Klaipėdoj biggrin.gif

DOSETH, gal gali papasakoti apie lateksa? Iseiga, ar patogu dirbti, etc
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Nu jau darbeliai jusu superiniai wub.gif Net nesitiki, kad viska taip sauniai, greitai, kokybiskai ir visaip kaip kitaip padarote thumbup.gif O svarbiausia plepejimas jusu irgi superinis, tik spek skaityti bigsmile.gif . As noreciau irgi pasigirti pirmuoju veltinuku ax.gif cia. Kol kas volioju tik rutuliukus ax.gif , bet audziu minti ir apie rankinuka wub.gif . Gavau vilnos namines, tai taip gera su ja dirbit wub.gif
Sekmes visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Straipsniukas Delfyje veltinio tema:

http://www.delfi.lt/...php?id=12014969

Atsakyti
indregu - pirmieji bandymai nuostabiausi 4u.gif
Tapkiukai Divos wub:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 02 vasario 2007 - 11:01
kazkoks labai kvailas straipsnis.
bet darbas visai neblogas:)sutikciau rutuliukus sukt:) uz lita.
tik kur tie verslininkai tiek rutuliuku des neisivaizduoju...

cituoju"patyrę meistrai sugeba suvelti net apykakles." lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif apykakles kam?sunim gal?keistesnio straipsnio jau senokai nesu skaicius. lotuliukas.gif
Atsakyti
nu straipsnius tai rasyti vistiek reikia, kas kad nera apie ka hihihi.gif
Papildyta:
apie burbuliukus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2007 02 02, 12:00)
indregu - pirmieji bandymai nuostabiausi 4u.gif

Antri karoliai bus mamai, uzsisake lotuliukas.gif
Atsakyti