QUOTE(Mylia @ 2009 01 15, 13:57)
Mes visai neseniai apziurejome ji parduotuveje ir jis mums rimtai patiko. Lopsiukas aisku nera is didziuju, bet ir ne pats maziausias. Labai patiko sportine dalis, turi visiskai gulima padeti, tvirtinasi i abi puses, didele, gana uzdara,zodziu sportinukas patiko labai. Vyrui nelabai patiko, kad jo vaziukle sudaryta is gana daug apjungtu daliu, tai sake baisu kad luzt nepradetu. Beje, vaziuokle gana sunki. Man priekiniai ratukai tokie nedidukai pasirode. Bet cia tokie niuansai. Butume veliau vaziave apziureti to vaziuokles varianto, kur su manevringais priekiniais ratukais ir minkstas, bet po keliu dienu kitoje parduotuveje nusiziurejom mums labiau patikusi vezima, kuri tikriausiai ir apsispresim prikti.
Tai tiek subjektyvios nuomones
Cia kalba eina apie sita vezimuka. Beje naturoje ta zalia spalva labai jau ryski, nepatiko. Kitos turetu buti grazesnes.
Tai tiek subjektyvios nuomones
Cia kalba eina apie sita vezimuka. Beje naturoje ta zalia spalva labai jau ryski, nepatiko. Kitos turetu buti grazesnes.
O as kaip tik jau nusipirkau si vezimuka ir butent sitos spalvos. Man ji labai patiko, nes kitos prigesintos. O pats vezimukas atrodo gana patvarus, funkcionalus. Kadangi mano leliukas pasirodys kovo menesi, tikiuosi su lopsiu, kuris beje gana erdvus, isvazineti vasara, o rudeni ir ziema su sportinuku, kuris tikrai labai labai patiko ( ir apsauga nuo lietaus ir apklotas + buda nusileidzia taip, kad vaikeliui joks vejas nebus baisus). As patenkinta. Del svorio, tai taip, nera jis is lengvuju, bet kadangi gyvenu pirmame aukste, tai man ne problema. Aisku, paziuresim, ka praktika parodys Tikiuosi, jog viskas bus OK.