Mergaites,gal turit pavyzdziu-galinem kojytem megzti.
sveiki,
aš jau paruošiau savo mopsytę žiemai ir ji jau turi du naujus megztukus.gaila,kad nesigauna įkelt foto...bet norėjau paklaust,gal kas mezgė "rankovytes" visom kojytėm(noriu uzdengt kojytes,nes jai labai beria nuo drėgmės) ir gali pasidalint patirtim ar kokia shemutę turi?
aš jau paruošiau savo mopsytę žiemai ir ji jau turi du naujus megztukus.gaila,kad nesigauna įkelt foto...bet norėjau paklaust,gal kas mezgė "rankovytes" visom kojytėm(noriu uzdengt kojytes,nes jai labai beria nuo drėgmės) ir gali pasidalint patirtim ar kokia shemutę turi?
QUOTE(juraska @ 2009 11 23, 12:16)
sveiki,
Butu labai smagu pamatyti jusu megztukus Jei norit ikelti nuotraukytes, atsiuskit man i pasta manouzsakymas@gmail.com ir as ikelsiu
siandien vakare nufotografuosiu savo modelį su megztukais ir jum nusiųsiu į paštą,kad galėtumėt įdėt
QUOTE(WyWa @ 2009 11 23, 18:36)
Koks grazus O cia su uztrauktuku per pilvuka?
[quote=Jukituke,2009 11 23, 20:42]
Aha uztrauktukas per pilvuka.
Aha uztrauktukas per pilvuka.
Sveiki,
Ikeliu forumietes JURASKA foto :
Ikeliu forumietes JURASKA foto :
labai jums ąčiū,tik vakar Monytė išsigando atnešto namo baliono ir nebuvo linkus fotografuotis
Grazus megstukai-ypac paskutinis.
ačiū,man ir labai gražus tas jūsų paskutinis įdėtas.toks gyvy bingas
Labai grazus