Įkraunama...
Įkraunama...

TAKO vežimėliai

QUOTE(Čeruti @ 2010 02 16, 19:15)
Spalvas man parode pardavejai, o ir internete įvedus Tako warrior kažkoki puslapi rūsu kalba išmeta, tai ten yra kelios spalvos įdetos.
Kaina sake maždaug 100lt brangesnis už Jumperį.

Na tai kaina tada turbut kaip Tako Gt,butu idomu realiai pamatyti ir sulyginti...
Reikes ieskoti 4u.gif
Atsakyti
mes tai turim toki jumper x
http://www.kocarky-t...-x-kola-01.html
labai geras, ir naturaliai spalva grazesne
4u.gif
ir per sniegus nera sunku isvaziuoti, menevringas 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atrodo vis tik turesiu Tako Warrior ax.gif Vakar paskambino kad mano užsakytas Jumperis skaitos nestandartines spalvos , tai gamins ji geras 2 sav. (o gal ir ilgiau,nors prieš tai garantavo per savaite) O man jau kaip ir laikas po truputi spaudžia doh.gif Supikau... Sako rinkis ka nors iš standartiniu spalvu, bus greičiau,tai dar karteli apžiurejus Warriorus išsirinkau 04(pilka), sako labai solidžiai atrodo ir kad TIKRAI kita savaite turesiu. Kai gausiu parašysiu ka apie ji manau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čeruti @ 2010 02 18, 15:54)
Atrodo vis tik turesiu Tako Warrior ax.gif Vakar paskambino kad mano užsakytas Jumperis skaitos nestandartines spalvos , tai gamins ji geras 2 sav. (o gal ir ilgiau,nors prieš tai garantavo per savaite) O man jau kaip ir laikas po truputi spaudžia doh.gif  Supikau... Sako rinkis ka nors iš standartiniu spalvu, bus greičiau,tai dar karteli apžiurejus Warriorus išsirinkau 04(pilka), sako labai solidžiai atrodo ir kad TIKRAI kita savaite turesiu. Kai gausiu parašysiu ka apie ji manau  bigsmile.gif

o kur išsirinkot,čia vaikams.eu ar gariūnuose leidžia pasirinkt? bigsmile.gif
Atsakyti
Atrodo vis tik turesiu Tako Warrior ax.gif Vakar paskambino kad mano užsakytas Jumperis skaitos nestandartines spalvos , tai gamins ji geras 2 sav. (o gal ir ilgiau,nors prieš tai garantavo per savaite) O man jau kaip ir laikas po truputi spaudžia doh.gif  Supikau... Sako rinkis ka nors iš standartiniu spalvu, bus greičiau,tai dar karteli apžiurejus Warriorus išsirinkau 04(pilka), sako labai solidžiai atrodo ir kad TIKRAI kita savaite turesiu. Kai gausiu parašysiu ka apie ji manau  bigsmile.gif

o kur tas spalvas apziurejot?internete? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čeruti @ 2010 02 18, 16:54)

jo, jo butu labai idomu suzinot visa info kur? kiek? ir kaip? visa info domina, laukiam atsakymo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2010 02 18, 18:01)
o kur išsirinkot,čia vaikams.eu ar gariūnuose leidžia pasirinkt?  bigsmile.gif

Pas mus Klp turgui stovi vaikams.eu atstovai, tai pas juos viska ir derinu.

QUOTE(agnyte344 @ 2010 02 18, 20:35)
o kur tas spalvas apziurejot?internete? 4u.gif

Prieš mano posta pelyte7 yra nuoroda įdejus, tai ten iš kaires yra stulpeliu vežimeliu modelai surašyti. Susiraskit Tako warrior,ten yra visos spalvos sudetos. Ju nera gaug. Nu aš, tundra tokia, nemoku nuorodos įdeti, bet gal susirasit. Šiaip man ir atstovai parode pavizdelius medžiagos/
Atsakyti
QUOTE(Čeruti @ 2010 02 18, 23:37)
Pas mus Klp turgui stovi vaikams.eu atstovai, tai pas juos viska ir derinu.
Prieš mano posta pelyte7 yra nuoroda įdejus, tai ten iš kaires yra stulpeliu vežimeliu modelai surašyti. Susiraskit Tako warrior,ten yra visos spalvos sudetos. Ju nera gaug. Nu aš, tundra tokia, nemoku nuorodos įdeti, bet gal susirasit. Šiaip man ir atstovai parode pavizdelius medžiagos/

Aciu,radau,bet man nelabai grazios spalvos...Kuria jus imate?
Jei kam idomu...Tako Warrior
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnyte344: 19 vasario 2010 - 09:52
Bet idomu kodel oficialiam Tako tinkle ju dar nera g.gif
Atsakyti
Kažkodel lenkai neskuba savo internetinio puslapio tvarkyt. g.gif Stabdžiai.... beee.gif O spalvos ir man nelabai kokios, išsirinkau pilka(04), žiuresim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2010 02 19, 09:50)
Aciu,radau,bet man nelabai grazios spalvos...Kuria jus imate?
Jei kam idomu...Tako Warrior

idomu o i abi puses sportinuka kazin galima padaryti? Tako jumper tai galima, o warrior g.gif
Atsakyti

o man kaip tik patiko spalvos.. rolleyes.gif nes as vienspalvio noriu... biggrin.gif ir kaip tik pilko ieskojau smile.gif o tai rimtai tas warrior modelis laikomas dar naujesniu uz jumper? ir kaina 100 Lt didesne? man tik del vaziuokles klausimas kilo..kazin, o pravazumas del to, kad ratai ne vienam lygyje (priekiniai arciau viens kito), nenukencia (pvz. per smeli..)?
Atsakyti