Mopsiukas koks pasipuošęs-faina kai augintiniai irgi apmegzti, ir šilta, ir gražu:)
QUOTE(Biufka @ 2008 05 01, 15:50)
Aš šuniukui mezgiau ne pagal schemą, o pagal aprašymą su paveikslėliais, rastą rusiškame forume.
Šiandien pažiūrėjau, kad ši nuoroda neberodo aprašymų, nes tema iškeliavo į to rusiško forumo apie šunis archyvą. Radau ją archyve, štai čia.
man tai gražu,kai rūbeliai megzti būna, o ne tik pirkti.nes kiekvieno skirtingas ir su meile megztas
Papildyta:
naudinga jūsų nuoroda,tik man tai labai sunku tose shemose visada susigaudyt.jei mokėčiau jas iššifruot,būtų galima daug ko gražaus numegzt ar pasiūt
Papildyta:
naudinga jūsų nuoroda,tik man tai labai sunku tose shemose visada susigaudyt.jei mokėčiau jas iššifruot,būtų galima daug ko gražaus numegzt ar pasiūt
QUOTE(Biufka @ 2009 11 25, 11:19)
Šiandien pažiūrėjau, kad ši nuoroda neberodo aprašymų, nes tema iškeliavo į to rusiško forumo apie šunis archyvą. Radau ją archyve, štai čia.
gal kas galėtų išverst kaip numegzt kombinezoną
Mano megzti suniukams rubeliai parase zemiau : MEZGINUKAI
Sveikutės visos..
Neseniai atradau jūsų kampelį, ir labai susigundžiau papuošti savo mažulytę... Tai vat vargau vargau, ir su dar vienos forumietės patarimais, šiaip ne taip pirmas blyniukas iškeptas... Skanus ar prisvilęs nuspręskite jūs...
Nuotraukėlės nekokios kokybės, bet tikiuosi įžiūrėsit...
Neseniai atradau jūsų kampelį, ir labai susigundžiau papuošti savo mažulytę... Tai vat vargau vargau, ir su dar vienos forumietės patarimais, šiaip ne taip pirmas blyniukas iškeptas... Skanus ar prisvilęs nuspręskite jūs...
Nuotraukėlės nekokios kokybės, bet tikiuosi įžiūrėsit...
[quote=jegle,2009 11 29, 02:50]
Sveikutės visos..
Sveika Labai grazus megstukas,o sunelis
Sveikutės visos..
Sveika Labai grazus megstukas,o sunelis
awww, koks grazus megztukas
pagal kokia schemute mezget? man nelabai sekasi maniskems numegzti, arba per dideli arba per trumpa numezgu
pagal kokia schemute mezget? man nelabai sekasi maniskems numegzti, arba per dideli arba per trumpa numezgu
Kaip pirmas mezginukas labai grazus , dailus
Labai didelis ačiukas už gerus žodelius.. tai tik suteikia pasitikėjimo savimi, kurti toliau.. Dėl schemutės, tai čia nenaudojau jokios.. Tiesiog pasižiūrėjau keletą pavyzdžių, maždaug apgalvojau kokiu būdu daryti, ta prasme, iš kiek dalių ir pnš.. tada ėmiausi darbo.. Kadangi dariau iš keletos dalių, tai turiu pasakyti, kad kai kurias iš jų buvau numezgusi per dideles, o ardyti jau buvo gaila laiko, tam kad vėl viską permegzti, tai tiesiog susiuvau kaip reikia, ir likusias dalis apkarpiau. Siuvau stipriai, kad neiširtų... Pamaniau, kad kitą kartą padarysiu tokio dydžio kaip reikia, o šį kart, nepagailėsiu siūliukų ir panaudosiu žirklutes..
O as pamatuoju suniuka metru,kad nors panasiai gautusi.Nors dazniausiai numezgu per siaura.
Aš irgi jau dabar matuoju, bet tą pirmą kai dariau, tai porą dienų buvau ne namuočiuose, tai nebuvo mažylės šalia, o taip norėjosi kuo greičiau baigti, tai mezgiau iš akies.. Toks ir rezultatas..