Įkraunama...
Įkraunama...

TAKO vežimėliai

QUOTE(*sanel* @ 2009 03 08, 12:27)
gal pasirodys kvailas klausimas blush2.gif bet ant jo gali tvirtintis bet kokia kėdutė, ar būtinai tik komplekto?  g.gif  4u.gif

bent man sunku atsakyti- siūlyčiau pasikonsultuoti su pradavėju 4u.gif
pz. "Centriuke' mums suteikė labai profesionalią ir nešališką informaciją.
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 03 08, 13:27)
gal pasirodys kvailas klausimas blush2.gif bet ant jo gali tvirtintis bet kokia kėdutė, ar būtinai tik komplekto?  g.gif  4u.gif

man atrodo negalima, nes ten ant vaziuokles prisitvirtina toks padekliukas gelezinis uzdeti kedutei... bet bijau suklaidinti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(easter @ 2009 03 08, 16:50)
bent man sunku atsakyti- siūlyčiau pasikonsultuoti su pradavėju  4u.gif
pz. "Centriuke' mums suteikė labai profesionalią ir nešališką informaciją.

o kurioj parduotuvej pirkot si vezimeli?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
norejau paklaust apie Tako Jumper X blush2.gif kokie atsiliepimai panaudojus si vezimaiti? o kas turit gal galit pasakyt lopsio ismatavimus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nerin_ga @ 2009 03 21, 16:58)
sveikutes  4u.gif
norejau paklaust apie Tako Jumper X  blush2.gif  kokie atsiliepimai panaudojus si vezimaiti? o kas turit gal galit pasakyt lopsio ismatavimus? blush2.gif

O kaip jisai atrodo? Gali kokia nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(Rasiukx @ 2009 03 22, 13:47)
O kaip jisai atrodo? Gali kokia nuoroda?

prašomTAKKO 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As ir susidomejau siuo vezimuku 4u.gif buvau radus, kad jais prekiauja Kauno bazese bei Kaune Savanoriu prospekte, o dabar, kad surask ta info, kad gudras doh.gif nelabai noriu pirkti vezimeli jo neapziurejus "gyvai" bet is aprasymo man jis visai tiktu aisku neskaitant svorio doh.gif gal mamytes galetu padeti kurios pirko Kaune kur galima rasti ir apziureti siuos vezimelius blush2.gif
Atsakyti
Mes kaip tik turim toki, tai man jis super, o lopsio ilgis tai 74 cm...
Atsakyti
QUOTE(Rasiukx @ 2009 03 22, 15:31)
Mes kaip tik turim toki, tai man jis super, o lopsio ilgis tai 74 cm...

o koks plotis?
musu vaikutis gims rugpjuti tai per ziema reikes lopsio. seip jis neatrodo labai erdvus bet manau turetu pakakt smile.gif
o pas jus su didesniais ar mezesniais priekiniais ratukais? nes matau kad pagal spalva skiriasi ratuku dydis g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerin_ga @ 2009 03 22, 16:57)
o koks plotis?
musu vaikutis gims rugpjuti tai per ziema reikes lopsio. seip jis neatrodo labai erdvus bet manau turetu pakakt  smile.gif
o pas jus su didesniais ar mezesniais priekiniais ratukais? nes matau kad pagal spalva skiriasi ratuku dydis  g.gif

ZInok, plocio nepasakysiu,nes kolkas lopsys ir sportine dalis pas uosvius, mes tik kedute kolkas pasilike smile.gif bet siaip nera labai jau platus (kaip tutarybiniu vezimu budavo) tongue.gif mes tai poros savaiciu begyje turim gimti,tai per vasara mums tikrai uzteks jo.... bet siaip ten su kokiu vilnoniupleduku vietos jau mazoka butu... tad net nezinau ka patarti... unsure.gif
o ratukai pas mus priekyje mazesni,gale didesni, bet jie visi pripuciami,tai tikrai nera kaip tie kauciukiniai kaip buna.manau uzteks tokiu,nes turim sodyba prie ezero,tai ivalias manau tokiu mums bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte_ @ 2009 03 22, 14:46)
As ir susidomejau siuo vezimuku  4u.gif buvau radus, kad jais prekiauja Kauno bazese bei Kaune Savanoriu prospekte, o dabar, kad surask ta info, kad gudras  doh.gif nelabai noriu pirkti vezimeli jo neapziurejus "gyvai" bet is aprasymo man jis visai tiktu aisku neskaitant svorio  doh.gif gal mamytes galetu padeti kurios pirko Kaune kur galima rasti ir apziureti siuos vezimelius  blush2.gif

as domiuosiu siuo vezimu tai jei rasiu kur paciupinet tai pranesiu, nes pati dar tik nete apziurejau ir visai patiko man blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasiukx @ 2009 03 22, 16:03)
ZInok, plocio nepasakysiu,nes kolkas lopsys ir sportine dalis pas uosvius, mes tik kedute kolkas pasilike smile.gif bet siaip nera labai jau platus (kaip tutarybiniu vezimu budavo)  tongue.gif  mes tai poros savaiciu begyje turim gimti,tai per vasara mums tikrai uzteks jo.... bet siaip ten su kokiu vilnoniupleduku vietos jau mazoka butu... tad net nezinau ka patarti...  unsure.gif
o ratukai pas mus priekyje mazesni,gale didesni, bet jie visi pripuciami,tai tikrai nera kaip tie kauciukiniai kaip buna.manau uzteks tokiu,nes turim sodyba prie ezero,tai ivalias manau tokiu mums bus smile.gif

tada mum netinka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte_ @ 2009 03 22, 15:46)
As ir susidomejau siuo vezimuku  4u.gif buvau radus, kad jais prekiauja Kauno bazese bei Kaune Savanoriu prospekte, o dabar, kad surask ta info, kad gudras  doh.gif nelabai noriu pirkti vezimeli jo neapziurejus "gyvai" bet is aprasymo man jis visai tiktu aisku neskaitant svorio  doh.gif gal mamytes galetu padeti kurios pirko Kaune kur galima rasti ir apziureti siuos vezimelius  blush2.gif

Va kas idomiausia, kad Kaune jo neturi nei bazese, nei Savanoriu pr. Nors tos parduotuves prekiauja tais vezimeliais, bet tik ne cia - VIlniuj ir Panevezy... unsure.gif
Atsakyti