bet koks grazus katinas. ir megztukas jam labai tinka
ačiū zaahra
dar viena vakar pradėjau megzti, tai greitu laiku imesiu su ta pačia manikene
dar viena vakar pradėjau megzti, tai greitu laiku imesiu su ta pačia manikene
Sveikutės,
Aš per savaitgalį numezgiau draugų šuniukui megztuką. Sunku megzti, kai šuniuko nėra šalia, nors buvau išmatavusi. Pirmasis megztukas mano mezgimo pradžiamokslyje
Aš per savaitgalį numezgiau draugų šuniukui megztuką. Sunku megzti, kai šuniuko nėra šalia, nors buvau išmatavusi. Pirmasis megztukas mano mezgimo pradžiamokslyje
Serinute, ismokyk ir mane megzti kapisona. megztukas ir suniukas
serinute, mane irgi ismokink! as labai noriu su kapisonu nunert megztuka, bet tik "golfus" mezgu. labai jau fainas tas megztinukas!
satyrra, skirmuke, nėra čią ką ir mokinti. Tiesiog papildomai primezgiau stačiakampį, kurį viršuje susiuvau Mezgiau panašiai pagal šią schemutę:
Megztukas super Nu,bet manekene nuostabi.
Parodysiu ir as pries pora men megzta savo mazulei megztuka. Zinoma, dabar suniukas siek tiek paaugo, teko megztuka siek tiek isardyti ir prailginti. Foto nelabai kokybiska, kadangi labai sunku pagauti modeliuka
QUOTE(zaahra @ 2009 12 24, 09:48)
Parodysiu ir as pries pora men megzta savo mazulei megztuka. Zinoma, dabar suniukas siek tiek paaugo, teko megztuka siek tiek isardyti ir prailginti. Foto nelabai kokybiska, kadangi labai sunku pagauti modeliuka
Laaaabai dailiai atrodo O modeliuką tai įsivaizduoju kaip sunku pagauti.
Jau atrodo fotoaparatas sufokusuoja, o modelis, jau kitame kambario gale
QUOTE(Serinute @ 2009 12 24, 09:55)
Jau atrodo fotoaparatas sufokusuoja, o modelis, jau kitame kambario gale
Modeliukas hyperaktyvus, visur turi dalyvauti, visur jo turi buti daug. Niekaip nesuprantu kur ten jos batareikos ir kaip isjungti
Stai ir mano megstas megztukas ciuckai tik dar prisiuvau dzinsiukus . Beje pirmas bandymas buvo
Kokie gražūs visų modeliukai ir megztukai!!! Šaunuolės!!!