geras megztinukas!. o jis sonuose susisega? tai labai gera ideja.
as irgi jau numezgiau, liko tik susiut per vidury.
maniskis jei pastvertu, tai irgi isardytu. bet pora kartu labi ji apibariau, tai dabar jau nevagia, nors labai loja jei tik vrbala ar kabliuka pamato. negali pakest, kai mama uzsiemus
Sonuose yra lipdukai. Patogu, greiciau uzsisega nei sagomis, gerai laikosi. Vienas is eksperimentu buvo vientisas megztukas - kur tau...
suo pamato ji ir slepiasi, arba vaidina, kad jai labai skauda ten kazkas, kai aprengiu....nepatiko ziauriai. O su situo lygtai normaliai....
suo pamato ji ir slepiasi, arba vaidina, kad jai labai skauda ten kazkas, kai aprengiu....nepatiko ziauriai. O su situo lygtai normaliai....
Pasirodom ir mes su naujais rubeliais
Jukituke,
kokie dailus rubeliai! Labai skoningi. Nuosirdziausi kurybiniai palinkejimai!
kokie dailus rubeliai! Labai skoningi. Nuosirdziausi kurybiniai palinkejimai!
Dėkoju Euforbija
Pasirodom su dar dviem naujais
Pasirodom su dar dviem naujais
jukituke,labai grazus darbeliai
Sveikos, labai gražūs rubeliai
Norėčiau ir aš draugės šuniukui ką nors numegzt Kalėdom dovanų (jei visiem, tai visiem)Bet kaip žinot, ku tas skylutes kojom daryt ir pan. šuniuko veislė-toiterjeras
Norėčiau ir aš draugės šuniukui ką nors numegzt Kalėdom dovanų (jei visiem, tai visiem)Bet kaip žinot, ku tas skylutes kojom daryt ir pan. šuniuko veislė-toiterjeras
QUOTE(Inetux @ 2009 11 10, 17:13)
Sveikos, labai gražūs rubeliai
Ziurint,kaip nori ismegzti,pvz as ir turiu toycika tai mezgu pagal sia schema
mano sunyciui tinka
QUOTE(Qrune @ 2009 11 10, 23:43)
Ziurint,kaip nori ismegzti,pvz as ir turiu toycika tai mezgu pagal sia schema
O tai viską tip top darai, kaip čia parašyta ar pagal savo šunelio dydį pritaikai?
QUOTE(Qrune @ 2009 10 19, 12:39)
Sveikutes,pasidalinsiu ir as savo lobiais. keleta persisiuntimo ziurnaliukai gal kam patiks.
Papildyta:
http://iskusa.blogsp...bel/para perros
Papildyta:
http://iskusa.blogsp...bel/para perros
Tik pasinaudoti nemoku
parduodu 3 numegztus drabuzelius
.jie parase
kaunas i az.
.jie parase
kaunas i az.
QUOTE(Vendetta @ 2009 11 17, 13:00)
O tai viską tip top darai, kaip čia parašyta ar pagal savo šunelio dydį pritaikai?
Taip pagal si kaip cia nurodyta,mano pupsikui labai tinka