Įkraunama...
Įkraunama...

TAKO vežimėliai

QUOTE(uItra @ 2010 02 10, 02:05)
Tai gal pravers si nuoroda:
Tako Jumper 3in1
mirksiukas.gif

nerodo nuorodos g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2010 02 10, 09:47)
nerodo nuorodos  g.gif

supermama redaguoja....nukopijuokit nuoroda ir isimkit tarpa po www smile.gif

www. mama.lt/skelbimas/7116
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2010 02 02, 17:20)
O koks lopsiuko ilgis ir plotis?

Ilgis 75, plotis atrodo 35-37. Jau tikslei nebeprisimenu. Užsisakem ir mes toki, laukiam tik kol mūsu spalvyte parveš.
Atsakyti
O kokios spalvytes laukiat?
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2010 02 10, 17:23)
www. mama.lt/skelbimas/7116

ten vaziuokle ne tako jumper, nes priekiniai ratai stacionarus, ar man tik taip atrodo? man tuo ir patiko jumper, kad priekiniai ratai sukinejasi, vezimelis manevringas.
Atsakyti
QUOTE(Čeruti @ 2010 02 11, 12:00)
Ilgis 75, plotis atrodo 35-37. Jau tikslei nebeprisimenu. Užsisakem ir mes toki, laukiam tik kol mūsu spalvyte parveš.

Kokia spalvyte issirinkote?Jus Jumper X uzsaket? 4u.gif
Atsakyti
Taip, Jumper X. O spalva vadinasi "pistacija", tai būs pagrindine spalva pilka(grafitas), ir pagražinta su žalia juosta. Nemoku nuorodos įdėt blush2.gif , www.tako.net.pl. Ten ir pamaciau tą varianta. Čia skaitos 2010m. naujos kolekcijos.
Atsakyti
QUOTE(Čeruti @ 2010 02 11, 22:19)
Taip, Jumper X. O spalva vadinasi "pistacija", tai būs pagrindine spalva pilka(grafitas), ir pagražinta su žalia juosta. Nemoku nuorodos įdėt blush2.gif , www.tako.net.pl. Ten ir pamaciau tą varianta. Čia skaitos 2010m. naujos kolekcijos.

tikrai graži spalva thumbup.gif

mes šiandien atsisveikinom su savuoju Tako smile.gif pavažinėjom ir gana,reik ir kitiem duoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Yra atsirades naujas Tako modeliukas Warrior vadinas, tik mažai labai dar info apie ji. Panašus i JumperX, sake tik lopšis truputi didesnis ir rėmas geresnis(lengvesnis,kompaktiškiau susilanksto). Bet spalvos... doh.gif Bent jau man nieks netiko lotuliukas.gif Tai nusprendžiau kad vis tik Jumperi imsiu.
Atsakyti
QUOTE(Čeruti @ 2010 02 15, 00:37)
Yra atsirades naujas Tako modeliukas Warrior vadinas, tik mažai labai dar info apie ji. Panašus i JumperX, sake tik lopšis truputi didesnis ir rėmas geresnis(lengvesnis,kompaktiškiau susilanksto). Bet spalvos... doh.gif Bent jau man nieks netiko lotuliukas.gif  Tai nusprendžiau kad vis tik Jumperi imsiu.

mes irgi šiandien gariūnuose užmatėm tą naują modelį,tai manau imsim jį. o gal žinai kur galima spalvas pažiūrėti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2010 02 16, 15:56)
mes irgi šiandien gariūnuose užmatėm tą naują modelį,tai manau imsim jį. o gal žinai kur galima spalvas pažiūrėti? blush2.gif

O kiek kaina skiriasi to naujo modeliuko ir jumper x gal klauset? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE({ne}ishprotejus @ 2010 02 16, 16:56)

Spalvas man parode pardavejai, o ir internete įvedus Tako warrior kažkoki puslapi rūsu kalba išmeta, tai ten yra kelios spalvos įdetos.

QUOTE(agnyte344 @ 2010 02 16, 18:40)
O kiek kaina skiriasi to naujo modeliuko ir jumper x gal klauset? 4u.gif

Kaina sake maždaug 100lt brangesnis už Jumperį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čeruti: 16 vasario 2010 - 18:16