Įkraunama...
Įkraunama...

TAKO vežimėliai

lopsyje nera dirzu...bet yra autokeduteje ir sportinuke:) na as taip manau jei vaikelis gims ziema, tai jau vasara reiktu sportinuka traukti, o jau vasara ant sintetikos vaika guldyti nersinori....
Kazkaip as jau krypstu prie vezimu su naturaliu pluostu:)
Atsakyti
QUOTE(Indy @ 2009 11 06, 09:37)
lopsyje nera dirzu...bet yra autokeduteje ir sportinuke:) na as taip manau jei vaikelis gims ziema, tai jau vasara reiktu sportinuka traukti, o jau vasara ant sintetikos vaika guldyti nersinori....
Kazkaip as jau krypstu prie vezimu su naturaliu pluostu:)

Nuoširdžiai suabejočiau ar sportinukų yra su natūralia medžiagyte g.gif Na, bent jau ne už tokia kainytę g.gif
Atsakyti
Be to naturalaus pluosto vezimas bluktu sauleje/skalbiant (kas tikrai nera grazu), o ir isvalyti pakleckinta vezima butu sudetinga, kas karta reiktu nurengineti ir plauti. Geriau jau i patinkanti vezima isideti koki medvilnini iklota ar naturalu avikaili.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2009 11 06, 10:57)
Be to naturalaus pluosto vezimas bluktu sauleje/skalbiant (kas tikrai nera grazu), o ir isvalyti pakleckinta vezima butu sudetinga, kas karta reiktu nurengineti ir plauti. Geriau jau i patinkanti vezima isideti koki medvilnini iklota ar naturalu avikaili.

Būtent 4u.gif ir dar tai, kad sportinuke sėdės jau pilnai sėdinti vaikiukas 4u.gif
Atsakyti
Na, as irgi linkstu butent prie GT modelio, zalio arba geltono.. Klausimelis kas jau isigijo - koks lopsio ilgis? Nes internete randu ivairiai ismatavimus.. Aciu! ax.gif
http://www.agusik.co...kojumperGt.html
va, kokiu graziu spalvu ax.gif
Atsakyti
sveiki,

o galit parasyti kokie tikslus jumper X lopsio ismatavimai kas turit? nes puslapiuose nesusigaudau kur tiksliai lopsio butu...
Atsakyti
QUOTE(juzzzte @ 2009 11 10, 23:31)
sveiki,

o galit parasyti kokie tikslus jumper X lopsio ismatavimai kas turit? nes puslapiuose  nesusigaudau kur tiksliai lopsio butu...

Labas smile.gif
na pamatavau taip maždaug smile.gif matavau vidinę lopšio dalį.. ilgis 80cm; plotis 40cm.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2009 11 06, 10:57)

as turejau naturalaus pluosto su pirma nestuke.gif tai jis buvo tamsiai melynas.. tuos kleckus skudureliu pavalydavau...o del blukimo tai tiesa...isbluko jis doh.gif
Atsakyti
naudoju tako jumper x vezimeli,labai smagus,na lopsy vaika kai reik uzsinest sunku,bet lopsys tikrai didesnis nei kitu,jei yra mamu planuojanciu vezimelio ratus laikyt masinoje,tai nepatarciau,nes as buvau palikus keletai dienu,tai pastebejau jau pirmasias rudeles ant remo,tai nesu jau namo,,lopsyje man labai patiko kad pasistato nugarele,tai galim ziema dar nenaudoti sportines dalies
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2009 11 15, 22:43)
naudoju tako jumper x vezimeli,labai smagus,na lopsy vaika kai reik uzsinest sunku,bet lopsys tikrai didesnis nei kitu,jei yra mamu planuojanciu vezimelio ratus laikyt masinoje,tai nepatarciau,nes as buvau palikus keletai dienu,tai pastebejau jau pirmasias rudeles ant remo,tai nesu jau namo,,lopsyje man labai patiko kad pasistato nugarele,tai galim ziema dar nenaudoti sportines dalies

aš laikau mašinoje jau 4 mėnėsius,bet nerudyja pas mane tikrai g.gif smile.gif gal pas jus koks įbržimas buvo ir ten rudyt praėjo rolleyes.gif
Atsakyti
kaip manot, o ar imanoma kur nors pirkti tiktai tako lopsi? be sportines dalies?
Atsakyti
QUOTE(juzzzte @ 2009 11 16, 09:25)
kaip manot, o ar imanoma kur nors pirkti tiktai tako lopsi? be sportines dalies?

įtariu,kad nelabai g.gif be kėdutės tai galima,bet be sportinės...
Atsakyti