Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti paltukai - megztinukai šunims

QUOTE(zaahra @ 2010 03 04, 13:11)
Mano paskutinis darbelis  wub.gif  Ant suniuko atrodo labai labai graziai, taciau nenufotografavau. Mano mazoji tiesiogine to zodzio prasme nekencia megztuku. Aprengi, ir stovi kaip nubausta, net nejuda  doh.gif
user posted image

vau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif labai grazu maniske tai nekreipia demesio aprengi paleidi ir duodas toliau
Atsakyti
Na va. pagaliau Taiga sulaukė liemenės biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Oj, kokia Taiga miela,pasipuosusi wub.gif

Pristatau savo naujausia darbeli. Pagaliau pavyko ant modeliuko nufotografuoti smile.gif Aisku, teko papirkti skaniuku, kad neatrodytu kaip nuskriaustoji biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Ojetau kokia gražuolė. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaahra @ 2010 03 07, 12:27)
Oj, kokia Taiga miela,pasipuosusi  wub.gif

Pristatau savo naujausia darbeli. Pagaliau pavyko ant modeliuko nufotografuoti  smile.gif Aisku, teko papirkti skaniuku, kad neatrodytu kaip nuskriaustoji  biggrin.gif
user posted image

wub.gif Modeliukas tai meilybių meilybė wub.gif
Šaunus megztukas thumbup.gif
mažylė ne jaustis nuskriausta, o džiaugtis turėtų
tokius gražius apdarus gavusi smile.gif
Atsakyti
Aciu uz pagirimus. Modeliukas su charakteriu ir dar islepintas doh.gif gaudau po visa kambari, kad galeciau megztuka uzdeti. O vat kitai mano kalytei patinka rengtis, nereikia nei gaudyti kad aprengti. Pati kisa snuki, kai pamato savo megztuka mano rankose.
Cia ji nuliudo pamaciusi, kad sis megztukas jai per mazas. Tik nosyte i toki tilps... unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zaahra @ 2010 03 08, 17:28)

Cia ji nuliudo pamaciusi, kad sis megztukas jai per mazas. Tik nosyte i toki tilps...  unsure.gif

Dabar teks ir didžiajai wub.gif
naują megztuką megzt thumbup.gif
kad neliūdėtų smile.gif
Atsakyti
Didzioji irgi turi kelis, tegu siemet juos "pribaigia". Ir kita rudieni gaus nauja koki nors "navarotiska" biggrin.gif
Atsakyti
kokia miela tema bigsmile.gif
prisiskaičiau, nurodymus šunelį išmatuoti išsiunčiau - šuniukas lietuvoj likęs verysad.gif , modeliuką išsirinkau, ir kibsiu į darbus, kai išmatavimus gausiu bigsmile.gif
Atsakyti
Atrodo dar nerodžiau, kaip su mano megztu megztinuku dukterėčios šunelis atrodo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Koks grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2010 04 24, 19:17)
Atrodo dar nerodžiau, kaip su mano megztu megztinuku dukterėčios šunelis atrodo  smile.gif

user posted image

super labai grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti