Įkraunama...
Įkraunama...

TAKO vežimėliai

QUOTE(~Vasarė~ @ 2009 12 23, 17:37)
as galvoju jei ka ir balkone galima pamigdyti...

ir as taip manau thumbup.gif
Atsakyti
Na, va, pagaliau ir mes nusipirkom vezima. Pirkom Jamper GT, bet pirkom lopsi ir sportine dali, kedute nusipirkom kitos firmos. Kai issitrauksim foto is fotiko, tai ikelsiu, parodysiu koki pirkom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2009 12 30, 16:03)
Na, va, pagaliau ir mes nusipirkom vezima. Pirkom Jamper GT, bet pirkom lopsi ir sportine dali, kedute nusipirkom kitos firmos. Kai issitrauksim foto is fotiko, tai ikelsiu, parodysiu koki pirkom  ax.gif

stai ir nuotraukos

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2009 12 30, 19:15)
stai ir nuotraukos

user posted image

user posted image

Labai grazus vezimukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes taip pat jau sestadieni vaziuosim pirkti Jumper X, man atrodo, kad turetu buti tikrai neblogas vezimukas smile.gif
Atsakyti
klausimelis turincioms tako autokedutes smile.gif
nuo gimimo dedate savo dziaugsmelius i jas?

kol neturejau mergytes neatkreipdavo labai demesio i jas.. bet man jos tokios labai sedimos padeties.. dar vis nesiryztu deti mazyles i ja, tai su lopsiu keliaujam visur.. nors tu kelioniu dar mazai tebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurackaaa @ 2010 01 17, 19:26)

kol neturejau mergytes neatkreipdavo labai demesio i jas.. bet man jos tokios labai sedimos padeties.. dar vis nesiryztu deti mazyles i ja, tai su lopsiu keliaujam visur.. nors tu kelioniu dar mazai tebuvo smile.gif

Pradejom nauduot po 1 men. As susiuvau toki pagalvyte maza ir dedu po uzpakali, o tai taip, labai sedi be pagalves vaikelis
Atsakyti
QUOTE(Inesska @ 2010 01 17, 19:32)
Pradejom nauduot po 1 men. As susiuvau toki pagalvyte maza ir dedu po uzpakali, o tai taip, labai sedi be pagalves vaikelis

aciu uz toki greita atsakymuka smile.gif 4u.gif
reiks tada ir man kazka panasaus konstruot.. blush2.gif nes mazajai 1.5men. o as vis nedristu jos ten sodinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurackaaa @ 2010 01 17, 18:26)

o mums nepatiko tako kedutes, delto nusipirko tako jamper gt vezima, bet kedute emem kitoki. Ji nesitvirtins ant remo, bet man to ir nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2010 01 18, 15:15)
o mums nepatiko tako kedutes, delto nusipirko tako jamper gt vezima, bet kedute emem kitoki. Ji nesitvirtins ant remo, bet man to ir nereikia  smile.gif

mes pvz dejom papildomai dar ranksluosti,kad nebutu sedima poza..ir gavosi tokia alia guloma poza..dar ir dabar nors jau ir 6 men merginai..bet dar esu idejus ranksluostuka papildomai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2009 04 19, 13:29)
Neigiamu atsiliepimu radau ir skyrelyje kur tik apie X-landerius sneka...Dabar dar yra atsirades naujas kazkoks modeliukas mergytems ir berniukams, tai gal jie ir nieko, zinoma savo kaina irgi turi...
O dar neigiamu atsiliepimu girdejau is draugu draugu- na cia kas kaip i tai paziures biggrin.gif , bet sake, kad jei pirktu dabar , tai sio modelio tikrai nesirinktu...Tai gi, pati nenaudojau, tai nelabai galiu tiksliai ka ir komentuoti.
Bet landerius bandziau pakelti, tai jie man irgi ganetinai sunkus pasirode g.gif

mes naudojomes tako. labai patiko. sveria remas 10kg, lopsys 3/4kg, nelengvas, bet labai dziaugiausi juo, nes visokiausiu pribumbasu man tikusiu jame radau. Naudojom ir tik puse metu, kol isaugo lopsi ir autokedute, sportines kazkaip neprireike, nes gavome sketuka lengva smile.gif
sunkumas turi privalumu-kad stabilus vezimas.
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2009 12 30, 17:03)
Na, va, pagaliau ir mes nusipirkom vezima. Pirkom Jamper GT, bet pirkom lopsi ir sportine dali, kedute nusipirkom kitos firmos. Kai issitrauksim foto is fotiko, tai ikelsiu, parodysiu koki pirkom  ax.gif

Gal ir rasete, bet kiek mokejote ir kur pirkote?
Jusu vaziuokles svoris 9 kg?
Atsakyti