sketuko nera ir pas mus, gariunuose pirkom, cia dvi dalys, dar uz kedute plius 100lt mokesim
nelabai kokybiska foto
Papildyta:
vaziuokle sveria 9kg, lopsys 6kg
gal kas galite sulankstytus ratus nufotografuoti?
QUOTE(EGLaite @ 2009 10 29, 18:56)
sketuko nera ir pas mus, gariunuose pirkom, cia dvi dalys, dar uz kedute plius 100lt mokesim
nelabai kokybiska foto
Papildyta:
nelabai kokybiska foto
Papildyta:
o cia jumer ar jumper x?
lb fainas..
QUOTE(tomcexx @ 2009 10 30, 12:58)
man rodos ,kad čia tas GT, tiskliau iš spalvos sprendžiant
QUOTE(tomcexx @ 2009 10 30, 12:58)
cia jumper GT, naujausias modelis
Papildyta:
labai graziai ir geltonas atrodo
QUOTE(EGLaite @ 2009 10 30, 17:40)
o kokia jo kaina?
mes mokejom uz dvi dalis 800lt, plius dar kedute 100lt mokesim, gariunuose, o parduotuvej kiek maciau tai virs 1000lt kainuoja
minusas, kad sunkokas jis
QUOTE(EGLaite @ 2009 11 03, 11:30)
mes mokejom uz dvi dalis 800lt, plius dar kedute 100lt mokesim, gariunuose, o parduotuvej kiek maciau tai virs 1000lt kainuoja
tai va tokio vezimo kurio neina nuo zemes atkelti kazkaip nesinori... vis tiek buna tai sen tai sen laipteliai...
Sveikos mamytes, as ir galvoju tik apie tako vezimeli, man kazkaip jis patvaresnis atrodo negu kiti, o beto ir giriamas jis pakankamai:)) tai galvoju vaziuoti kada i gariunus ir ten pirkti, nes manau, kad bus pigesnis ir pasirinkimas didesnis, nes buvau parduotuvej vaikutis, tai 1000lt kainuoja 3 dalys, o spalvos tik 3... manau, kad neapsimoka pirkti is parduotuves, nes visur yra tie patys lenkiski vezimeliai, tik kaina kita ) ar ne?
QUOTE(Aijgozel @ 2009 11 04, 13:20)
Sveikos mamytes, as ir galvoju tik apie tako vezimeli, man kazkaip jis patvaresnis atrodo negu kiti, o beto ir giriamas jis pakankamai:)) tai galvoju vaziuoti kada i gariunus ir ten pirkti, nes manau, kad bus pigesnis ir pasirinkimas didesnis, nes buvau parduotuvej vaikutis, tai 1000lt kainuoja 3 dalys, o spalvos tik 3... manau, kad neapsimoka pirkti is parduotuves, nes visur yra tie patys lenkiski vezimeliai, tik kaina kita ) ar ne?
Vaikams.eu, centriuke kaina mazesne ir garantija 12 menesiu ir uzsisakyt galima bet kuri spalva
QUOTE(Indy @ 2009 11 04, 13:59)
o jums netrukdo, kad medziaga ten kazkokia sintetine...ypac sportinukas...juk nepaklosi tada nieko, nes dirzai neuzsisegs...
Lopšyje nėra diržų, tad jei norisi galima kloti viską ką tik nori
Sportinukas mano nuomone kaip tik gerai, kad kaip sakoma sinteninis, nes jis valosi , o tai labai svarbu, nes vaikiukai nuolat ko nors prikleckina